Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodalasia

czy ktos z was ma moze do cwiczen orbitrek? chodzi mi o taki z marketów.....

Polecane posty

Gość młodalasia

czy daje on efekty? a moze macie jakies inne urzadzenia do cwiczen z takich przecen, czy oplaca sie to kupowac?

Gość recllllllllllikikikiki
Ja mam ... orbitrek gowno warty :D ale rowerek stacjonarny ok :D

Ja ćwiczyłam na orbitreku,jet super!A rowerek hmmm...to chyba dla staruszek,pupa siedzi ręce odpoczywają na kierownicy,tylko się nóżkami macha to dobre dla babć.

Gość żarówa
ja też mam - kosztował 300 zł i jestem baaaardzo zadowolona . Pierwszego dnia wystarczyło mi sił jedynie na 7 min ćwiczeń na średnim obciązeniu. Dziś po miesiącu staram się ćwiczyć codziennie od pół godz do 45 min - to w przybliżeniu spalane jest 1000 do 1500 kalorii - działa na mnie to motywująco, choć wiem że to tylko taki przybliżony przelicznik. Jedynie na brzuszek nie działa - ale i tak jestem zadowolona. Sama zastanawiałam się między rowerkiem a orbitrekiem. wybrałam i nie żałuję. Jak kupisz to możemy się razem motywować do systematycznych ćwiczeń.:)

Gość orbitrek jest super
ja cwiczylam na takim za 500 zl, z obciazeniem mechanicznym przymierzam sie do kupna z obciazeniem magnetycznym - jest cichszy :) moim zdaniem jest znacznie lepszy od rowerka- cwiczy cale cialo :)