Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna policjanta

Facet Policjant?

Polecane posty

Dobry kandydat na trwały zwiazek czy zły?

Gość zyczliwa
czym ty sie chwalisz ze bedziesz miala meza policjanta ..gorzej nie moglas trafic ..powodzenia

Siara straszna miec faceta policjanta, ale wiekszosc znajomych o tym nie wie. Pewnie baliby sie przy nas jointy palic:) Ale ogolnie facet jak facet, ale palke ma krotka:(

Gość ...Maja...
mają zrytą psychę na maksa

Gość bezpieczny będzie twój dom

A kto powiedział, że policjant nie pali jointów? To Wam powiem - jak najwięcej alkoholizmu wśród lekarzy tak najwięcej ćpunów wśród policjantów.O ;-)

Gość ...Maja...
kiedyś dojdzie do takich paradoksów , że będzie chciał ci wystawić mandat ( za jakieś tam przewinienie drogowe ) a już nie wspomne ile razy cię skuje kajdankami do łóżka . poszukaj sobie normalnego faceta :)

Gość bez wady
Mam meza policjanta i jest jak najbardziej jest normalnym fecetem:D:D

Gość bez wady
z jego psychą tez jak najbardziej ok;)

Gość starówka 1
a twój się bawił kajdankami w domu ?

Gość po lekturze
artykułu w ostatnim Przekroju, artykuł pod tytułem " Pieskie bicie" w życiu nie chciałabym miec chłopaka, narzeczonego, męza policjanata, wygląda na to, że oni faktycznie mają zryta psychike, chociaż pewnie nie wszyscy.

kajdankami sie nie bawi:) Nie jest takim przecietnym palkarzem co chodzi w patrolach. Pracuje w drogowce:)

Cóż, ja miałam chłopa policjanta.. i jak to chłop - miał też kolegów, policjantów. I szczerze powiem, że takiego \"skupiska\" naćpanych facetów - jak w tamtej sytuacji - w życiu nie widziałam ;-)Nie twierdzę, że to reguła, bo policjant to człowiek jak każdy inny ale niestety często tak jest, że na to stanowisko trafiają ludzie ze skrzywieniami psychicznymi, którym się wydaje, że skoro są stróżami prawa - sami są ponad prawem.... przed takimi to uciekać jak najdalej.

Gość ...Maja...
czyli moje osobiste spostrzeżenia potwierdzają się MAJA ZRYTĄ PSYCHĘ NA MAKSA ( jak najdalej od takich )

Gość bez wady
jasne zgadzam sie z Toba,sa tez policjanci,którym sie wydaje,zestoja ponadprawem,którzy zdradzaja,bija swoje zony.Ale własnie chodzi o to,zeby niepisac słowa KAZDY policjant,poniewaz jest to krzywdzace dla tych policjantów,którzy sa spoko,maja zony,dzieci i fajne zycierodzinne;);)

przychodzi policjant po pracy, otwiera lodówkę, patrzy, po czym wyjmuje pałę (bez skojarzeń tym razem) i okłada nią żonę: - ile razy mam ci powtarzać, żebyś gasiła światło w lodówce... godzina 22, na posterunek wpada nagi, zdyszany policjant. kolega pyta, co się stało: - ano, przychodzę do domu, żona leży w łóżku i mówi \"rozbieraj się i do roboty\" - no to przyleciałem...

Gość bez wady
Maja - dzieciatko,czy Ty potrafisz czytac ze zrozumieniem tekstu?Moze powinnas wrócic sie do szkoły:)

Siara straszna. Chyba z niego zrezygnuje:( Faktycznie chyba nie warto pchac sie w taki zwiazek. Juz widze z wlasnych obserwacji ze facet jest nadpobudliwy i sie wywyzsza. Boje sie ze w przyszlosci mu odwali i ze moze mnie lac. Ma kolegow po fachu co by zawsze wszystko zatuszowali. Chyba nie warto:(

Gość wpadl z inna
byla juz dziewczyna policjanta wpadl z inna slub 9 czerwca i co wy nato ja wyjerzdzam daleko stad.

o kurde : \"byla juz dziewczyna policjanta wpadl z inna slub 9 czerwca i co wy nato ja wyjerzdzam daleko stad.\" :D:D

Gość kaśka pimpaśka
Ale wy jesteście nienormalni.Czepiacie sie policjantów a pojęcia nie macie o ich życiu! Mój dziadek był policjantem, wujek też i córka tego wujka ma męża policjanta, i jakoś nie wydaje mi się żeby mieli zrytą psychikę i jakies problemy rodzinne. Wszystko zalezy od człowieka nie od zawodu, a wy myślcie czasem zanim głupoty zaczniecie pisać.

Gość peciula
Ja mam policjanta,za rok ślub.psychikę ma w porządku.W domu trzyma broń i nikgo nie pozabijał,NIE pije nie pali!I Nie lata jak nawiedzony za ludzmi i nie wstawia na siłę mandatów.Psychole zdarzaja sie w każdej profesji czy to policjant czy pan z gazowni.

Gość peciula
Ojca policjanta też mam i jest normalny