Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MONIKA P

JAK MOZNA SPRAWIĆ BY UROSŁY RZĘSY ??

Polecane posty

Gość MONIKA P

chciałam zapytac co można zrobić zeby mieć dłuzsze i grubsze rzęsy i czy wogóle mozna coś zrobić, moze są jakieś odzywki na to ??

Gość girl like me
olejek rycynowy

Gość MONIKA P
no ale ile on kosztuje i co ja mam nim sobie smarowac rzęsy?? wypróbowałaś ?? dzieki za odp 🌼

Gość MONIKA P
a to sie kupuje w aptece ?? bo ja sie na tym kompletnie nie znam :)

Gość apteka abo sklep zielarski
tylko się nie zdziw bo to na przeczyszcenie jest, ale na rzesy rewelacja

Jest taka odżywka do rzęs firmy pierre rene, w miarę tania, którą chwalą sobie dziewczynki. Zawiera ona panthenol i keratynę, ja na razie nie widzę po niej u siebie spektakularnych efektów, ale pewnie niebawem się pojawią :).

Gość MONIKA P
I jak tam czy sa już efekty po tej odzywce ??

Gość ale sie nażarłam
wiem, że jest taka odzywka do rzęs kosztuje ok. 60 zl i sprawia, że rzęsy rosna po miesiacu o 2 milimetry. Ale nie pametam nazwy :O

Gość lallka
coz to czy rzesy sa dlugie czy nie to kwestia genow niestety jak dla kogo:P:/ a olejek sprawi z ebeda one gestsze i zsilnijesze

Olejek rycynowy jest najlepszy!! Od pół roku, może dłużej smaruje nim rzesy w miarę regularnie. Jesli tylko jestem w domu to codziennie. Musze przyznac,że mam piekne rzęsy i brwi!! Urosły mi po nim nie jakos ogromnie ale jednak!! Są grube i mocne a do tego bardzo czarne jak smoła. Ciemniejsze niż tusz do rzęs.

Gość a czym zmywać olejek
rano? Wystarczy żel do twarzy?

Olejek wchlania sie całkowicie w skóre i w rzęsy, a co sie nie wchłonie wyciera się w pościel. Jesli jednak sie nie wytrze to żelem..

Gość koniec tego forum
mi tez olejek BARDZO pomogl!odzywia,pogrubia i wydluza po regularnym stosowaniu! dobry tez na koncowki wlosow! pa:)

Gość kiedy efekty
Kiedy można się spodziewac efektów po stosowaniu olejku rycynowego??

Trzeba poczekac kilka miesięcy. Ale jeśli chcesz efekt natychmiastowy to do kupienia w każdej drogerii są sztuczne rzęsy ;)

Gość lillenn
a ja tam smarowalam rzesy na noc olejkiem rycynowym na pewno ponad pol roku,nie zauwazylam zadnej poprawy, tylko sciekalo mi to cholerstwo do oczu,drapalo w oczy i w ogole...ble.Czekam na jakis lepszy sposob na ladne rzesy bo moje raczej marne sa...

Gość koniec tego forum
u mnie bylo widac duza poprawe po dwoch tyg i jest cora lepiej bez wzgledu na to czy wierzycie czy nie. olejek ne ma zlego wplywu na oczy wiec egal czysie dostanie do nich jakas odrobinka. moze jedynie poszczypac. ja mialam rzesy w tragicznym stanie ,od ciaglego malowania i zalotki. teraz sa tak ladne ze nie musze ich malowac ,a jak juz pomaluje to wygladaja nieziemsko(nawet jak uzyje jakiegos taniego tuszu np.CC) Wiec moge polecic ta niezwykle tania odzywke z czystym sumieniem sama nie wierzylam dopoki nie uzylam. myslalam ze to sciema ateraz nie moglabym wieczorem zapomniec o nalozeniu olejku na rzesy,i oczywiscie na noc na koncowki wlosow REWELKA!;)

Gość koniec tego forum
dodam,iz stosuje malutka ilosc! dzieki temu nic nie scieka do oczu! a efekt rewelacyjny! dobry ten na noc jako odzywka do paznocki,wzmacnia plytke papatki

Gość lillenn
hm a na te koncowki wlosow to jak? nie wyciera sie wszystko w poduszke? i co rano? myjesz je czy nie?

Gość koniec tego forum
ja wcieram tylko ociupinke w same koncowki,dlatego poduszka sie nie ubrudzi.ja wcieram w pazurki po bokach i sa naprawde ladniejsze:) a byly takie cienkie i schlapniete,a teraz nawet sie ladniej ukladaja. polecam wszystkim girls!:):):) ps. ja zawsze myje wlosy rano,bo jak wieczorem umyje to mam zagnioty :(

Gość ja mam odzywke eveline
stosuję ją juz trochę czasu, rzęsy sa mocniejsze a po dłuzszym stosowaniu jak zapewnia producent mogą urosnąć o około 2mm.o olejku słyszałam , kupie jutro i zobacze.moja siostra od lat uzywa różnego rodzju odzywek do rzęś(wcale nie tych najdroższych) a rzęsy mam nieziemskie

Gość a co myślicie o odżywkach
z tuszów dwufazowych? Słyszałam, że kobitki używają ich na noc i podobno wzmacniają sobie w ten sposób rzęsy. Próbował ktoś? Btw: macie jakiś sposób malowania rzęs z tą odżywką? Bo mi zawsze to białe cholerstwo prześwituje spod tuszu :O

Gość kroliczek_
olejek jest ok-- tylko trzba go nakładac ostroznie i w małej ilosci, stosowałam na noc--ale po nim rzesy nie odrastaja szybciej tylko są w lepszym stanie, ładniejsze, nie takie matowe jak wczesniej. Jak sie przytnie odrobinke rzesy to odrastaja- nawet dosszybko ale nie polecam ;) bo jeszcze któras z was posłucha iprzytnie rzesy aż do samych powiek :) i bedzie bieda Ostatnio miałam mały wypadek z klejem typu super glue który lezał na biurku i przypadkowo go przycisnełam i prysnał mi prosto w oko-- skleił nie dośże rzesy to i troche powieki--- po 5-6 godzinach udał mi sie je rozdzielic kosztem wyrwania kilku rzes na dole i kepki rzes górnych. Dzieki bogu obeszło sie bez interwencji chirurgicznej-- bo Ci to juz pewnie od razu wyrwali by mi rzesy nic by ich to nie obchodziło. Na szczescie oko tez jest całe. I na rzesach nie widac wcale że miałąm ten nieszczesny wypadek. Poczatkowo smarowałam je olejkiem, kilka przyciełam zeby szybciej odrosły, bo w kaciku były takie biedne wykończone ze same wypadały ... Z góry przestrzegam przed takimi klejami ...

dziewczyny musze Was rozczarować. Jak nie ma cudownego środka na porost włosów na głowie tak samo nic nie wpłynie na porost rzęs. Olejek rycynowy czy jedwab tylko wpłyną na ich kondycję ale niestety jedyną możliwością wydłużenia rzęs jest zakup dobrego tuszu. osobiście polecam Loreal

aha, nie stosuje sie zadnego tuszu na noc boo to strasznie osłabia rzesy Odzuwki do rzes w opakowaniach takich jak tusze też nie są jakas rewelacja, przynajmniej do tej pory nie spotkałąm jakiejs rewelacyjnej A rto normalne ze rzesy wypadaja, ale na ich miejscu rosna nowe

Gość Beeeza
wcale nie rosną...keidyś miałam mnóstwo rzęs, ale zaczęły wypadać i mam mało...jakoś nie odrosły...

Gość no a przycinanie rzęs Daje
to coś?

Gość kolaaaaa
Dziewczyny olejek jest rewelacyjny, moge to stwierdzić już po tygodniu stosowania!!! Moje rzęsy są gęstsze i grubsze-w co trudno mi uwierzyć po tak krótkim okresia stosowania tego olejku. Może taki szybki efekt osiągnełam przez to ,że nakładałam go na moje rzęsy także w ciągu dnia. Naprwde gorąąąąąąco polecam!!!