Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfdfasfsafsafds

dziewczyna moich marzeń

Polecane posty

Gość sfdfasfsafsafds
na starosc zrobilem sie bojaźliwy, moje rówieśniczki (i młodsze) są takie nieczułe, bezwzgledne:( a ja jestem brzydki i siebie nie akceptuje:(

Gość fajna_dziołcha
facet moich marzeń: taki z którym zawsze i wszędzie będę mogła porozmawiać, który będzie znał mnie i moje myśli (a to bardzo trudne, bo ciężki ze mnie przypadek), powie mi o swoich problemach i pozwoli zdobywać jego zaufanie, swoim ciepłym spojrzeniem będzie mówił mi jak bardzo kocha, obudzi buziakiem i utuli do snu, taki, którego uśmiech na buziaku będzie sprawiał mi niesamowitą radość, który zarazi mnie swoim świetnym humorkiem, wepchnie mnie w śnieg i wycałuje, pochlapie wodą gdy będę z nim myła autko.... oj mogłabym tak długo... :)

Gość olinka84
powiem ci cos: A wiesz czemu jestes brzydki? poniewaz myslisz o sobie zle i nieakceptujesz siebie.To wlasnie wtym tkwi sekret piekna swej duszy...

jestem aspoleczna, nosze spodnice, pasje miewalam i miewam rozne, samodzielna bylam, teraz mniej, powodzenie mialam i mam, mam kilkoro oddanych bliskich mi osob i nie zabiegam o wiecej,nie bardzo zalezy mi na opiniach tzw innych ludzi, mam tylko takie male wady: proznosc, brak skromnosci, wygodnictwo, probowalam kilka razy w zyciu nagiac sie, ale to bez sensu, lubie siebie taka jaka jestem, zmiany wprowadzam tylko w koniecznych przypadkach. I uwierz mi, bardziej cenie te 10 osob w calym moim zyciu, z ktorymi sie lubimy/kochamy anizeli tlum juz spory osob przewijajacych sie jak przechodnie. I rzadkoscia jest, aby ktos zywil wobec mnie obojetnosc. Powodzenia w szukaniu ;)

Gość sfdfasfsafsafds
gdzie tam :D znam wiele dziewczyn co sie uwazają za ładne a jednak są brzydkie :D ja jestem wolny od tej wewnętznej obłudy :D

Gość Agata20
a gdzie Ty brzydki jesteś? uszy odstające masz czy co...?

Gość sfdfasfsafsafds
uszy, oczy, nos, lysieje, i jestem niski:(

Gość Agata20
ło matko...rzeczywiście katastrofa...;) jak masz ciekawą osobowość, charakter to żadnych problemów być nie powinno...

Gość olinka84
to ile masz juz lat?? na papierku i duchem???

niezle prowokujesz autorze, a wiec przytocze przyslowie, pewna madrosc zyciowa: nie to, co ladne, ale to co sie komu podoba :) Jesli podobasz sie plci przeciwnej, jesli np jestes proszony/a do tanca, a podpierasz sciane tylko wtedy kiedy Ty masz na to ochote ;) a nie dlatego, ze prosza Twoje kolezanki, jesli nie masz problemu z zalatwieniem czegokolwiek w urzedach itp, jesli wyzwalasz usmiech na twarzach innych, etc. etc. to odpowiedz sobie na pytanie. Usmiech sle Tobie na dobra wrozbe

Gość Agata20
widzę że Kobietki dobrze tu myślicie... może pomożecie rozwiązać mój problem..? zapraszam na :co zrobić? mojego autorstwa :)

Gość sfdfasfsafsafds
mam 24 duchem 43

masz jakis sposob, nie wiem moze test jakis aby wyliczyc sobie swoj stan ducha? ;) z taka niebywala precyzja?

Gość olinka84
odwrotnosc cyferek i myslenia daje efekty.hehe :) i sadze ze raczej niekorzystne niestety :(

Gość fajna_dziołcha
Darek, co rozumiesz przez przyjemna? tak z ciekawości....

Gość też
O autorze do autora --> Dla mnie za młody ciałem, za stary duchem. I z odległego miasta. BTW: rozumiem, że podane przez Ciebie przykłady "inteligentnej pasji" (grafika komputerowa, programowanie, języki obce, ambitne kino) to są Twoje pasje, hę? Za "ballpark figure" masz u mnie plus ;) Darek --> nocą wyraźnie rozkwitasz ;)

Gość sfdfasfsafsafds
Darek_23_samobójca_Przemyśl: wypierdalaj z mojego topiku desperacie bo zrobie ci z dupy jesień średniowiecza

Gość fajna_dziołcha
no przepraszam Cię bardzo ale nie rozumiem jak można kochać nie rozmawiając...?

Gość olinka84
nie rozumiem cie darek.... :(

Gość też
Hmm, mnie ten tekst kojarzy się juz inaczej. Z dobra radiówką dla Heyah mianowicie. Kampania: nie umiemy opowiadać bajek, o Babie Jadze. ...a tam [w piecu] inferno... jesień średniowiecza... wiosna ludów... lato muminków Darek, kradniesz kol. sfdfasfsafsafds show.

Gość olinka84
a moglbys kochac kogos pieknego ale niedobrego i brzydkiego od wewnatrz??mowiac jasniej wiedzmy w przebraniu ksiezniczki??

Gość fajna_dziołcha
Darek, więc o co chodzi?

Gość sfdfasfsafsafds
zyc nie zyc, wypierdalac z mojego topiku