Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukierek

faceci sa porabani !!!

Polecane posty

siedzisz w meskim gronie (jako jedyna dziewczyna) przy winku czy piwie, a ci bez najmniejszego skrepowania komentuja kobiety - co prawda bardziej ogolnikowo i niczego wprost nie odnosza do ciebie, ale w pewnych sprawach przechodzi przez mysl \"przeciez to tez o mnie\" - przykladowo (akurat takiego textu nie bylo) \"polki sa brzydkie\" ale najbardziej rozwalily mnie ich dyskusje o cellulicie :/ albo zbawiennym wplywie makijazu... ktos tez ma takich szczerych (i doroslych, zeby starych nie powiedziec ;)) znajomych?

Gość lizakk
z uwielbieniem słucham męskich komentarzy w knajpach nerwowo zaciskając pośladki w rytm lambady i skrobiąc długimi paznokciami u nóg o podłogę , ryjąc na niej w skali 1:1 rysunki zwierząt z płaskowyżu Nasca 🖐️

Gość Znawca kobiet
Bo Polki faktycznie są brzydki i mają cellulit .......... i grube dupy też

Gość to czego tu siedzicie
spierdalac za granice !!!

Gość pewnie nie zignorowałabym tego
i coś im powiedziała coś w sylu "A myślałam że tylko złośliwe baby tak plotkują ale widzę że faceci gorsi" Miewałam juz takie sytuacje i zazyczaj ich to skłaniało do uciszenia się. Ale to wszystko zależy od tego z jakim gatunkiem faceta masz do czynienia. Są faceci którzy w ogóle nie mają zwyczaju krytykować kobiet a są faceci których gadulstwo potrafi zmęczyć, którzy poprawiają sobie tym samopoczucie że kogoś obgadają z góry na dół a jakoś tak się składa że takim osobnikom zazwyczaj samym daleko do ideału..

Gość Znawca kobiet
Oooo, puknij w stół, a nożyce się odezwą. Witamy serdecznie piersze urażone damy z cellulitem :D

Gość to czego tu siedzicie
tak mam celulit jak kazda baba (nie ma co sie oszukiwac) bo taka jest struktura tkanku tluszczowej u kobiet. ps. poprawianie swiata zacznijcie od siebie faceci bo tez wam duzo brakuje do perfekcji 🖐️

Gość wkurzona na facetów
jestem wkurzona i teraz nerwowymi ruchami wcieram w uda krem antycellulitowy i patrzę przez okno jak mój biseksualny kochanek sąsiad - pracownik zakładu utylizacji odpadów pozwierzęcych wymienia uszczelkę pod głowića w swoim wartburgu w którym kocham sie z nim namiętnie w każdy wtorek.

Gość zaba rere
podpisuje sie podtym ze faceci sa gorszymi plotkarzami od kobiet ..........straszne swiat spadł na psy:O🖐️ ps podszywacze gdzie jestescie?:O

Gość zaba rere
w koncu jakis sie pojawil🖐️

Gość Zaba rere
Podszywacze przybywajcie, mam straszny cellulit i wiadro kremu, ktoś to musi wetrzeć :D

Gość pewnie nie zignorowałabym tego
acha czesto też jest tak że brak im tematów do rozmowy a już szczególnie tych ambitnych (co też o nich świadczy) i często jest tak że jak się nie ma o czym rozmawiać to rozmawia się o tym co nas otacza choćby i na siłe. I niestety najchętniej kończą na plotkarstwie. A następnym razem zniż się do ich poziomu i zrób tak. Siedząc z nimi i wysłuchując jak krytykują inne panienki, poczekaj na moment aż siądzie sobie obok jakiś facet i zacznij głośno komentować. "Rany ale palant! Patrzcie jak jest ubrany! Same nieciekawe typki. Dlaczego Polacy są tacy zaniedbani ? 😭 Naprawdę nie ma tu nic na czym możnaby zawiesić oko! 😭" :D Ciekawe jak zareagują

Gość zaba rere
ktos musi mi wetrzec wczorajszy kał w moja stara,brzydka,pomarszczona twarz:classic_cool:

Gość myszorkaaa
to może trzeba troszkę zredukowac tą tkankę tłuszczową, np. poprzez rzadsze siedzenie z koleżankami i obgadywaniu tych przebrzydłych facetów. Lepsze dietka i trochę ruchu robi cuda, także z cellutisem.

Gość zaba rere
muszę już kończyć bo idę plotkować z Jadzią - moją sąsiadką, która zjeżdza na poręczy z 5 piętra mojej kamienicy, słuchając przy tym jednocześnie zmiksowanych przez Snoop Doggy Doga przebojów Ireny Santor i omiatając pajęczyny z sufitu {czesc]

Gość Wiadomo nie tylko faceci są
porabani tak jak np. "znawca kobiet", ale tez baby :-D

Gość myszorkaaa
cukierek - samotna kobieta w męskim gronie - a czego się spodziewałaś, nie rozumiem, jakby zaczęli być mili to by się skończyło na podrywaniu i byłoby pewnie mniej przyjemnie.

Gość zaba rere
ps sasiadka zjezdza z 8 pietra zapomniałęs:classic_cool:

Gość zaba rere
jazda,jazducha rozwalimy te bude:O:O

Gość Znawca kobiet
Komentarz to wypowiedzi z 11:22 (te słowa już zresztą padły) - to czego tu siedzicie? S..... za granicę!!!

Gość Znawca kobiet
Jak na razie jedyna pani napisała sensownie Czego się spodziewałyście??? Rozmów o kieckach i przewijaniu dzieci??

Gość komentatorka
bo to jest cała prawda ze polacy jakos SŁABO o siebie dbaja i kobiety musza motywowac do tego ze np.sie myli,obcinali paznokcie,zmieniali bielizne....a fuj fujjjj

Gość dlatego wolę się nie kumplować
z facetami a być dla nich zawsze "kobietą" a nie "kumplem" właśnie przy którym bez krępacji mówią co im ślina na język przyniesie zresztą nie wyobrażam sobie, żebym miała w towarzystwie jakiś kolegów zacząć gadkę "bo Polacy są niezadbani, brzydcy (chociaż większość jest...no co zrobić), niewysportowani, tragicznie ubrani, niechlujni"...itd. To byłoby niegrzeczne;)

Mała Kobietka ma rację - mężczyźni nie przestali jeszcze ewoluować ale jak sie patrzy na niektóre kobiety to można dojść do wniosku że ewoluowały tylko do 16 roku życia ... a potem to już tylko rosły.

Gość takj jasne
ale to że oni przy Tobie krytykują inne laski to nie jest to niegrzeczne ???

Gość dlatego wolę się nie kumplować
no oczywiście że jest! dlatego nie godzę się na takie rozmowy... nie bawię się w "kumpla"

Gość bardzo mi ich żal
Niestety mężczyźni tacy są, nikt ani nic nie wmówi mi, że wygląd je odgrywa ważnej roli. Przedwczoraj szła chodnikiem dziewczyna w obcisłych białych spodniach, spodnie wchodziły jej w tyłek, faceci specjalnie szli krok za nią by móc obserwować jej tyłek, popatrzyli na zadek, przyspieszyli i zaczęli oceniać facjatę. Kobieta często jest traktowana jak towar, mężczyźni myślą, że są lepsi, inteligentniejsi i , że więcej im wolno. Wielokrotnie siedząc ze znajomymi w pubie obserwowałam reakcje facetów na poszczególne dziewczyny, mierzyli ją od góry do dołu. Weszła pulchna, ale ładna dziewczyna, żaden się nie obejrzał, tak jakby wcześniej wiedzieli, że za moment wejdzie akurat ta dziewczyna, nie było żadnego wielkiego okna, więc musieli mechanicznie wyczuć, że idzie babka, która nie przypadnie im do gustu. Szczególnie rozbawił mnie jeden koleś, do jego stolika przy którym siedział z dwiema dziewczynami i z dwoma facetami, dosiadła się dziewczyna w krótkiej spódniczce chyba koleżanka, jednej z dziewczyn, chłoptaś specjalnie upuścił bułkę by móc się po nią schylić!!:D Mnie już nic nie zdziwi, ani nie zaskoczy, liczę i czekam na najgorsze.

wiecie co, ja uwielbiam słuchać facetów...ale chyba nie znam takich jak cukierek... moi kumple jak cos mowia o babeczkach to tylko sie posmiac można ale nic co mogłoby NAS kobiety obrazić... moi kumple przesyłaja mi foto swoich nowopoznanych babeczek do cenzury itd. uwielbiam ich za to, a z tego co poczytałam to Twoich kumpli trzeba w kosmos wystrzelić:P

skoro przebywasz w takich miejscach, taki typy spotykasz. Potem generalizujesz na wszystkich. Prawdziwi faceci nie dla ciebie ani nie dla przeciętnych kobiet. Oni trzymają się z daleka od takich jak ty.