Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowany...

Gdzie spotkać bystrą, mądrą i inteligentną kobietkę?

Polecane posty

A ja myślę że to najrzadszy taki przypadek - najczęściej wiedzą, ale uważają że mogą sobie na to pozwolić, albo że właśnie w taki sposób słusznie postepują i to jest właściwa droga. Albo mają wszystko gdzieś, jak napisał(a) groszek.

Gość eulalia
Witajcie, podobnie jak wszyscy tutaj zastanawiam sie gdzie mozna spotkac jakiegos inteligentnego pana...mógłby byc tez troche kulturalny przy okazji.ostatnio umówiłam sie z takim jednym...rozmawialismy troche na gg, smsy maile itd. wydawał sie ok i wiecie co usłyszałam jak sie spotkalismy ?? sorry jestem po trzech piwkach...rece mi juz opadają. chyba przestane szukac - moze wtedy ktos znajdzie mnie :))) pozdrawaim wszystkich

Gość eulalia
oczywiscie chodziło mi o większośc dziewczyn...bez obrazy panowie ;)

Gość Zdezorientowany...
owszem zielony groszku.... słuszna uwaga... - ten typ też i tak zdecydowanie ma... :)))) - nie zaprzeczam pytanie na ile jest to w całości wyważone :))))) A teraz tak gwoli podsumowania z mojej strony: 1) Jestem w szoku, że do dyskusji nad lekkim, wesołym i w pełni infantylnym tematem, wiele/u z was podchodzi w poważny sposób, wręcz z agresją :))) polecam wypowiedzi: Alty, ascentry666, Kiary, bitch itp... :))) 2) Z drugiej strony macie niesamowicie rozwiniętą intuicję ;))) ..nie znając człowieka wiecie o nim wszystko, i tak dowiedziałem się, że: a) Wysoko się cenię - tylko nalewka b) co za debilny topic...autor też musi taki być -boshe c) wybieram postawę - "ja sobie popatrzę na ciebie Kotku jaka Ty pomysłowa jesteś..a Ty tańcz przede mną jak najładniej" -Alta d)bo z kims takim jak ja w niedługiej przyszłości czeka kobiety tekst "podaj obiad kobieto"... - Alta e) kapryśny jestem i rzeczywiście zdezorientowany -Kotus28 f) emanuję ignorancją znudzonego facecika, który już nic z siebie nie potrafi ofiarować, podzielić się. - Alta g) jestem zblazowany i znudzony.., - pati-c h) starym prykiem jestem - white noise i) stać mnie na zlote gory... -white noise j) nie wydaję się (wybacz) jakiś szczególnie błyskotliwy - myślniik k) zgrywam cwaniaka - Kiara l) "robię z siebie co to nie ja" :)))) -bitch m) a po prostu jestem zwyczajnym dupkiem i frajerem –bitch Jaki ja bym był ze sobą szczęśliwy jakbym taki był :))… Wszystkie problemy znikają od ręki a to właśnie dzięki złotym górom… Powstaje tylko pytanie, które dobro w środowisku jest rzadsze, „odpowiednia kobieta” – czy „odpowiednia grubość portfela, aby sobie zapewnić doskonałe substytuty” – i mam nadzieję, że te, które choć troszkę się na ekonomii znają mnie za poprzednie zdanie nie zlinczują… :) Ale to i tak wszystko wyłącznie dla rozrywki :)

Gość pestka467
Bystre ,inteligentne i mądre są mało zainteresowane płytkimi facetami,którzy nie potrafią ich zaciekawić rozmową by przewyższyć ich poziom tym samym powalając na kolana :).Pozdrawiam Zdezorientowanego...

Gość gość
Temat ma pare ładnych lat ale musialas napisac zeby obrazic faceta. To sport narodowy babochlopow.

Gość pestka467
Haha prawda zawsze boli uderz w stół a nożyce zawsze się odezwą :)Pozdawiam

Gość gość
Jedyne co mnie boli to chamstwo i prostactwo u kobiet. Masz frajdę jak napiszesz na facetów coś obraźliwego, jesteś blisko dna. Pozdrawiam i powrotu do zdrowia psychicznego życzę.

Gość pestka467
W mojej wypowiedzi nie było ani jednego słowa chamstwa ,o którym Ty wspominasz .problem jest w tym ,że mężczyźni uzurpują sobie prawo do chamskiego traktowania kobiet,a kiedy w inteligentny sposób im to pokarze kobieta zaraz jest okrzyknięta chamką....Ogarnij się człowieku..