Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojana_aaa

CZY TO ZIARNICA?

Polecane posty

Gość zaniepokojana_aaa

Witam!Prosze o rade!Od jakiegos czasu na mojej szyjii pojwiaja sie zgrubienia bolace ale po paru dniach znikaja.Sa one umiejscowione na szyjii czasami pod broda-tak jakby to slinianki byly napuchniete.Niepokoilo mie to od jakiegos czasu, potem do tego doszedl bol gardla zupelnie dziwny, takie laskotanie w gardle, podczas gdy nie bylam ani przeziebiona ani chora.Jakies dwa tygodnie temu odczuwam straszny bol w klatce piersiowej, nie potrafie lezec, jesli chodze jest ok.Kiedy przychodzi noc nie da sie wytrzymac.Juz nie mowie kiedy kicham....Czy ktos moze mi pomoc??Co to moze byc???Naczytalam sie duzo o tej ziarnicy a objawy mam podobne-choc wiem ze takie objawy moga wystepowac przy jakimkolwiek innym schorzeniu.Prosze o odpowiedzi!

Gość głupia babo idź do lekarza

Gość iskaa
ja was nie rozumiem mozna zapytac na forum np jakie sa dobre tabletki na bol gardla ale nie o takie rzeczy nikt nie jest w stanie ci to powiedziec czy to ziarnica czy nie nawet lekarz po zwyklym badaniu ci nie powie musialby cie skierowac na badania dokladne ale pociesze cie ze jezeli sa to wezly chlonne powiekszone cale to napewno nie jest to ziarnicza bo jak sama nazwa wskazuje wezly ziarnicze sa naprawde typowo wyczuwalne wlasnie talie jakby ziarenka jedno kolo drugiego tworza pakiety a mials ostatnio moze goraczki takie kilkudniowe bez innych objawowo typy bol gardla czy grypopochodne ??

Proponuje Ci abys popytala na ten temat z kobietkami ktore pisza na topiku - Temat: ZIARNICA ZŁOŚLIWA-jak żyć z tym rakiem? Byc moze Twoje \"odkrycie\" na szyji nie ma z tym nic wspolnego....ale polecam przeczytanie tego tematu od poczatku....to niesamowite!!! Pozdrawiam i zycze zdrowia!

Gość zaniepokojana_aaa
dziekuje za odpowiedzi, jestem w trakcie czytania topkiu dzieki!!! wiem ze na forum nic sie nie wyjasni i ze to nie jest odpowiednie miejsce by o tym mowic ale ja juz u lekarza bylam 3 razy i za kazdym razem mi powiedzial - tak sie czasem dzieje-nie robiac zadnych!!! badan... po prostu boje sie i dlatego napisalam tu moze dlatego by uslyszec ze to nic powaznego..dziekuje jeszcze raz!!

Gość to idz do innego lekarza
albo zrób sama morfologie, nie kosztuje to zbyt wiele, to może być tez monoklueoza