Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

selmac

Czego pragną kobiety?

Polecane posty

Gość tego pragna
W pewnym mieście powstał sklep, w którym każda kobieta mogła sobie kupić męża. Miał sześć pięter a jakość facetów rosła wraz z każdym piętrem. Był tylko jeden haczyk: jak juz kobieta weszła na wyższe pietro nie mogla zejść niżej, no chyba, że prosto do wyjścia bez możliwosci powrotu. Wchodzi więc tam sobie pewna babka poważnie zainteresowana kupnem meża. Na pierwszym pietrze wisiała tabliczka: "Mężczyźni tutaj maja prace" -To już coś, mój były nawet roboty nie miał- pomyślała kobieta-ale zobacze co jest wyzej. Na drugim piętrze był napis: "Mężczyźni tutaj mają pracę i kochają dzieci" -Miło, ale zobaczymy co jest wyżej. Na trzecim pietrze była tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci i są niesamowicie przystojni" -No coraz lepiej- pomyślała - ale wyżej to musi być już zajebiscie. Na czwartym piętrze można było przeczytać: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci i są niesamowicie przystojni i pomagają przy pracach domowych" -Słodko, słodko... ale chyba wejdę pietro wyżej. Na piątym piętrze stało: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci i są niesamowicie przystojni, pomagają przy pracach domowych i diabelnie dobrzy w łóżku" -No niesamowite, wrecz cudownie - pomyślała kobieta - ale jak tu jest tak wspaniale, to co musi byc piętro wyżej!?! Na szóstym piętrze BARDZO zdziwiona kobieta przeczytała: "Na tym pietrze nie ma żadnych facetow. Zostało ono stworzone tylko po to, aby udowodnić, że wam babom za cholere nie można dogodzić..."

Gość tego pragna
pytanie do malutkiej,co znaczy nie wklejac z hard?może glupie pytanie,ale nie czaje postu,możesz mi wytłumaczyć.

znaczy to tylko tyle, że wkleiłam tę historyjką chwilę wczesniej na innym topiku:D:D http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1135635&start=1200 09:01 maalutka W pewnym mieście powstał sklep, w którym każda kobieta mogła sobie kupić męża. Miał sześć pięter, a jakość facetów rosła wraz z każdym piętrem. Był tylko jeden haczyk: jak już kobieta weszła na wyższe piętro, nie mogła zejść niżej, chyba że prosto do wyjścia bez możliwości powrotu. Wchodzi więc tam pewna babka poważnie zainteresowana kupnem męża. Na pierwszym piętrze wisi tabliczka: \"Mężczyźni tutaj mają pracę\" - To już coś, mój były nawet roboty nie miał - pomyślała kobieta - ale zobaczę, co jest wyżej. Na drugim piętrze był napis: \"Mężczyźni tutaj mają pracę i kochają dzieci\" - Miło, ale zobaczymy, co jest wyżej. Na trzecim piętrze była tabliczka: \"Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci i są niesamowicie przystojni\" - - No, coraz lepiej - pomyślała - ale wyżej, to musi być już zajebiście. Na czwartym piętrze można było przeczytać: \"Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni i pomagają przy pracach domowych\" - Słodko, słodko...... Ale chyba wejdę piętro wyżej. Na piątym piętrze stało: \"Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni, pomagają przy pracach domowych i są diabelnie dobrzy w łóżku\" - No niesamowite, wręcz cudownie - pomyślała kobieta - ale jak tu jest tak wspaniale, to co musi być piętro wyżej!?! Na szóstym piętrze BARDZO zdziwiona kobieta przeczytała: \"Na tym nie ma żadnych facetów. Zostało ono stworzone tylko po to, aby udowodnić, że wam, babom, za cholerę nie można dogodzić...\"

Gość tego pragna
do malutkiej,a dzieki za wytłlumaczenie,ja mam to z gg.pozdrawiam

Gość tego pragna
malutka.tak jest,a bylo tam cos o tym jak facet chcial sobie dogodzic,trafil na dziwke bardzo drogą,ale dowiadujac sie co za co kupiła,dawal sie skusic.bo jak nie to wkleje?tez z gg

moze kobiety pragną wrażliwości i subtelności jaką prezentuję na topiku o odbytach wraz z mymi kolegami.....:D

Gość tego pragna
poszlo na tamten topik.dobre jest

Gość DOBREGOMĘŻA
ZDROWYCH GRZECZNYCH ZDOLNYCH DZIECI WYSTARCXAJĄCEJ KWOTY PIENIĘDZY DO ZYCIA

Gość wiem że tęsknisz
... pragnę dużo uczucia...

Myślę że to, czego pragnie kobieta, zależy od typu kobiety. Jedna będzie pragnąć brzuchatego sponsora, a inna domu i gromadki dzieci, czyż nie?;)

Gość nitri
Kobieta nigdy nie wie, czego chce, ale nie spocznie, dopóki celu nie osiągnie.

Gość michalisko
Ale co to w ogóle za pytanie? Ja wiem, że ludzie się nad tym głowią od lat, ale generalnie sprawa jest prosta, bo kobiety też są ludźmi, a praktycznie wszyscy ludzie chcą tego samego. Różnica polega na tym, w jaki sposób i czy w ogóle, na ten temat mówimy. A kobiety nie lubią się do tego przyznawać. A zatem, czego pragną - same zobaczcie i dajcie koniecznie znać, czy się z tym zgadzacie: http://www.bezsens.info/2014/09/czego-pragna-kobiety/ I to nie jest złośliwe.

ciężko uogólniać. ale ja bym napisała : kochającego mężczyzny, szacunku, poczucia, że dla mężczyzny są wyjątkowe, świetnego seksu :P