Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam to w dupie

Ktoś się też wczoraj pokłócił?

Polecane posty

Gość malutka smutasińska
hej dziewczyny ....co tam u was ???

Gość mała smutasińska
a smyley czy mogłabyć przecZytac topic czego on chce i wypowiedziec sie ???? plissssssss a o tej zadzrosci pisz co masz

Ja też pokłóciłam się , tzn on raczej sie wydarł. Pierdoła: kupiłam chleb a on chciał bułki! Paranoja! Zrobił awanture na maxa, że o niego nie dbam, a on dla mnie wszystko i żebym sama wpierdalała chleb, a on chce bułki Nie odzywa się do mnie od niedzieli. Moja wina według niego bo to ja go wkurwiłam. Wszyscy faceci są takimi idotami, sie pytam???? Zaznaczam że nie jestesmy jeszcze malżeństwem, ale mieszkamy od 4 lat razem.

ona biedronka - czy on ma okres??? zartuje oczywiscie, ale powod do klotni zaden.... mogl sobie sam pojsc po te bulki przeciez!! Dziwni Ci faceci sa.... kup, przynies i jeszcze zle....

Wydaje mi się, że dla takiego faceta z \"okresem\" kazdy powód bedzie dobry. Szukal powodu żeby sobie pokrzyczeć i znalazł... Dupek

Gość MAŁA SMUTASIŃSKA
OK SMYLEY WYSYŁAJ :) ANGIESLSKI :)

Gość problemowa panna
Witajcie dziewczyny!!!!! :) Widzę że postanowiłyście się dokształcać...a poza tym to co słychać? Biedroneczko-on się wydarł bez powodu i jeszcze do tego nie odzywa się obrażony???? Mam nadzieję że ty nie próbujesz go przepraszać....i niech sam sobie kupuje bułeczki na śniadanie...obiadki najlepiej niech też sam sobie robi,bo jeszcze podasz frytki a on będzie chciał ziemniaki...Weź tu zrozum faceta....

Chcecie cos zobaczyc..? Cos czego ja u siebie na pewno nie chce widziec albo wcale albo za duuuuuzo czasu........???

Gość problemowa panna
Pewnie że chcemy zobaczyć! Pokazuj!;) Smiley-spokojnie...poczekam:)

Gość problemowa panna
Murcielago,słodziutkie maleństwo!!!!Mała Nadia...to nie twoja córeczka...ale może bratanica albo siostrzenica?

To corka mojego faceta brata ciotecznego. Wlasnie sie urodzila i nie moge pojac jaka spokojna wydaje sie na tym zdjeciu :) Fajna dzidzia, ale nie moja o nie. Co do faceta smiley to sprawy sie troche unormowaly, ale nadal jestesmy na przerwie. Jak sie go wczoraj o to spytalam to mi powiedzial, ze nadal. A ja na to czy w ogole zauwaze jakas zmiane jak juz nie bedziemy a on na to TAK, zauwazysz, wierz mi... Nie wiem co to ma oznaczac, wiec na razie czekam.

Kiedys mi powiedzial tak rozczulajaco, ze chce sie ze mna ozenic, bo kocha mnie tak mocno i chce miec pewnosc, ze nikt mu mnie nie odbierze. Mial lzy w oczach - to bylo takie slodkie..

Cholera wie - na razie nie moge sie tym przejmowac, bo zwariuje. Nie wiem, moze szykuje jakis \"wielki powrot\" (albo wielki \"odwrot\") :D

Gość malutka smutasińska
smyley mój mail to Oliwia2625@wp.pl juz kiedys ci go podawałam ..czekam z niecierpliwoscią :) buziaki

sorry Malutka, tylu ostatnio dziewczynom wysylalam na maile taka jedna ksiazke, ze juz sie gubie w tych adresach!! Wybacz mi!!! teraz sobie wpisze juz do ksiazki adresowej!!! Wysle Ci to jutro z pracy, tzn ten artykul, bo go nie mam w domu :( ale raniutko bedziesz miala.... :)