Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukierek

faceci sa porabani !!!

Polecane posty

Gość Znawca kobiet
tak, tak, oczywiście faceci są to podłe wstrętne szowinistyczne świnie :D :D A kobiety to niby nie zwracają uwagi na wygląd????? Zatem brać się za sport, a nie za pisanie głupot!

Gość bardzo mi ich żal
Pub to tylko przykład, to samow kinie, na koncercie, ba nawet w bibliotece. Zauważyłam, że jak facet idzie sam to jeszcze najmniejszy problem, zazwyczaj popatrzy i minie, natomiast grupka facetów zazwyczaj komentuje. To trochę przykre, słuchać komentarzy w stylu "z przodu plecy z tyłu plecy, ale ta ma balony, żeby moja Ania takie miała", "ej zobacz jaki tyłeczek". Nie piszę o zulach, ani podobnej melinie tylko o podobno inteligentnych, przystojnych i wykształconych facetach. Nie mam nic przeciwko oglądaniu się i komentarzach, ale zawsze uważałam, że wyznaczniekiem kultury osobistej jest pewna dyskrecja.

Gość mnie to się właśnie wydaje
że jak faceci się tak zachowują to bardzo im to odbiera inteligencje i kojarza sie wtedy z prostakami. Niestety taka prawda

Tylko że kobiety własnie takich wolą, zakochują się, wychodza za mąż, oni je traktują jak śmieci, zdradzają a one nie odchodzą. A potem jęcza jacy faceci to swinie. Nie zasługujecie na lepszych po prostu. A co najgorsze nie potraficie ich odróznich od byle chołoty. Taka jest brutalna prawda.

Gość do leonidas
a ty jaki jesteś ??? Do chołoty należysz czy do tych drugich ? Chyba raczej to pierwsze..

dzięki za szybki dowód na to co właśnie wcześniej wspominałem. zaskoczyłaś mnie :( a miałem was za coś lepszego

Gość do leonidas
ty nie jesteś wcale lepszy. Twoje wypowiedzi również potwierdzają te nasze wcześniejsze że faceci to chamy wiec dyskusja z tobą nie ma sensu.

tzn to że powiedziałem prawdę prosto w oczy to było takie chamskie ? jakoś nie jest mi przykro

Hej Kurdefelka, ja również mam znajomych facetów, również zdarza mi się słuchać komentarzy różnorakich, nie tylko o kobietach, ale głównie to jest z tego wyszyda. I ja też ich za to uwielbiam. Nie przypominam sobie, żadnych ich zachowań uwłaczających kobiecie. Więc co?? To jakieś wyjątki?? Nie sądzę, buraczki się trafiają, ale w moim otoczeniu ich brak. Zresztą autorko topiku, chcesz, żeby TWOI przyjaciele, zmieniali się dla Ciebie, ukrywali swoje prawdziwe ja?? Jeżeli Ci się ono nie podoba to zmień towarzystwo. I wogóle to dość już mam tego ciągłego narzekania na facetów. Facet też człowiek (hehe) a my mamy takich, na jakich zasługujemy. Jeśli sistnieją kobiety na tyle głupie, żeby zadawać się z chamami i prostakami, no to ja nie mam pytań... Tylko po co się żalić na niedole swoje????

Gość Mój facet
dosyć często krytykuje różne kobiety np. na zdjęciu czy w telewizji i jest to nieraz bardzo brutalne, bo wiem że gdyby mnie nie znał to krytykowałby mnie pewnie tak samo okrutnie jak tamte laski. Ale olewam to. Wiem że mnie kocha i póki jest ze mną to nie ma prawa złego słowa o mnie powiedzieć Hehe.. no i nie waży się nawet... Mimo że możnaby się przyczepić do tego i owego.

FEBRA to nie sa \"buraczki\" jak napisalas, ale dorosli, kulturalni ludzie, ktorzy chyba poprostu przy piwie potrafia byc nietaktowni zreszta szukanie czyis a nie wlasnych wad to domena mezczyzn oczekuja od nas, zebysmy zawsze byly piekne, pachnace, zadbane itd. komentuja wszystko co wykracza poza ich oczekiwania, a nie sa w stanie dostrzec wlasnych niedociagniec czemu to kobieta ma byc idealna? i nie chodzi mi tutaj o uzalanie sie nad soba, ze mam takie a takie wady ktore przeszkadzaja facetom, ale o to co wyzej napisalam

Gość Axxel_Foleyy
ostanio z kolegami zrobiliśmy mały test, każdy usiadł przed swoim kompem, i \"podrywaliśmy\" laski z netu ( chaty ). Przedział kolegów 20-30 lat.Zastosowaliśmy różne techniki i sztuczki związane z podrywem. Celem było osiągnięcie jak największej ilości fotek dziewczyn na mejlu w określonym czasie ( jakies 4-5 godzin ). Po skończeniu zawodów, okazało się, że najwięcej fotek ma kolega, który jest najbardziej chamski, bezczelny , typ narcyza. Kolega który był najbardziej subtelny, miły, romantyczny, jak zwał tak zwał, zdobył zaledwie 1 foto. Zwycięsca miał na koncie 9 fotek. Reasumując drogie Panie, pokazujecie swoje prawdziwe oblicze. Przyjęło się ogólnie, że każda kobieta chciała by \"dobrego mężczyznę\" , ale tak naprawde wolicie niegrzecznych chłopców. Piszę to w dużej przenośni.... . NIe oszukujcie się na forach i innych hyde park-ach, bo i tak Jesteście 2-licowe ( bez urazy ). Ten nasz test miał podłoże czysto socjologiczne. Większość kobiet w necie niestety mają zaburzenia emocjonalne i trudno im rozpoznać ( już w realu ) co jest dla nich dobre, a co złe.... . Ewentulanie szukacie dużego.....K....sa.Czyli niczym od nas , tych \"ZŁYCH i NIEDOBRYCH\" facetów się nie różnicie. Nie mam zamiaru obrażać kobiet, ani ougólniać, ale rzeczywistość jest taka jaka jest. I jeśli wg Was drogie kobiety, facet do świnia ( knur ) ;) , to WY kim Jesteście.... Lochami ? ;)

Gość Eeeeeeee tam
:P

Gość do pana socjologa
....wyobraź sobie odwrotną sytuację? przecież byłoby tak samo! wyuzdane teksty, autoreklama, sprośne dowcipy, niewybredne słownictwo i gadka o pierdołach- przecież tak właśnie najłatwiej jest poderwać kolesia przez net...no a w każdym razie zainteresować go i nakłonić do wysłania zdjęcia serio- nie ma sensu wieszać psów na innych. Ja w towarzystwie facetow staram się byc kulturalna i nie obrażać "brzydszej płci" i tego samego oczekuję od nich- jeśli jednak im się zdarzy to mówię głośno co o tym myślę

Gość Axxel_Foleyy
ja temu nie zapzeczam, tylko po co Wy piszecie txt , ze jakie Jesteśćie eh i oh, jak prawda jest inna, a to co na pokaz..to sama wiesz... :)

ja nie usprawiedliwiam tamtych, sam ię tak nie zachowuję. Ale w swoim gronie tak się zachowuje większość facetów, potraktowali cię jak jeszcze jednego kumpla. Jak widać wychodzi że to bardziej wada niż zaleta. Podejrzewam że wiekszość kobiet także obgaduje facetów w swoim gronie i wcale nie zachowują się lepiej. A niektóre nawet w sieci się żalą na tych \"chamów\" ;) No tacy są i tyle, taka natura samcza. Masz nauczkę na nastepny raz żeby się za bardzo nie kumplować ;)

Jak ja nie lubię pieprzenia głupot. Zarówno wśród kobiet, jak i mężczyzn znaleźć można prostaków. Cóż piszesz, że domeną facetów jest szukanie wad u ludzi. A co powiesz na zawistne laseczki, które tylko czekają żeby komuś tyłek obrobić, chamskich, wólgarnych??? Każdemu może się zdarzyć niewybredna uwaga w odmiennym stanie świadomości. Mi również się przytrafiały, więc nie wymagam od swoich kumpli, żeby byli święci. Niejedną wódkę z nimi wypiłam i różne teksty słyszałam, ale nigdy nie czułam się dotknięta, czy oburzona. Za to zdarzało mi się dosłyszeć, np wczoraj rozmowę buraków właśnie, siedzących przy sąsiednim stoliku. Porażka. Burak to burak może mieć ładny garnitur i krawacik, mentalności mu nie zmienisz, ale nie musisz się z nim zadawać. Cóż, że faceci lubią oglądać damskie ciało, podziwiać je, komentować, wybrzydzać, oceniać... A Tobie nigdy się nie zdarzyło takie zachowanie względem jakiegoś smakowitego kąska??? Axxel ja tam \"chamstwa nie zniese\" ;)

Gość do pana socjologa
ale co jest "na pokaz"? powiedzmy ze 60% kobiet ma rozstępy, 80% ma cellulit, 70% ma biust mieseczka A lub B...kurde! jeśli facet rzuca komentarze na ten temat w towarzystwie dziewczyn ( których nie widział nago) to ma ogromne szanse urazić którąś z nich, prawda? Więc czemu to robią? bo mają gdzieś ich uczucia? bo nie zdają sobie sprawy że to z czego naśmiewają się nie zalezy od tych dziewczyn? bo uważają że są wtedy fajni i męscy? bo to poprawia im samopoczucie i podbija ego? Smiać mi się chce gdy widzę dziewczynę mojego kumpla- takiego właśnie mądrali co to się ze wszystkich możliwych mankamentów kobiecej urody nasmiewał (gł. z wystającego brzuszka). Jego dziewczyna jest naprawdę łądna i super fajna...tyle, że- ma trochę za dużo ciałka, ma konkretnie wystający brzuszek i bardzo widoczne rozstępy nawet na plecach. I co? kocha ją! więc po co to pieprzenie

Gość Axxel_Foleyy
chyba mnie żle zrozumiałaś, no własnie, i tak wychodzi umiejętne zrozumienie przeczytanego txt :) hehe . , FEBRA : , ja też nie lubię, tych ćwikłowych zwłaszcza ;)

Gość kocica mrrauuuuuuu
Ty Axxel to jakis glupi jesteś...i co, ze ci podeslaly fotki. Ciekawe, czy to byly wogóle ich fotki czy cudze? :P kufa, "fotka jako dowód jaki boski jestem" ja pierniczę... :o

Gość do pana socjologa
hm...może zamiast mi zarzucać niezrozumienie Twojego "txt" wyrażaj się jaśniej po prostu ... "Jesteśćie eh i oh, jak prawda jest inna, a to co na pokaz..to sama wiesz..."...hm?:O

Gość Axxel_Foleyy
Kocica.....nie będe z Tobą dyskutował !!! ;p ja nikomu nie mówię, ze jest głupi...

Gość kocica mrrauuuuuuu
dla jaj podesłały, po reakcji zobaczyly z kim mają do czynienia

leonidas, jak tak przeczytałam, Twój post, to mi się przypomniała scena z Trainspotting. Kobietki w kibelku gadają o seksie, faceci przy piwku (i cholera wie czym jeszcze) to samo. Przychodzą laseczki i pytają: \"O czym gadaliście\", na co faceci spojżeli po sobie i odrzekli, że o futbolu, po czym zapytali swoje kobiety o temat gadki w kiblu. Padła odpowiedź, że o zakupach.... Hehehe wogóle to zajebisty film I udało mi się zboczyć z tematu :P