Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 napalona bardzo

a ja bede sie dzis kochac hihihi

Polecane posty

Go艣膰 napalona bardzo

jade dzis do mojego Misia i bedziemy sie bzykac, bardzo sie ciesze bo ne robilismy tego juz chyba ponad tydzien:( hehe ktos ma jeszcze dzis takie zamiary spro艣ne?:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Tw贸j Mi艣
ja wyrucham Ci臋 dzi艣 porz膮dnie :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tw贸j Mi艣
i szykuj sie zdzirko na brutal-anal zrobie ci z dupy eldorado , zwieracze nie wytrzymaja i potop sraki z przestworzy zaleje caly swiat , dziz sie zmierzysz z moim 22 cm Zwieracz Destroyerem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tw贸j Mi艣
ale niezle sie chlopaki ustawile co ? nie dosc ze nie musze z domu sie ruszac na dupczenie to jeszcze laska sama przyjezdza do mnie , a mi sie kurwa nie chce bo zimno jest :( ale jak chce poskakac ... i tak nie mam nic ciekawszego do roboty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kumpel Twojego Misia
Tw贸j Mi艣 zaproponowa艂 mi dzi艣 destrukcyjny masa偶 odbytu. mamy ci臋 razi膰 pociskami odbyt - twarz, przygotuj si臋 na wch艂anianie du偶ej ilo艣ci rzadkiej kupy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 masa偶ystka wala
wielkie mi mecyje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 napalona bardzo
stolce od kilku osobnikow nie sa mi starszne :) mam pojemna klatke piersiowa . zaraz jade do misia ale bedzie zajebisty passive w odbyt . mam juz totalnie rozklekotane zwieracze i szczerze mowiac sama juz nie wiem gdzie cipka a gdzie jest dupa ale co tam ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kalifornijska 艣liwka suszona
:-D:-D:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 napalona bardzo
mam jeszcze jeden pomysl jako ze moj mis mieszka na wsi pojde dzis do chlewika i wymlaskam pytonga knurowi . co wy na to ? aha i czy lepiej prze d misiem obsluzyc knura czy po? chyba lepiej po bo mis moze poznac po chochnieciu :-o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wuj Napalonej
Nie k艂ap tu dziobem tylko najpierw chod藕 do mnie i wyli偶 mi jaja. Dalej, co tak wolno?! Na偶ar艂a艣 si臋 jaki艣 tabletek nasennych, szmato?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 napalona bardzo
wujku ale ja mam PKS za 20 minut i nie zdaze :( p.s niech wuj szybciutko ogoli worek mosznowy a ja zaraz bede :) p.s czy przepulkina juz minela i jaja juz sie pojawily ? bo niew wiem czy mam sie nastwic na lizanie bilencji czy tylko na mlaskanie samego wora bo jak bedzie knaga+bilencje+worek mosznowy = to musze juz rozgrzewac usta wymawiajac glosno i wyraznie samogloski OAIEYU Knaga+worek mosznowy= chapne bez rozgrzewki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wuj Napalonej
Lepiej si臋 rozgrzej. I nie pierdol mi tu z PKS-em, 艂ap taks贸wk臋 i jazda! I kajdanki we藕, jak zwykle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 napalona bardzo
Niech wuj bicz wymyje , bo od Siwka brudny na pewno , a ja mam bia艂膮 bielizn臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 napalona bardzo
w takim razie juz pedze i sie rozgrzewam (gratuluje wyleczenia przepukliny) aha znam nowe swietne techniki liznaia ud, pod kolanami i pach - Wujek bedzie w siodmym niebie . podrawiam i do milego ... chapania (?) kjadanki jak zwykle jak zwykle tylko zeby wuj sie znowu nie spuscil w minuta dwadziescia osiem jak zwykle :-o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tw贸j Mi艣
Tylko niech wuj jej nie przetrzymuje tak d艂ugo jak ostatnio, dobrze? Bo w艂a艣nie mi stan膮艂. Wyrucha膰 oralnie, da膰 w mord臋 i przys艂a膰 do mnie. :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kumpel Twojego Misia
dawaj t膮 szmat臋 szybciej, bo sra膰 mi si臋 chce, a zwieracz po nocy z Romanem jeszcze nie doszed艂 do siebie:O i boj臋 si臋, 偶e popuszcze tej ambrozji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
brawo

Udost臋pnij ten post