Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona.....24

Jak odbudowac zerwaną przyjazn??

Polecane posty

Gość ona.....24

W skrócie przedstawie Wam moją sytuacje i prosiłabym o rade . Niedawno przeprowadziłam sie do innego miasta i musze przyznac ze jest mi zle bo czasmi nie mam do kogo buzi otworzyc przez cały dzien :( mam kilka znajomych ale to sa tylko znajome z którymi nie moge porozmawiac na kazdy temat ani tez sie z nimi czesto spotykac , oczywiscie mam tez kolegów ale jak to faceci .... W moim rodzinnym miescie miałam kiedys przyjaciółke ale przez cholerne głupstwo ( facet który nie był tego wart) nasza przyjazn sie skonczyła od tego czasu mineły juz 3 lata ale odkad mieszkam sama zaczynam sie zastanawiac czy mozliwe byłoby odbudownaie tej przyjazni ale tu pojawia sie problem nie mam jej numeru tel ani nic w tym stylu jedynie znam jej adres od czasu do czasu bywam w moim rodzinnym miescie ale nie moge jej spotkac bo chetnie bym do niej podeszła i zakonczyła nasze milczenie . Moze podpowiecie mi jak sprawic zeby odnowic nasza przyjazn ?? Mam 24 lata i mieszkam w Zielonej Górze jesli jest ktos z tego miasta to z checia sie zapoznam miłoby było poznac kolezanke z która mogłabym przeprowadzac babskie pogaduchy poplotkowac lub wybrac sie na balety . Pozdrawim gorąco i czekam na jakis miły odzew i rade .

Nie jestem kobieta. Nie mam 24 lat. I nie mieszkam w Zielonej Gorze, wiec Ci nie moge pomoc> :(:(:(:(:(:(:(

Gość ona.....24
:(