Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikaaaaaaa

L e k k i p o d k ł a d m a t u j ą c y, n i e w i d o c z n y, j a s n y!

Polecane posty

Gość Monikaaaaaaa

Na codzień używam Clinique. Na zimę chciałabym kupić inny podkład, ponieważ jestem dość blada. Chodzi mi o efekt bardzo jasnej cery (jestem blada o podkład Clinique delikatnie ożywia cerę), gładkiego matu. Chciałabym kupić róż, który ożywiałby twarz, bo nigdy wcześniej różu nie używałam. I myślę, że na bladej cerze wyglądałby lepiej. Znacie może jakieś niedrogie (do 40zł) podkłady tego typu? Będę go stosować tylko na policzki i okolice nosa. Nie mam specjalnych problemów z cerą. Trochę się świeci po ok. 4-5 godzinach i czasami zrobi się jakaś mała krostka (głównie przed okresem).

Revlon Shine Control Mattifying make up... Bardzo dobrze matuje, jest niewidoczny, bardzo lekki...POLECAM Mozna go dostać jedynie na allegro. Polecam zakupy u Cosmocosmetics albo magics smile...kupowalam u tych sprzedawców te podklady, pudry rozswietlajace, paletki pudrów i emulsje rozswietlajace z Revlona...Wszystko orginalne!! Podklad kosztuje ok 30-32 zl zalezy u kogo... Nie daj sie namówić na Lasting Performance MF, Colorstay czy inne...ten jest na prawde matujacy, nie widać go na buzi, jest lekki, nie zatyka porów, wydajny, w fajnym higienicznym małym opakowaniu....

Gość Monikaaaaaaa
uuuuuuuuupppppppppppp

Gość Monikaaaaaaa
albo chociaż doradźcie jakiś dobry róż myslałam o Maybelline Expertwear

Gość Monikaaaaaaa
A czy ten Mousse nie wysusza skóry??? I czy ma bardzo jasne kolory??

Gość rumiankowa
ogladalam te maybeline i ma chyba 6 kolorow ale czy ma jasne,dla mnie nie byly zbyt ciekawe i wlasnie tez szukam podkladu jakiegos ladnego odcienia jasnego(nie takiego jak sciana)