Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mergie

tanie tusze

Polecane posty

Gość mergie

Każda z was napewno słyszała o swietnych i jakze drogich produktach lancome Tusze tej firmy kosztuja ok 100zł nie stac mnie niestety na wydanie takiej sumy Ale lubie porządne kosmetyki Na allegro mozna tusze tej firmy kupic juz za 15 zł np Maskara lancome hypnose kosztuje 13 zł i sprzedawca zapewnia ze jest to produkt oryginalny Duzo ludzi atk kupuje a sprzedajacy ma pozytywne komentarze Jeszcze nie kupilam nic na allegro boje się że wyrzuce pieniadze w bloto a na to mnie nie stac Co o tym myslicie czy mozliwe jest ze ktos sprzedaje takai tusze i to oryginalne a moze ktoras z was kupuje tusze na allegro???

Hej! Raz kupiłam tusz L\'oreal z allegro, był świeżutki i bardzo dobrze mi służył, a kosztował tylko 10 zł. Pozdrawiam

Gość to polecam Ci tusz Rimmel
Extra Super Lash (wydłuązajcy albo ten podkrecający) Jestem bardzo zadowolona, kosztują jakies 12-13 zł . Mam też sporo droższy tusz L'Oreala (ten podwójny) i jest do dupy :o

ja tez kupowalam tusze na allegro z maybelline. ALe teraz widze ze ceny tej marki w sklepie sa zblizone do allegro (czasem nanwet w sklepie taniej). Jednak jesli jestes leniwa zeby isc do sklepu to bez obaw mozesz kupowac na allegro