Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amber.

Jakiej firmy BIELIZNĘ mam wybrać?

Polecane posty

Gość Amber.

Szukam fajnej bielizny (na randkę z chłopakiem, z którym jestem już dosyć długo, a po prostu chcemy na nowo ożywić nasz związek;) ), ale nie znam się za bardzo, które firmy szyją coś naprawdę fajnego. Myślałam o Triumphie, ale jeśli znacie coś lepszego to piszcie. Dodam jeszcze, że nie chciałabym żeby to była jakaś bardzo wyzywająca bielizna, bo to nie pasowałoby do mnie.

Gość Amber.
Bardzo proszę, pomóżcie:)

Gość pepsicola
firmy Konrad, piękna, seksowna ale niewyzywająca i w rozsądnych cennach jak na taką bieliznę, komplet ok. 100zł

Gość Amber.
Pierwszy raz słyszę tę nazwę. A gdzie można ją kupić? I czy nie ma problemu z doborem rozmiaru?

a byłaś już w Triumphie? Mają kilka naprawdę fajnych wzorów np taki czarny z czerwoną kokardką i do tego stringi,od razu z gumeczkami do pończoch....albo takie delikatne białe,z maleńką różyczką między miseczkami...po prostu musisz pójść i sama ocenić które ci się podobają :)

Gość kobietkaaaa
ja polecam Samantę - śliczna bielizna

Gość Amber.
No właśnie zamierzałam w pierwszej kolejności iść do Triumpha, bo po prostu innych firm nie znam. Na codzień chodzę w bawełnianej bieliźnie (Oceanic albo Key), a ta nie bardzo się nadaje na taką okazję dlatego pytam o jakieś inne możliwości poza Triumphem choć i tam się wybieram. Aha, i raczej wolałabym figi:)

Gość Amber.
Dziewczyny, byłabym Wam wdzięczna gdybyście napisały, gdzie mogę kupić bieliznę, którą proponujecie i mniej więcej kwotę jaką musiałabym na nią przeznaczyć:)

Gość tylko kinga
:)

Gość Amber.
Dzięki:)

www.eve-collection.pl bardzo ladna i wcale nie droga bielizna...jest to skierowany link na allegro, ale co z tego? rzeczy sa sliczne! czesto nowe modele. Mozna kupic nie tylko bielizne bardzo oryginalna. Baaaaardzo jestem zadowolona ... i efekt tez byl dobry ;)