Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona szczesliwa les

lesbijki laczcie sie opisujcie swoje zwiazki

Polecane posty

Gość ona szczesliwa les

ja 22 lata pochodzenie podlasie ;] lesbijka--> zareczona z kobieta w stalym szczesliwym zwiazku 4 latka a Wy :>? jest nas sporo dobrze wiem dziewczyny laczmy sie nie dajmy sie nietolerancji!

Gość przede wszystkim
powinnyście się leczyć u psychiatry

To nie choroba tylko miłość, do niej prawo ma każdy i nic ci do tego... a ty najpierw do słownika a potem do psychiatry

Gość przede wszystkim
sorry, ale nie po to Bóg stworzył kobietę i mężczyznę żeby potem K z K albo M z M. To nie jest normalne. Czytałaś chociaż kiedyć Biblię?? Słyszałaś o Sodomie i Gomorze?

Czytałam biblię jeszcze w szkole podstawowej, potem w Liceum jako \"lekturę obowiązkową\" (zapomniało się, czy się w liceum nie było?).Nie interesuje mnie twoja wiara, skoro inni dają ci z nią żyć - ty daj innym żyć bez niej.

Gość ona szczesliwa les
przede wszytskim--> po co wchodzisz w ten temat jesli to Cie wcale nie interesuje? z doswiadczenuia wiem ze takimi tematami interesuja sie albo ludzie majacy znjaomych homoseksulaistow bedacy tolerancyjnymi ludzmi albo po prostu prawidziwi nieukrywajacy sie homoseksualisci lub osoby ktore wyczuwaja ze cos z nimi nie tak i staraja sie uciekac od tego obrazajac takich ludzi jak ja! ciekawe do jakiej grupy Ty nalezysz? nie wysylaj nas do psychiatry a ucz sie tolerancji jakbys nie wiedzial homoseksualzm juz bardzo dawno zostal wykluczony z chorob! a my ? ranimy Cie? meczysz sie z tym ze ktos moze byc szczelsiwy z osoba tej samej plci? my nikogo nie krzywdzimy nie jestesmy zoofilami czy pedofilami takich mozesz wysylac gdzie chcesz..ale kochamy sie i jestesmy szczesliwi! jak Ci nie pasuje nie wypowiadaj sie..prosilam o wypowiedz ludzi wiedzacych co nieco na ten temat ..wiec panu juz podziekujemy i dziekuje za tolerancje

Gość ja jestem hetero
i współczuję osobom, które mają inną orientację seksualną i przyszło im żyć w naszym kraju. Nawet na forum nie mogą sobie normalnie porozmawiać bo zaraz znajdzie się jakiaś mądra istota, która myśli, że wszystkie rozumy pozjadała. To jaką mamy orientację seksualną to nie jest nasz wybór!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam wszystkich kochających (bez wyjątków).

Gość ona szczesliwa les
ja jestem hetero:) dzieki za mila wypowiedz :) pozdrawiam i niestety jest nas troszke i musimy tu zyc..ja osobiscie mam nadzieje ze jak najszybciej uda mi sie wyrwac gdzies gdzie nie bede dostrzegana jako zlo konieczne..a szczelsiwie bede zyla z moja kobieta i nikt nie wytknie nas palcami ani nie stanie sie nic gorszego co u nas:D jeszcze raz dzieki

do przede wszystkim...po pierwsze złość piękności szkodzi, a po drugie zanim polecisz komuś lekturę Biblii to sam/sama ją przeczytaj. W samych ewangeliach nie ma nic przeciwko homoseksualistom i nie zasłaniaj się religią jak już koniecznie chcesz się na kimś wyżyć

Gość Czy można jeszcze kochać
Bądzmy tolerancyjni

Dziewczyny, nie poczujcie sie urazone, ale zawsze interesowała mnie jedna rzecz - czy odbieracie swoja orientacje jako coś niechcianego jak np. kalectwo?

Gość ja jestem hetero
adolfie wroc - szkoda słów na Ciebie. Ciekawe co zrobiłby człowiek twojego pokroju jak by w przyszłości jego syn okazał się homoseksualisą. Oczywiście ty powiesz, że to niemożliwe. Załóżmy jednak taką hipotezę.

Gość kryminalistka
brak slow na was

Gość kryminalistka
nie rozumiem dlaczegoi ludzie krytykuje zwiazki homo. to ich wybor ich zycie jesli sa szcesliwi nie wyzywajmy ich ani nikogo nie kierujmy do lekarza? czy to nam przeszkadza ze ktos sie kocha? ludzie tolerancji troche jesli ja jestem z kobieta nikt mnie nie zmieni na bycie z mezczyzna tak samo jest w tych zwiazkach.wiec nietolerancyjni powinni sie sami leczyc! oni nikogo nie krzywdza nie sa zoofilami czy pedofilami kochaj tylko osoby tej samej plci i sa szczesliwi ale to i tak polska a w polsce nietolerancyjnej tacy ludzie nie maja jak szczesliwie zyc..przykre..

Gość ja jestem hetero
Kryminalistko, zauważ, że jest tu kilka osób, które myślą tak jak Ty. To powinno nas podbudowywać.

Gość ona szczesliwa les
Hetero i z tego powud sie ciesze ze sa jeszcze tolerancyjni i jakby to powiedziec w porzadky myslacy ludzie w naszym kraju:)

Gość piękny kraj
w którym wszystko co nie odpowiada wizji romana giertycha jest szczute. Jestem niewierząca, dobrze mi z tym. mało co mnie nie zeżarli w szkole podstawowej za to. Teraz jest w miarę spokój, ale czasem debilne pytania ludzi...wrrr.. trzymajcie się ciepło :) A tym którzy mówią, że jesteście nienormalne...doradzam zastanowienie sie nad pytaniem, co jest normalne.

Gość haha
nooooo!!! najnormalniejsza jest nasza Polska

Gość haha
czytaj jesli chodzi o ranking najbardaziej zacofanych niekulturalnych nietolerancyjnych zlodziejaszkow:) wstyd mi ... ze tu mieszkam no coz ...;/

Nie rozumiem tych idiotów którzy oceniają drugiego człowieka po jego orietacji!! Mówicie że geje i lesbijki są chorzy a wy co zdrowi na umyśle?! To wy potrzebujecie leczenia! Odmienna Oriętacja seksualna to nie tabliczka z napisem,,Jestem trędowata\'\',Spójrzmy bardziej tolerancyjnie..bardziej sercem a nie racjonalnie! TO TACY SAMI LUDZIE JAK MY! RÓWNIERZ KOCHAJĄ I CHCĄ BYĆ KOCHANI! P.S Pisze to co myśle a! nie jestem orientacji homoseksualnej tylko hetero.Miałam znajomą lesbijke ,dobry z niej był człowiek. :)pozdrawiam wszystkich

Zbliża się rozliczenie PITów. Pamietajmy o innych i ich potrzebach. Przekażmy1% swego podatku na innych.

Gość italiańskie słoneczko
Kilka razy byłam na Sycylii i bardzo badobało mi sie podejscie do osób o innej orientacji sex. Wszyscy sa wyrozumiali i nikt nie robi głupich min widzac całujacych sie mężczyzn. Sama jestem hetero ale mam wielu przyjaciół homos.

Jezeli ktos tu powoluje sie tak bardzo na Biblie, to przypuszczam, ze jest chrzescijaninem. A jesli chrzescijaninem, to chyba powinien przede wszystkim trzymac sie przykazania Jezusa o milosci do blizniego, a nie wybiorczo zasad ze Starego Testamentu (chyba nie zdajesz sobie sprawy, ze Jezus je zniosl i dlatego m.in. nie obchodzimy zydowskich swiat). Kazda milosc jest piekna. A kazdy niech sie interesuje swoim zyciem zamiast kamieniowac innych.

Gość no i co ze hetero
Jestem zadeklaroaną hetero, ale nie godzę się na niektóre posty na tym topiku. Z tą Sodomą i Biblią i Adolfem robi się tu jakaś Polandia:( A ludzie cierpią z powodu tego, że w pełni nie mogą być sobą. Albo, że są traktowani w tak wredny sposób przez tzw "normalną większośc". Nie dajcie się siłom prawicy, ani chamstwie, jakie zapewne WAs spotka tu na forum:)

Gość haha
ajc wiecie co ta wasza zakochana nietolerancja wiekszosci z was jest zenujaca..... wstyd mi za was i leczcie sie sami!!!! pozdrawiam ludzi a sa tu rowniez tacy racjonalnie i prawidlowo myslacych

Gość haha
jejkus moze ktos normalny by sie wypowiedzial? a nie non stop ksieżunio zmieniajacy nicki? [pozdrawiam normalnosc:D nienrmaly ksiezunio niesttey Cibie nie :P

Gość ciemnogród
chcecie to się rozmażajcie, będzie was więcej na drzewach siedzieć

Gość matyldaa
ja wiek 28 lat, zamieszkanie warszawa, stala dobrze platna praca, wlasne a raczej wspolne mieszkanie z moja zona :) kobitka mego zycia :) pozdrawiam wsyztskich tolerancyjnych i tych chorych czyli nie za bardzo. A mi tu zonka pochrapuje slodziutko wiec lece ja podbudzic:)