Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam to w dupie

Ktoś się też wczoraj pokłócił?

Polecane posty

Gość problemowa panna
:D

Gość malutka smutasińska
hej dziewczeta;)....co tam u was..zazdroszcze wam bo wy do siebie piszecie...a ja musze czekać na wasze ogloszenia tutaj ;((...smyley dostałam dzięki ;)...mam nadzieję ze wprowadze w zycie co niektóre zasady ;)))... a u mnie ....pojawił sie nowy facet ...heheh...tylko że nastawiony na jedno...jak mnie zaciagnąc do łózka....znamy sie już od 3 lat ale tak z widzenia...starszy ode mnie 8 lat ...wiec wiecie co taki facet mam na mysli...juz raz po imprezie chciał isc ze mna do domu....w w iadomych celach..ostatnio mnie atakuje....to róże , to wyjazd nad morze...był u mnie w domu wypiliśmy herbatke , a on mi powiedział na koniec gdy go zegnałam w drzwiach że mysłał że coś bedzie dzisiaj....no to sie pomylił..troszke mnie zraził do siebie ;(...ale ciągle mnie przeprasza...i wczoraj i dzisiaj, pisze mi sms-y nieustannie...chyba chce zdobyc moje zaufanie, bo ja mu powiedziałam że nie moge iśc do lózka z kimś kogo nie kocham , a jego nie kocham...powiedział że z nim jest tak samo, czyli przeczy swoim myslom, ustawia punkt widzenia pod mój...proponuje mi że bedzie mnie woził samochodem wszedzie zebym nie marzła...bo przecież sie przeziebie...dziwi mnie to jego zachowanie...i nieufnie doniego podchodze..on jest po rozpadzie związku, otóż był związany z męzatką...więc wiecie niezobowiązujący sex....mówi ze nią juz sie nie spotyka , ale ja jestem pewna ze kntynuuje ten związek....tylko o co mu chodzi ze mna ???przeciez przez te 5 lat nawet mi nie zaproponował przysłowiowej kawy,...a teraz chce ze mna cos wiecej...teraz wlasnie mi napisał że chce pobierać ode mnie korepetycje z anglika bo jestem w tym dobra...czyli kolejny pretekt do spotkań...ja sie obawiam ż eon chce zapomnieć o tamtej kobiecie...ale ja nie chce aby to odbywało się moim kosztem nie chce btc lekiem na czyjeś rany...uhhhh ale sie rozpisałam ... powiedzcie dziewczeta co o tym myslicie ..... buziaki

Gość malutka smutasińska
nie ma was dziewczeta :((( buuuuu

Witaj Malutka!! Ja mysle, ze ten facet to jedna wielka SCIEMA!!!! Uwazaj na niego.. wiesz jak chce, to niech Cie wozi samochodem, bo zimno u was jest, fakt, ale traktuj go jak znajomego i to moze nawet jak dalszego znajomego, zeby sobie nadziei nie narobil!!! jak facet mysli powaznie o kobiecie, to nie daje jej do zrozumienia, ze chcialby sie z nia przespac!! No ludzie!! Piszesz, ze on sie z mezatka spotykal, pewnie im sie cos nie uklada i on sobie szuka nastepnej \'\'dupeczki\'\' - sorry, ze tak pisze, ale tak mi to wyglada... nie chcialabym, zebys znowu cierpiala i to przez jakiegos pajaca, ktory sie do Ciebie wczesniej prawie nie odzywal! Faceci potrafia owinac sobie kobiete wokol palaca, szczegolnie jak im zalezy, zeby ja do lozka zaciagnac.... wredni sa i on mi na takiego wyglada z Twojego opisu.... slodziutki w jednym celu... badz ostrozna prosze Cie!!! A co do pisania maili, to jak najbardziej zachecam!! Mozemy pisac we 3 i wtedy leci od Ciebie do mnie i problemowej panny, a odpowiedz od nas dwoch do Ciebie :) hehehhe moze byc wesolo!! Mojego maila masz, wiec jakby co to pisz!!!! Buziaki

Gość malutka smutasińska
dzieki smyley..... pomagasz mi naprawde...szkoda ze ja nie potrafię wam nic doradzic ;)) a co do maili chetnie do Ciebie napisze mój doradco ;) osobisty buziaki eh Ci mezczyźni....musze uwazać..wiesz zeby sie do niego nie przyzwyczaić...wczoraj mu powiedziałam wszystko...zna mój punkt widzenia...żeby sobie nadzieii nie robił, bo sie z nim nie przespie, i nie ma na co liczyć...ale on widzocznie liczy na to że mnie złamie..te wszystkie cudne słówka...mówi ze tęskni...tęskni?? przeciez my sie wogóle nie znamy ???sam mi powiedział ze sie we mnie nie zakochał,a dzisiaj mi pisze że sie zakochał. co za bzdury..chce go dyplomatycznie rozwiazać , bo razem ze mna pracuje i ma jakies tam stanowisko...hm... dzisiaj mi pisze że tylko tak sobie pomysłał wczoraj coby to było gdybyśmy hm poszli do łózka...eh facet ma tupet co....napisałam mu że możemy sie niezobowiazująco spotykać, nie czesto...a on mi wypada z tymi korepetycjami z anglika... jest facetem niesmiałym , nie próbował nic na siłe mi zrobić, czy pocałować , czy przesunac się bliżej jak siedzieliśmy, pytał sie czy może usiąśc closer...ale zraziły mnie te jego niebezposrednie propozycje...po imprezie pójscie do mnie do domu chociaz była 3 nad ranem, a teraz znów na pierwszym spotkaniu po tej imprezie która sie odbyła po 3 latach, byliśmy w pubie i on mi zaproponował pójsice do niego do domu...odmówiłam....bo niby co bedziemy robić...i wczoraj po tym wyjedźie nad morze, u mnie ta jego niesmiała mysl...o tym sexie...nie zasugerował tego bezposrednio... teraz mówi mi że chce mnie poznac ..po co???i że chce sie zakochać...ale facet udaje co ???

Tyyyyy, ale facet to ma pomysly hehehhe tupeciarz z niego niezly!!! Nie daj sie, bo to naprawde jakis sciemniacz!!! Zakochal sie!!! Come on!!! Teskni??!!! Ubaw po pachy.... wiesz co?! Zalosny jest!!! Sorry, ale tak mysle!!!

Gość problemowa panna
Witajcie dziewczyny!:DWitajcie! Malutka,ale ci się wielbiciel trafił że normalnie szok!!!!!!;)Mnie wyszło że ja zacofana jestem bo nie wiedziałam że podryw zaczyna się od sexu,potem łapie się panne na intelekt czyli może korepetycje,potem należy się poznać a na końcu oświadczyć że chce się zakochać!!!!:)Ja ci dobrze radzę,to nie on będziesobie ciebie naokoło palca obwijać tylko ty jego!!Pobaw się jego kosztem (toż to i tak palant przecież!) niech cię wozi abyś nie zmarzła,niech zaprasza do knajpek,nawet niech plecie te swoje trzy po trzy...a ty będziesz trudna do zdobycia!Facetowi się znudzi,poza tym dojdzie do wniosku że szkoda na ciebie kasy i marnuje przy tobie czas,bo do tego łóżka coś nie dajesz się zaciągnąć :P Oczywiście że możesz się przyłączyć do mailowania:) Smiley,ja po tym formacie dysku to dziś pocztę straciłam!Gg mi działa i już zgłosiłam u mojego pretensje że ma mi wieczorem ustawić tak jak było,obiecał że pocztę swoją odzyskam :)

Witaj problemowa :) Tak myslalam, ze cos Ci sie z netem porobilo... no to ladne kwiatki z tym Twoim kompem hehehe dobrze, ze GG masz to sobie moze pozniej poklikamy. Moj wraca dzis troche pozniej do domu, bo ma spotkanie z klientem po 18.00, a ja koncze o 17.00, wiec spoko :) U Ciebie to juz bedzie 18.00, ale mam nadzieje, ze uda Ci sie na chwile dorwac do GG. Dobrze malutkiej napisalas!! hehehe ale gosciu niezly nie?? hahahah

Gość problemowa panna
Będę mogła poklikać ok19,to twoja 18 chyba...szybciej nie dam rady. Malutkiej trafił się amant jedyny w swoim rodzaju :D :D :D

No Twoja 18.00 jest spoko, to sobie spokojnie pozmywam stos naczyn co mi zalega w zlewie hehehe przebiore sie, etc... No ten amant to tylko pozazdroscic!!! haha skad sie takie typy biora?? ;) 😘

Gość malutka smutasińska
hej dziewczeta :)...ale mam adoratora ;)...dziękuje wam za wasze opinie :)...hehehe dzisiaj znów mi pisął góre sms-ów...ja mu powiedziałam że nie jde z nim do lózka....chyba z rok dwa , a może i więcej....a on na to ze jak bedzie uczucie to bedzie wszytko :)heheheh...nalegał dzisiaj na spotkanie...odmówiłam ...bo zreszta nie miałam czasu....jak on mi z takimi tekstami wychodzi to ja tez tak pisze..np ze tęsknie...tylko nie wiem do kogo zupełnie obcej mi osoby...heheheh...ale zabawa... wiecie tylko co dziewczeta boje sie że mnie w koncu owinie wokół palca...bo kobiety to takie uczuciowe stworzonka...ta kwestia przyzwyczajenia do jego osoby i tym podobne...uffff.... jestem w sytacji bez wyjscia ....musze kontynuowac ta znajomośc, bo on pracuje ze mna na dośc powaznym stanowosku, i boje się konsekwencji zerwania tego...z drugiej strony chyba nie moge się angazowac emocjonalnie....wtedy bedzie wszystko ok.... dziwne to ze mna jest..bo facet może mi sie nie podobać ....ale po jakims czasie jego zalotów, i starań , mięknę i to ja wtedy sie troszke angazuje...z zwykłego przyzwyczajenia...a jak zaczynam sie starać to wtedy panowie włączają u siebie ignora.....aj dziewczeta.....nie dośc że jestem taka chudzinką ... noszę juz teraz numer 34 ;(...a to stres zwiazany z pracą ...to na dodatek ten amancik... Całuski dla was ;) nieapominajcie o mnie ;)

Gość malutka smutasińska
dzieki smyley za maila :) niezły wkręt ;) buziaki :)

amancik - palanatunio!!! heheheh uwazaj na siebie!!! ja tez schudlam od lipca przez moje problemy, ale to akurat sie z tego ciesze nawet! i tez rozmiarowo spadlam do 8-10. Nie wiem ile to na nasze heheeh ale chyba 34-36 wlasnie... a moze nie ma racji, poprawcie mnie! Problemowej pannie chyba padl net, bo byla na GG i potem zniknela bez slowa :( ja tez juz spadam i zycze milego wieczoru!!! Do jutra!!! Paaaaa

Gość malutka smutasińska
hej smyley ,,,zyje zyje .....jestem na urlopie z tydzień czasu,....odpoczywam od frustrującej mnie pracy...przez która to chudne i chudnę...wszystcy kolo mnie awansuja a ja nie ;(( smutne buuu... a jesli chodzi o zycie uczuciowe...na razie otrzymuje stosy sms-ów od adoratora palantunia ;),...chciał sie spotkac , ale je odmówiłam...bo nie mam czasu...mam nadzieje że da sobie spokój.... ...a w celu wiekszych relacji odezwe sie na e-mail...mam sie spotkac z adoratorem w niedziele...zabiera mnie do kina..niech zabiera....na razie nie owinął mnie wokół palca... buziaki smyley ;)))

Gość ssseeeewa
witajcie:( dalaczam do waszego grona:( poklocilam sie wczoraj ze swoim Kotkiem przed snem i zero odzewu jak na razie:( niecierpie taklich awantur :(

Gość problemowa panna
Hej,dziewczyny!! :)

Gość problemowa panna
Witamy,witamy ssseeewa ! :) A powód tej kłótni poważny czy może raczej błachostka?

Gość malutka smutasińska
smyley :)))ok ..zdam relacje z niedzieli .....heheeheh...chce mnie potrzymac za rękę ...tak powiedzial.... co za sciema....i ciagle całuje mi te moje ręce...mam piekne ;)...heheeh...a co do mojego lubego z którym niby jestem niezobowiązująco...hehehe...napsze na mail cmok dziewczeta

Gość problemowa panna
Malutka,a smiley moze mi potem przekablowac tego maila czy nie? Też jestem ciekawa co u ciebie :),ale jeśli nie to nie ma sprawy 🌻

Gość problemowa panna
Murcielago,przytulam cię :) już ci lepiej? Pamiętaj,jutro będzie nowy dzień,na pewno dużo lepszy niż dziś!! :D

Gość malutka smutasińska
problemowa panno oczywiscie że tak ;0...potem mi napiszecie o co tym sadzicie ;)..heheh czekam na wasze relacje...jestescie moimi doradcami ;) buziaki na dobranoc dziewczęta ;)

Gość problemowa panna
Miłego dnia dziewczyny!! :D Malutka,czekam z niecierpliwością,jeśli tylko będę umiała jakoś sensownie doradzić to masz to u mnie jak w banku :) Smiley,coś się mijamy na topiku :P