Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggalicyjka

Mój mąż...

Polecane posty

Gość stopklatka
Dobra zacznijmy od innej strony . Z tego co przeczytałam widzę że Ty chcesz tego dziecka.. Jeżeli tak to możesz spróbować może obudzisz w nim lepsze instynkty..a jeżeli nie wyjdzie to co?? pozwolisz się wyrzucić z domu na 9 miesięcy i jak Ty to zniesiesz>>> Wymioty złe samopoczucie przynajmniej początkowo. Kto Ci wtedy poda herbatę albo wymasuje krzyż???? Nie wiem kochasz go????

Gość ggalicyjka
ale powiedz mi jak moge iść na studia nie mając pieniędzy - on nie chce na to wydawać

Co robić? Zmienić męża.Zachodząc w ciążę będziesz miała na wychowaniu nie jedno ale dwoje dzieci. Zachowanie iście szczeniackie.A jeśli w wieku lat 40tu rozreguluje Ci się gospodarka hormonalna, zaczniesz tyć - to też Ci kupi kawalerkę?Zapytaj się go, czy jeśli wyłysieje to też możesz zrobić to samo w drugą stronę?

Gość że też sie wam chce odpisywać
głupiemu prowokatorowi :P

Gość stopklatka
???????

Gość Myślałm
że w XIX wieku nie ma już takich beznadziejnych kobiet, o Twiom mężu już nie wspomnę.

Gość jak urośnie mu brzuch
zacznie łysieć, to powiedz,że kupisz mu kawalerkę, bo nie chcesz mieć takiego faceta w domu! :p jeśli naprawdę pragniesz mieć dziecko(a widzę,że chcesz) ..........zmień męża! Dziewczyny dobrze Ci radzą! rozmowa z nim nic nie da! to dzieciak! a jak pojawią Ci się zmarszczki, biust z wiekiem obwiśnie , to Cię eksmituje do innego lokum albo rzuci? :o

Gość ggalicyjka
Boże czy wy nigdy nie widzieliście kobiety na utrzymaniu męża???????? Nie wszystkie robią karierę i zarabiają giga pieniądze

Gość stopklatka
zaraz rzucę wiązanką ....nie mogę!!!!!

Gość ggalicyjka
mówiłam o tej starości ale on mówi e jak ja będę stara to on tez i nie będę juz musiała być ładna i wogóel bo będzie isę cieszył ze ma kogoś na starość. ze ma z kimpogadac a teraz potrzebuje kogoś ładnego, seksownego. Jest osobą wpływową - często chodzę z nim na bankiety, wernisarze, przyjęcia i myśle ze po prostu moja ciąża nie pozwoliłaby mi iść z nim a to dla niego ważne i dla jego interesów. On mówi ze dzięki mnie załatwił juz wiele kontraktów

Gość to jest prowokacja
sorry moja mila ale skad twoj maz by wiedzial o tym ze pochwa robi sie szersza po porodzie!?:P o tym wiemy tylko my:P to my o tym caly czas gadamy.. mamy kompleksy z tego powodu:P a zwykly facet jest na tyle( sorry za stwierdzienie) glupi i nieprzewidywalny ze poprostu by na to nie wpadl! no chyba ze mial juz przed toba zone ktora urodzila naturalnie i wie z doswiadczenia ze pochwa po porodzie jest troche szersza niz przed:P tak wiec nie pieprz glupot:P

Gość stopklatka
Tu nie chodzi o to kto kogo utrzymuje zresztą dawno nie słyszałam stwierdzenie że mąż utrzymuje żonę . Który do jasnej cholery mamy wiek????? Albo to co się teraz dzieje to norma albo ja zatrzymałam się nie na tym etapie .

To Ty zajdź sobie w ciążę, a on na ten czas niech sobie opłaci jakąś lalunię co będzie z nim chodziła na te bankiety! Żałosne...

Gość ggalicyjka
mój mąża ma dużo koelgów moja droga ---dużo dzieciatych kolegów.....myslisz ze oni o tym nie gadają? naiwna... A jak nazwać to ze ja mogę życ bo on zarabia - chyba to znaczy ze on mnie utrzymuje. Co ty myślisz ze wszystkie kobiety pracują???

Gość to ty pieprzysz
myślisz,że faceci są aż tak ciemni i nie wiedzą,że po porodzie pochwa jest szersza? :p

Gość stopklatka

a gdybys tak np. miała nogę w gipsie, to też by z toba nie poszedł na wernisaż i jakoś by to przeżył. Dziewczyno, on nie jest twoim właścicielem, ocknij się zanim nie jest za późno.

Gość od razu wiedziałam że
chodzi o pochwę i bolące piersi Co za ludzie!?

Gość to jest prowokacja
to masz niezlego meza jak gada o pochwach z kolegami.. a on swoja droga nizlych kolegow jak pieprza woim kolega o rozmiarach pochw ich zon buhahhahah

Gość dobreeeeeeee
te co nie pracują muszą się zgadzać na żądania męża, bo są ich utzymankami więc do nory!!!

Gość man
naprawdę istnieją tacy faceci???? ten świat zwariował, jednak to prawda, że teraz kobieta musi być niezależna, żeby w razie czego zawsze poradzić sobie sama

Gość to jest prowokacja
to pisze ta idiotka te posty - wulgarna i chamska.. chce pokazac przez te glupie tematy jak to beznadziejnie rodzic dzieci i zachodzic w ciaze P r o w o k a c j aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:P:P

Gość ggalicyjka
czy nie możecie przestać krytykowac? Dlaczego tyle jadu?? proszę tylko o radę a wy juz o rozwodach - niby jaą podstawe mam do rozwodu

Gość stopklatka
Markotka ma rację -zostaw go na 9 miesięcy ...on w tym czasie szybko znajdzie taką która zastąpi Twoją rolę i załatwi i kontrakty i Ciebie

oj to ci wspolczuje ja mamto szczescie, ze moj maz uwaza, ze ciezarne kobiety maja duzo wdzieku, szczegolnie kiedy odslaniaja swoje brzuszki a nie chowaja je w ciazowych worach bardzo nie moze si edoczekac mojej ciazy, ale poki co nie mamy do tego warunkow :) duzo by mowic moze zle wybralas:P

Do tej powyżej - uważam, że twoja stopka jest obrzydliwa. Na miejscu moderatora bym ją skasowała i bardzo o to proszę.

Gość to jest prowokacja
bo jest szersa! a ta ktora sie nie przyznaje nie moze tego zaakceptowac poprostu:)

Gość dobreeeeeeee
jakie tępe CIPY chyba takie jak ja ;) że jej odpisują!!!