Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tina21

napiszcie jak sie bierze przy zmianie tabletek na inne czekam

Polecane posty

Gość tina21

zmieniam jeanine na yasmin i nie wiem kiedy mam wziąć odp zawsze przy zmianie brałam po 7 dniowej przerwie a teraz juz zgłupiałam jak przeczytałam niektóre wypowiedzi///////?????????

Gość takasobieja
przy zmianie tabletek postępuje się tak jak wtedy, kiedy bierzesz pierwszy raz, czyli musisz poczekać na okres i wziąc pierwszą tabletkę w pierwszym dniu miesiączki. A tak wogóle to najlepiej w takich sytuacjach pytać się lekarza ;)

Nie prawda!!! Jak zmieniasz tabletki to nowe opakowanie rozpoczynasz zaraz po 7-mio dniowej przerwie, czyli jak zwykle 8 dnia, albo nie robisz przerwy i od razu po skończeniu starych tabletek zaczynasz nowe. Napewno nie robi się tak jak przy rozpoczynaniu zażywania tabletek!

Gość tina21
dzieki dziewczyny ale znów jestem w kropce wezme po 7 dniowej przerwie jak wczesniej zmieniałamt ak brałam wezme trudno co bedzie to bedzie dzieki przychyle sie do tej drugiej opini

lekarz mi zmieniał tabletki i powiedział ze te drugie tabletki ma zacząc brac pierwszego dnia miesiączku. W moim przypadku mam 4 dni przerwy miedzy tabletkami

Ja też zmieniałam kiedyś,robi się tak>bierzesz do końca opakowania stare tabletki,robisz 7 dni przerwy i potem bierzesz nowe tabletki.

Gość linda evangel.
bo druga opinia jest prawdziwa.