Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lailaoa

to bardzo wazne pytanie blagam bo malo czasu

Polecane posty

Gość lailaoa

we wtorek zaliczylam mala wpadke.pkla nam gumka,wytrysk w srodku,ja bylam 3 dni po okresie.Polecielam do gina po tabletki 72 godz po a on mi przepisal regulon i mialam go wziac w srode i czwartek po 3 tabletki dziennie zamisat 1 a pozniej do konca opakowania po 1 dziennie.to mialo zapowbiec zagniezdzeniu siue zarodka.Ja zamiast 3 w srode i czwartek wzielam 5 i wczoraj i dzis zamiats po jednej wzialam po dwie. Dzis przyjezdza do mnie chlopak na noc.Czytalam ze po 10 tabletkach juz sie niektore panie kochaly i to bylo dobra zabezpieczenie.JA wzielam juz 12 w sumie z tym ze nie w 12 dni ale w 4.Czy myslicie ze bede zabezpieczona?

Skoro się tak spieszysz, że nie możesz przeczytać tematów, które już były - to nie lepiej zabezpieczyć się gumką dodatkowo? Będziesz miała święty spokój.

Gość jasne ze tak

Gość lailaoa
czytalam ale nie wiem czy jestem zabezpieczona...co do gumki to juz jej nigdy nie zaufam,poza tym moj luby nie cierpi gumek i od razu mu...hm...opada...i to moglo spowodowac pekniecie bo ciagle ja poprawialsmy.

Gość tosia12345
przewaznie peka gdy jest nieumiejetnie zakladana ...

Gość litościiii
lailaoa nie chce pisać głupia, ale jesteś strasznie niepoważna - ) liczy sie dla Ciebie twoje zdrowie i co robisz z własnym organizmem, tylko zastanawiasz sie ile tu wziac taabletek żeby nie wpaść i móc sie "kochać" nie myśląc o niczym. gratuluje Ci głupoty. i faceta, któy najwyraźniej ma gdzieś czy wpadniesz czy nie... bo on nie lubi w gumce. ŻAŁOSNE

Gość litościiii
miało być ... nie liczy sie dla Ciebie Twoje zdrowie.

Gość nowa znajoma
ja biorę anty od 3 lat i wiem że jestem zabezpieczona od pierwszej tabletki....ale jak zaczynasz z anty to pierwszą łykasz w pierwszym dniu okresu!! Z ręką na sercu....nie mam pojęcia jakie zabezpieczenie zapewnia taka bomba hormonów którą sobie zafundowałaś,i to na własą ręką (5 tabletek na raz????).Pomyśl co robisz ze swoim organizmem!!!Ja na twoim miejscu to bym jednak prezerwatywe zastosowała,a jak chłopak tak nie lubi to niech poprzestanie narazie na przytulaniu!!Ty udaj się do gina po receptę,poczekaj do okresu,w pierwszym dniu miesiączki zacznij przyjmować anty i w przyszłym miesiącu będziecie już mieć bezpieczny seks bez prezerwatywy!

Gość dobermanirottweiler
tosia, żebyś się kiedyś nie zdziwiła, jak pęknie mimo umiejętnego założenia