Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakhsdklashd

----SESJA

Polecane posty

Gość lakhsdklashd

ja juz mam dosc w nastepnym tyg 4 zal.....:(Pozdrawiam wsztstkich studentów i studentki;)

Gość lakhsdklashd
spedza mi sen z powiek...

Gość arana
ehhh niestety sesje tez mam i się włąsnie ucze zamiast szaleć gdzies na imprezie :o

Gość Ja teżż
mam w następnym tygodniu 3 egzaminy:(.W tym tygodniu 4 egzaminy i nawet nie mam kiedy odpocząć:(A tak mi się nie chce już uczyć:(

Gość hehehaoiodnkdnashdihioesd
oj :(ja tez :(:(:(jakie macie metody ??

Gość metodyczka
no właśnie zazwyczaj jest ogromnie duża partia materiału jakie macie sposoby zapamiętania tego wszystkiego

Gość łolaboga matulu
bidne wy!!

no ja też właśnie siedzę nad książkami - przygotowuję się do poniedziałkowego kolokwium. całe szczęscie tematyka ciekawa:)

po raz kolejny to powiem - kurwa, jak to dobrze, że już nie jestem studentem. niemniej łączę się w bólu, z pięknymi (mam nadzieję) studentkami...... .....które chodzą w stringach (mam jeszcze większą nadzieję :D )

agenciku, ja na studia nie narzekam, dwa razy w roku jestem w stanie się spiąć i posiedzieć trochę nad książkami (częściej by się raczej nie dało ;) ) stringi noszę:D a tak poza tym, to i tak uważam, ze teraz z dotychczasowych okresów w życiu czuję się najlepiej, najwięcej mi się w życiu dzieje:) ale może będzie jeszcze lepiej?:) I hope;) pozdrowienia!!

chuck, ja o tobie ostatnio sporo czytałam na jakimś blogu:) Nie ma teorii ewolucji,jest lista stworzeń,którym Chuc kNorris pozwala żyć - między innymi:)

dzięki za pozdro, good luck in sesja sory za te stringi, ale każdy ma jaiegoś bzika, każdy jakiś fetysz ma.....

w kwestii chucka wypowiadałem siem wczoraj i więcej siem nie zniżem do tego poziomu :D:D

O rety, ja też mam potworną sesje, 12 egzminów.. chryste.. do tego zaliczenia :(środa (jutro) - zaliczenieczwartek - zaliczenieponiedziałek - 2 egzaminy (w tym jeden ciężki, filozofia...) i referat do omówieniawtorek- egzamin (ciężki, wprowadzenie do pedagogiki, teoria w pigułce) i dwa referaty, jeden do omówieniaczwartek - egzaminNo... a pierwszy tydzień lutego dokładnie taki sam a pewnie będxie i cięższy bo dowalą więcej terminów :((

Gość tez sie dołacze
u mnie tez juz sie zaczelo, a do tego nie mam kiedy sie uczyc, bo w pracy, nawet jak mam chwilke, to i tak nie potrafie sie skupic inic nie chce wchodzic do głowy :(

łącze sie w bólu,ja dzis mam na szczescie wolne,ale i tak spedzam ten czas nad ksiazkami a tak poza tym: jutro-koło czwartek -koło piątek-2 koła pon: egzamin i zaliczenie cwiczen wtorek-egzamin sroda-zaliczenie czwartek-egzamin a sesje zaczynam od piatku-szkoda tylko ze do tego czasu napisze juz 3 egzaminy,w czasie,kiedy zaliczam cwiczenia... eh... oczywiscie w sesji reszta egzaminow cChucku Norrisie-daj mi troche swojej mocy-bo nie wytrzymam :P

wrr ja mam w tym semestrze tylko 3 egzamy - zawsze 6-7 :/ ale kapa, bo najpierw trzeba mieć te posrrane zaliczenia... grrrr!! pozdro dla studentów/ek ;)

Argh. Sesja stresja sresja... Ja już padam, wkuta wiedza rozsadza mi łeb i ciągle jeszcze czegoś brakuje.

Gość gość
ehh