Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona szczesliwa les

lesbijki laczcie sie opisujcie swoje zwiazki

Polecane posty

Gość Neme
Szkoda, ze tak slabo kreci sie ten post, bo bardzo milo mi sie go czyta:) Ja rowniez jestem w zwiazku. Mam 19 lat, a ze swoja Miloscia jestem od prawie 2 lat:) Jestem najszczesliwsza osoba na swiecie (jak kazdy zakochany) i rzeczywiscie, ciezko jest zyc w Polsce w takim zwiazku, ale mowia, ze milosc przezwycieza wszystko:) Pozdrawiam:)

Gość tatatatatatata
a ja jestem bi, teraz bardzo zakochana w swojej przyjaciółce, ona nieśmiało, nieśmiało.. też do mnie lgnie... ciekawe jak to się wszystko potoczy. oby w stronę która sobie już zaplanowałam :):):) pozdrawiam wszystkie kobietki.

Gość mrrr
Kurcze. Chciałabym spróbować z kobietą. Tylko nie wiem gdzie tu taka znaleźć... :(

ona szczesliwa les: zareczylas sie ze swoja dziewczyna w polsce? ja mam 17 lat, moja dziewczyna 19. przed nami jeszcze dluga droga...:) pozdrawiam!! i dziekuje wam niektorym hetero za wsparcie :)

Gość Lenka********
buachachachachacha!! yuuuhu i żorżynka- z jakiej wiochy jesteście, że gadacie takie pierdoły?????????????????Homoseksualizm zboczeniem??? A może wykształcenia wam brakuje??? Dla waszej chorej niewiedzy: homoseksualizm został ściągnięty z oficjalnej listy zboczeń w latach 50 XX wieku przez MIEEDZYNARODOWE STOWARZYSZENIE LEKARSKIE!!! Tylko w naszym kraju żyją jeszcze takie zacofane wsiury jak wy, dziwne, że komputery w swoich jaskiniach macie...:) :) :) :)

Gość creyzolKa5
Co was to kur .. Obchodzi są Lezbijkami to są ich sprawa a wy nie musicie się czepiac od razu że o Lezbijka to do psychiatry musi iść !raczej ten kto tak pisze powinien się leczyć .... Mi nie przeszkadzają takie osoby . Po pierwsze one mają tak w głowie zakodowane że pociągają je dziewczyny a pewnie chciały by żeby było inaczej Biologi się nie uczyliście ja nie wiem jak można się czepiac o takie byle co ....!!

Gość pudzian13
HEJ! JEZELI JESTESCIE KOLEZANKAMI BI LUB LESS ZAPRASZAM NA REALNY SEX MINUMINU DLA WAS Z FINALEM ZLOTEGO DESZCZU W MOICH USTACH:-)PO CZYM MOZEMY ZAKONCZYC JESLI CHODZI O MNIE TO OFERUJE FULL SERWISS:-)MIESZKAM W SZCZECINIE535745483:-)UWIELBIAM PISS:-) SZALEJE ZA BISEXUALNYMI KOBIETAMI