Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggalicyjka

Mój mąż...

Polecane posty

Gość a ty moje dziecko
Oj, świat jest mały Te panne to ja zanm :) Ale jazda!

Gość ty stuknięta jestes
NIUNIA---WALI CI NA ŁEB WERNISAŻE----NA JAKIM BYŁŚ OSTATNIO???? POWINNAŚ SKOŻYSTAĆ Z PSYCHIATRY , ALE TO CHYBA NIC NIE DA!!!!!!!!!1

Gość ggalicyjka
uczęszcam głównie na bankiety i wernisaże - róniez na spotkania poetyckie i tzw meetingi

Gość zielona trawka
OGOLNIE MOWIAC-JAZDA!!!!!!!!!!!!!!!1111

Gość a ty moje dziecko
a te mityngi to w AA, czy dla bezdomnych?

Gość a.n.i.a.
ggalicyjka - nie znajdziesz niestety pomocy na tym forum. Tak jak napisałaś są tu SAME ZAZDROŚNICE. One zazdroszczą Ci kasy i że nie musisz nic robić, a same pracują na dwa etaty biuro + dom +ewentualnie szkoła. I napewno nie mają czasu, zeby o siebie zadbać. Dlatego nie przejmuj się tymi wypowiedziami tylko żyj tak jak Ci wygodnie, bo przecież o to chodzi. Żeby w życiu było nam dobrze. Jeżeli mąż nie chce żebyś urodziła, to faktycznie może adopcja to też rozwiązanie. Pozdrawiam :)

Gość dobreeeeeeee
meetengi? skoro nie masz wykształcenia?

Gość ty stuknięta jestes
IDZ SIĘ LECZYĆ DUPODAJKO POWALIŁO CI SIĘ

Hihihi ta panna jest nie tylko na tej stronie, to fotomodelka. A jak wiadomo - jako fotomodelka PRACUJE W TEN SPOSÓB. Ale powiem Ci - dobry masz gust, mi też się Ona podoba ale nie aż tak, bym obsesyjnie (jak ty) chciała być nią ;-)

Gość a ty moje dziecko
Już widze jak to puste dziecko siedzi na spotkaniu poetyckim :D dawno się tak nie ubawiłam :D

Gość ggalicyjka
do a ty moje dziecko - hehehehehehe wątpię ze mnie znasz - wątpię nie znajomkuje sie z plebsem

Gość a ty moje dziecko
Taka jesteś głupia, że już nawet nie kumasz kto jest kim. No powiedz, na jakim wernisażu ostatnio byłaś? A jak nie umiesz odpowiedziec, to pytanie pomocnicze - komu ostatnio, oprócz Owsiaka, podawałas zamiast gosposi kawę?

Gość zielona trawka
PO CO KOMU MAZ?DZIECKO MOZNA SAMEMU WYCHOWAC

Gość a ty moje dziecko
Jaki ośrodek adopcyjny dałby komus takiemu dziecko na wychowanie?

Gość stopklatka
Ja też ...dawno się tak nie uśmiałam :)

Gość PIQ
A działkę na księżycu masz bo to teraz najmodniejsze.Jak nie macie to jesteś zwykły szarak a nie bogaczka.Ja nawet kartą nie płacę bo jestem tak bogata,że każdy sklep ma zaszczyt przysyłać mi swoje towary prosto o domu,jestem ich reklamą..A pozatym mam gosposię,ogrodnika,pokojówkę,kosmetyczkę,fryzjerkę,osobistego lekarza i własną klinikę.

Gość stopklatka
wiesz co zrezygnuj lepiej z tego dziecka bo będzie miało złamane życie obcując z taką matką

Popieram ze mezczyzna powinien miec szacunek do swojej kobiety i nie powinien decydowac i narzucac jej pewnych zachowan!!Ale czytajac wasze wypowiedzi to naprawde wydaje mi sie ze co niektore z Was urwaly sie z komosu!!Czy wy uwazacie ze w dzisiejszych czasach pomimo takiego bezrobocia kazda kobieta pracuje i nie jest na utrzymaniu meza??nie zgodze sie z wami,moze wam sie akurat tak udalo ale nie kazad tak ma,a poza tym zauwazylam ze bogaci frajerzy nie wysylaja swoich zon do pracy bo maja tyle kasy ze zonka powinna jedynie siedziec w domku i pielegnowac swoje szczuple cialko...ale jezeli nie chcesz praciwac to moze sprobuj zadbac o swoja przyszlosc i niech maz placi Ci skladki tak jakbys pracowala bo jak Cie kiedys kopnie w tylek to zostaniesz na lodzie bez nawet miesiaca pracy...jest wiele rozwiazan albo studia,matura wczesniej skoro jeszcze jej nie masz...mysle ze skoro macie tyle kasdy ze stac was na finansowanie roznych imprez itd to napewno na studia dla Ciebie tez sie znajdzie,mozesz w trakcie studiow urodzic dziecko a potem kiedy skonczysz pojdziesz do pracy..

To przeczytaj wszystkie wypowiedzi galicyjki a nie tylko \"niektórych z nas\" - może wtedy zrozumiesz, dlaczego...

Gość dobreeeeeeee
wstaje spod stołu bo już sie przestalam smiać

Gość ---------------
kochanie miałam juz nie pisac ale nie wytrzymałam widac udziela mi sie Twoja głupota. przykro mi ale poniekąd zawarłaś znajomość z plebsem,jak piszesz. ciekawe gdzie się wychowałaś że tak panicznie boisz sie znajomości z Plebsem???? dziewczyny z dobrych domów nawet jak wychodza wcześnie za mąż to kończą studia i inwestuja w siebie. Ty jakoś nie zdążyłaś, pewnie wychowałaś sie w jakiejś dziurze. ciekawe czy wstydzisz się tak swoich rodziców skoro nam udowadniasz wyższość nie wiedząc kim jesteśmy. ze też ten swiat wydaje takie puste królewny. Zal mi cie naprawde teraz to wzbudziłaś już nie śmiech ale litość. trzymaj się bo od własnej głupoty w końcu sie załamiesz jak dorosniesz

wiecie co, ja myslałam, że ta dziewczyna faktycznie ma problem i szuka pomocy. Tymczasem widze, że to jakas zakompleksiona idiotka. Okazało się, że jest ona nikim, wlasnością swojego męża, którego zachcianki musi spełniac, bo inaczej znalazłaby się na bruku. I teraz sobie używa, wymyślając kim to ona nie jest! Nie wierzę ani jednemu jej słowu. Plebs, haha! A ty kim jesteś? Wieśniarą! Juz nawet Lepper ma przy tobie klasę. :D Wydaje mi się, że dalsze rozmowy z nia nie mają sensu.

Gość a ty moje dziecko
pewnie tej pannie mąż odciąż internet, bo go nie stać :D

Gość karo karo
jesioooooooooooooooooo myślałam, że padnę czytając wszystkie wypowiedzi hahahahahahha skąd ten frajer cię wytrzasnął???????????????? co do dzieci , hmmmmmm nie dziwię się mężulkowi, z taką dozą inteligencji strach zaczynać mieszać geny................ hahahahahah ALE JEDNO CI SIĘ UDAŁO, MIAŁAM FATALNY HUMOR, ZNAJOMY BARDZO ZACHOROWAŁ, CAŁY TYDZIEŃ ROZPACZ RODZINY ITD. A DZIĘKI TOBIE DOSŁOWNIE UŚMIAŁAM SIE DO ŁEZ, CHYBA MU LINKA PRZEŚLE MOŻE TEŻ SIĘ POŚMIEJE???????????? POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH MĘŻATEK, I NIEWAŻNE CZY MAJĄ MAŁE CZY DUZE PORTFELE WAŻNE ŻE SĄ SZCZĘŚLIWE!!!!!!!!

Czytalam jej wypowiedzi i pozostawiam je bez komentarza choc pachnie mi to podszywaczem bo nie sadze zeby ktorakolwiek laska byla taka glupia.. :P myes eze istnieja rozne rozwiazania,ja wybralam np takie ze wyszlam za maz 2 lata temu,obecnie studiuje zaocznie a ze mieszkam w malej miescinie to z praca jest naprawde nieciekawie dlatego zdecydowalam sie na dziecko,mam nadzieje ze akurat gdy skoncze studia dziecko podrosnie a ja spokojnie poszukam pracy...mysle ze mozna rozwiazac kazda sytuacje no ale z ta szeroka pochwa i kawalerka to juz przesada!!

Gość a ty moje dziecko
no jak nic, stary jej odciął. :D

Gość a l e a l e
odciął jej albo musiała z pracy juz wyjśc zeby zrobic zakupy i obiad gosposi ugotować.

Gość albo se poszła
tipsa przykleić

Gość a l e a l e
smieszna był a ze też mając byle wyobraźni nie zrobi nic z sobą bo inwencji jej nie brakuje tylko troszke buja w obłokach a ten plebs był wysmienity a może mąż wrócił i sptrawdza czy aby za dużo nie zjadła i figury nie straciła

Gość albo se poszła
takie ważenie jak bokserzy przed meczem i zdjęcia do lokalnej gazetki :P