Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANITA------25

Pierwszy taniec weselny - przeczytajcie !!

Polecane posty

Gość idabela22
olu zależy co lubisz. Jak dla mnie to ta piosenka "Chcę tu zostać" jest w sam raz. Napisz co wolisz bo jeśli bardziej tradycyjne to coś ci wyślę! POZDRAWIAM! :-) pl.youtube.com/watch?v=n8j5z9VuVyw

Gość olka26
najlepiej jak najwięcej mozesz pszesłac utworów bo naprawde nie mam polęcia.na mój adres.dziękuje.pozdrawiam

Gość idabela22
Mam kilka pomysłów. To tak mi wpadło do głowy. Jak coś mi się jeszcze przypmni to napiszę. Grzegorz Tomczak - Niebieska Piosenka Bajm - Być z Tobą Czerwone Gitary "Słowo jedyne Ty" Kancelaria - Zabiorę Cię Natalia Kukulska - Zakochani Anna Jantar-Moje jedyne marzenie Z kimś takim jak Ty... TO WSZYSTKO JEST NA YOU TUBE. Jeszcze mam kilka propozycji, ale nie wiem czy tam są: Dla młodej pary ten walc. wesaelne preludium - k. Krawczyk " Wielka miłość" Gdybyś miała jakieś fajne podkłady muzyczne na kasetę weselną to proszę o przesłanie. I właśnie nie bież czaesem piosenki "windą do nieba" to nie jest na wesele. Ja mam ślub 5 lipca. I też staram się zbierać to wszystko w całość.

Gość asdas
moje anty-piosenki Windą do nieba Nothing compares to you I will always love you it must have been love Jak anioła głos Ja miałam Oczarowanie Wodeckiego :) Fajnie ise tańczyło

Gość Bananofee
Malo znana ale ciekawa jest : Maciek Starnawski - To Tylko Milosc Jesli ktos chce byc oryginalny

Gość Ivo_26
Ja całkiem przypadkiem znalazłam piosenkę którą śpiewa Katarzyna Skrzynecka i Robert Janowski - " Ten którego kocham". W pierwszej chwili chciałam ją od razu wykasować bez przesłuchania bo nie bardzo przepadam za wykonawcami tej piosenki ale... Po przesłuchaniu pomyślałam że jest naprawdę doskonała na pierwszy taniec, w końcu to nie oni będą mi ją śpiewali ;o)))))))) Pozdrowionka!!!!!!!!!!

Gość JaroIza
Szukamy z Niunią walca z filmu "Noce i dnie" lub piosenki Forever Tonight. Jak ktos ma to prosimy o przesłanie mp3 na e-mail.Dzięki

Gość izuuuuuuu
Moje propozycja Kalimero-miłość nie pyta:):)

Gość Grazynka
hej wszystkim sluchajcie ja wlasnie mialam lekcje walca wiedenskieo na pierwszy taniec na wesele bo slub juz niedlugo;d;d; i mamy piosenke Czerwonych Gitar":Niebo z moich stron" moim zdaniem sliczna piosenka tak na weolo bedzie bo duzo ludzi napewno ja zna wiec bedzie to fajne rozpoczecie wesela a nie tak na sztywno jak niektore utwory:)polecam

Gość Grazynka
a co do tego linku co bebelek pyta to wejdzcie na wrzucie i wpiszcie pierwszy taniec to napewno bedzie ten utwor bo ja juz wszedzie bylam heheh i szukalam utworu:)

Gość dianargo
witam wszystkich pewnie nie bede oryginalna, ale bardzo prosze o przesłanie mi kilku utworów na pierwszy taniec, co macie to posyłajcie ;) pozdrawiam i z góry dziekuje :) dianargo@poczta.onet.pl

Gość Milena 23
kochani! jeśli to nie problem- prześlijcie mi jakieś fajne utwory na taniec weselny i na podkład do płyty... z góry dzięki

Gość natalkos21
Witam Was serdecznie:) A mnie ciekawi czy na pierwszy taniec macie ułożoną choreografię czy tańczycie tak jak Was poniesie? Najbliżej mojemu sercu jest na razie Aretha Franklin- Natural woman (You make me feel like). Poza tym przez przypadek znalazłam coś ciekawego Nocturne- Secret Garden, chwyta za serduszko tylko może delikatnie wprawiać w zadumę...

Gość Paola I Tomuś
My proponujemy piosenke Janusza Laskowskiego- Zlociste promienie...

wysłałam już kilku osobom listę piosenek na pierwszy taniec. Gdyby ktoś jeszcze chciał, proszę się wpisywać:)

Niestety nie kazdą piosenka jaka bym sobie zazyczyła zespół ma w swoim repertuarze,mam do wyboru 2 piosenki zespołu Uniwers zawsze bede Ci kochac czy cos w tym stylu albo Stachurskiego z KAZDYM TWYM ODDECHEM ,która wybrac?

Ja bralam slub w czerwcu tamtego roku i tez nie moglismy znalezc zadnej odpowiedniej piosenki. Kolezanka polecila nam \"miedzy Nami\" Button Hacker. Spodobala nam sie i tak juz zostalo. Tanczylismy walca i wszystko super wyszlo.

Gość konwaliia
A ja zaproponuję coś innego. "El milagro de Amar" Piekna hiszpańska piosenka z poruszającymi słowami

czy moze byc stachursky Z KAZDYM TWYM ODDECHEM , wydaje mi sie ze jest ładna

Gość kasiafigurka
Stachursky jest ok :) na pierwszy taniec, ale czy pasuje do klimatu wesela?

Gość Sandrunia25
Ja miałam taka biesiadną lub jak kto woli disco polo pt. "Żono moja" :)

Gość kasiafigurka
Stachursky jest ok na pierwszy taniec :) ale czy pasuje do klimatu Twojego wesela? :)

Gość Sandrunia25

Gość Sandrunia25