Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolonek

imie dla dziewczynki

Polecane posty

a moja córeczk teraz jest malutką Olą a później będzie panią Aleksandrą :) Dodam że imię bardzo ładnie komponuje się z nazwiskiem.

Gość badziewia dla ubogich
magdalena

Gość axellka
A może po prostu Ola - Aleksandra - mi się bardzo podoba

moze znacie jakie strony z imionami?

Gość może Barbara
Barbara - ładnie się zdrabnia: Basia, Basieńka, Basiunia, Bacha, Barbórka, itd. Ładne, rzadko spotykane wśród dzisiejszych dziewczynek i uniwersalne również za granicą - wszyscy rozumieją i potrafią wymówić ;-)

Myślę, że wiele mam nie myśli o tym jak dziecko będzie się czuć z imieniem, gdy będzie starsze... na początku będzie małe, słodkie, więc można nadać imię pasujące do brzdąca.. a potem.... na takiego chłopa rosłego wołać \"Gabryś\" . Hm... Lekki problem.

Gość wedlowskie ptasie mleczo
A co wam przeszkadza , ż ktoś się nazywa Nikola albo Stella ? Mnie się te imiona nie podobają , ale na pewno komuś innemu nie podobająsię imiona , które ja lubię - np. Anna , Hanna , Daria , Ewa , Tatiana czy Tomasz , Michał , Karol , Dawid . Niech każdy sobie tak nazywa swoje dziecko , jak uważa

Gość ale buuu
Barbara, Basia - bardzo ładne, ale niestety spalone przez jedną durną piosenkę :( po co psuć córce cielęce lata

podajcie jakies strony

Gość puzon
Mi podoba sie Anna,jest wiele zdrobnien od niego i takie jakies typowo kobiece.

dzieki mnie sie jeszcze podoba blanka co wy na to?

No my właśnie przy wyborze imienia myśleliśmy żeby ono później nie było dziecku kulą u nogi. I żeby pasowało do nazwiska. Znam gościa, którego syn nazywa się Amadeusz Pietrzak, no zgroza po prostu... pomijam, że gościa i tak większość nazywa \"Piprztok\" i wychodzi wśród znajomych \"Amadeusz Piprztok\". Mój kolega nazywa się Zdzisław, może to i oryginalne, ale on tego imienia nie znosi i nie używa, czemu się specjalnie nie dziwię. Używa drugiego - Krzysztof.

ja jestem magdalena i tez swojego imienia nie znosze chyba kazdy tak ma

mi sie podobaja: - emilia - zosia - debora (chyba nie przejdzie :-( ) - patrycja - maja - marika (chociaz wydumane troche, hehe, i maz sie nie zgodzi) podejrzewam ze tez stanie na zosi, na czesc mezowskiej ukochanej babci, eheh

Gość a mi sie podoba imie
KINGA .........jak urodzę na dniach córcie to tak jej dam na imię -Kinga Anna i na bank za 4 lata bedzie to jedyna Kinga w przedszkolu :)

Gość wedlowskie ptasie mleczo
Raz przyszedł do nas praktykant na matmę i długo zabawił . Polubiliśmy go i zżyliśmy sięz nim. Fajny był , taki luzak , w skórzanej kurtce , dobrze tłumaczył i ciekawie prowadził lekcje.Na koniec powiedział , że to jego ostatni dzień w szkole i następnego dnia wraca nasz nauczyciel i czy mamy do niego jakieś pytania. No to spytaliśmy "jak pan ma na imię". A on na to "Wiesiek". A my na to "hehehehe , no ale niech pan powie naprawdę" . A on na to "Wiesiek". Hehe biedny praktykant ;)

ale i tak wedlug mnie najpiekniejsze imie nosi moja starsza corcia -gabrysia 🌻 hihihi

Skądże. Ja swoje lubię bardzo. Nie powiem jakie, bo nie chcę żeby ktoś jeździł po mnie że okropne. Znakomicie się w nim czuję.

Gość monte
ANIELKA prawda ze pieknie jak aniolek

Gość wiem ze nie o tym topik
ale może dacie jakies fajne imię dla chłopca?????

Gość może Rafał
niebagatelne

Gość a mi sie podoba
sandra dla dziewczynki mój chłopak za to koniecznie dla syna chce nikodem

Gość a mi sie podoba
a moze dla chłopca Sebastian?

Gość a mi sie podoba
ładne tez dla dziewczynki jest Maja :) oryginalne i ma cos w sobie. może sie kojarzy z pszczółką, ale to chya fajne skojarzenie :)

Lolonwk kazdy ma swoj gust.Zosia jak dlamnie okropnosc a oliwia to piekne imie. Kazdy pisze ze to obtrzaskane imie a jakos w mojwej miejscowosci, anie jest ona mala, nie ma ani jednej Oliwii za to zosiek jest co niemiara chociaz szczerze mowiac wcale mi to nie przeszkadza ze duzo dzieci ma takie imie to tylko swiadczy o tym ze jest naprawde śliczne. No ale jak napisalam kazdy ma woj gust.Moja pierwsza corcia ma na imie Wiktoria ...tez piekne imie.

moja mała bedzie Gabrysia, moze Alicja albo Izabella, maz chce koniecznie Anielke