Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewaewa

precz z kiczem i zakłamaniem weselnym! kto jest za?

Polecane posty

nie lubie: wesel z udziałem ciotek, których się nie widziało od 10 lat bezowatych sukienek nieumiejetności chodzenia na obcasach KOKÓW - z 8 tonami wsówek ślubów kościelnych osób uprawiających sex ślubów kościelnych udzielanych pannom w ciąży kupowania sukienek rok wcześniej filmowania zabaw typowo weselnych kredytów na wesela robienia wesel jak młodzi nie mają mieszkań a lubie: wesela w gronie najbliższych i znajomych czy jestem jedyna osobą z takimi przekonaniami?

Gość porucznikowa
moje przekonania sątakie : każdy niech sobie robi takie wesele i ślub , jakie mu się chce

Gość ślub tuż tuż
Mam podobne zdanie. Zapraszam tylko rodzinę, z którą utrzymuję bliskie kontakty, będę miała skromną sukienkę bez tzw "kół", buty na płaskim obcasie, kok będę miała, bo mi ładnie we włosach "do góry". Z seksem czekamy, ale welonu nie chę (wolę kwiatka). Filmować będziemy, żeby była pamiątka. Mieszkanko mamy, które już pooli urządzamy ........ więc mam podobne zdanie :)

Gość Liza22
Ewaewa! Ty laska strasznie "biedna "jesteś!!!Po przeczytaniu twoje postu to nawet Ci współczuję.... Powinnś stype urządzić dla tylko dla siebie i jagiegos głuptoka, który z Tobą wytrzymuje z takimi poglądami.... Zastanów sie nad sobą, bo na i tu innych forach twoje poglądy są conajmniej chore!

Gość niebieska_kotka
nie jedyna ja tez niecierpie tej calej szopki okoloweselnej - konkursow, wezykow, brania pod boczki i gibania w rytm muzyki nie lubie tego ze tyle to wszystko kosztuje i pieniedzy i nerwow ze strony osob przygotowujacych a ci co przychodza zazwyczaj i tak sa niezadowoleni - no bo kazdego nie zadowolisz. Nie lubie tego skladania zyczen i tancow z wujkami kotrych nie znasz za to oni korzystaja z okazji zeby posciskac sobie mlode cialko tez bym chciala zeby slub i wesele odbywal sie w gronie tylko najblizszych osob. Wtedy mlodzi maja szanse zauwazyc jak wazny to dla nich dzien a nie stresowac sie czy wszyscy sie dobrze bawia.

Gość Liza22
aha, to że durnie wyglądasz w koku i bezowatej sukni nie znaczy że inne też tak wyglądają.... A może to z powodu jakiś kompleksów??!!

ojoj jak liza pyskata ;) nie lubie zakłamania a teraz jakieg niku użyjesz?

Gość do autorki pytanie
a dlaczego to uważasz, że ksiądz dziewczynie w ciązy ma nie udzielić ślubu? 1. bo uprawiała seks przedmałżeński 2.bo wpadła 3. bo zdecydowała się na urodzenie, nie na usunięcie

Gość *-*-*-*-*
ja zgadzam si e z ewaewa, ale nie do końca kiedyś byłam z facetem na obiadku w Sphinxie, czy jak to sie tam pisze, lokal byl normalnie otwarty, jedynie w jednym koncu przy złączonych stolikach siedziała, ku mojemu zdziwieniu, para młoda i jakieś 12 osób z rodziny, wszyscy zjedli obiad potem wyciągnęli fajki, zapalili nad tymi talerzami, i po imprezie było. Pomyślałam sobie że jakby moje "wesele" miało tak wyglądać to bym wolała wcale go nie mieć :-(

Gość a te ciotki
o niczym więcej nie marzą, byleby taka zakłamana żmijka jak ty je zaprosiła, dla koperty z konkretna sumą, głupia jesteś jak mało

Gość zgadzam sie z
zalozycielka topika!!! Ja mialam extra wesele na 20 pare osob, tylko nablizsza rodzina i przyjaciele, skromna sukienka, muzyczke puszczal d'j wszyscy super sie bawili i jak byly tance to ani jedna osoba nie siedziala, mieszkanko gotowe juz czekalo:) a najwazniejsze jest to, ze teraz nikt nie ma kredytu do splacania :) a zabawa byla SUPER!!!!

wesele jak najbardziej, popieram ale w gronie naprawde bliskich nam osób.

Gość a ja na ten przykład
bardzo lubie beżowy kolor, i będe w taki kolorze kupowała ubrania, a ty sie burz gupku jeden.

Gość nie wszyscy sa katolikami
:P

Gość rybkaaaaa234
czyli osoby uprawiające seks przedmałżeński nie powinny nigdy brać ślubu????

Gość co za bzdury
nie lubie: wesel z udziałem ciotek, których się nie widziało od 10 lat NO, CHYBA ŻE PRZYNIOSĄ PO 1500 W KOPERTACH... bezowatych sukienek BO GRUBO W NICH WYGLĄDASZ nieumiejetności chodzenia na obcasach BO NIE CHCE CI SIĘ ZADAĆ SOBIE TEGO TRUDU KOKÓW - z 8 tonami wsówek BO NIE MASZ TAKIEGO Z CZEGO ZROBIĆ ślubów kościelnych osób uprawiających sex DLATEGO BIERZESZ TYLKO CYWILNY I CI ŻAL? ślubów kościelnych udzielanych pannom w ciąży JAK WYŻEJ kupowania sukienek rok wcześniej DO CYWILNEGO ZAŁÓŻ CHOĆBY I WOREK, TO TYLKO 10 MINUT filmowania KOMPLEKSY SIĘ MA...? zabaw typowo weselnych ZA TO POCZUCIA HUMORU BRAK... kredytów na wesela NIE SPEŁNIASZ WARUNKÓW KREDYTOWANIA? robienia wesel jak młodzi nie mają mieszkań I MIESZKASZ U PRZYSZŁEJ TEŚCIOWEJ I "WREDNE BABSKO" ZAMIAST KUPIĆ WAM MIESZKANKO UPIERA SIĘ PRZY WESELU? zastanów się trochę jak świadczą o tobie bzdury, które wypisujesz.

Gość rybkaaaaa234
no w zasadzie nie powinny brac ślubu jak złamały przykazania i w innych punktach, czyli nikt ?

Gość zgadzam sie z
I tez niecierpie wielkich kokow i bezowatych sukienek :)

Gość zgadzam sie z
CO ZA BZDURY - - - uwazam kobieto, ze lekko bredzisz :) jak jakas desperatka :D

do autorki topiku podejrzewam ze teraz tak mowisz bo w najblizeszj przyszlosci sprawy wesela Cie nie dotycza, ale jak przyjdzie co do czego to bedziesz miala dokladnie takie wesele jak opisalas w swoim pierwszym poscie :)

konkretnie co jest bzdurą? wiem że są różne upodobania np. co do modelu sukienki ale reszta?

Gość to czesta przypadłosć
"nie lubi się" tych rzeczy, które w głębi ducha bardzo by się chciało, ale nie może się ich mieć. np. wszystkie stare panny twierdzą, że małżenstwo to przezytek.

Gość porucznikowa
możecie mi wyjaśnić , te , które tak tu naskakują na autorkę , dlaczego wam się wydaje , że jak ktoś ma odmienne zdanie od waszego , to tylko dlatego , że ma kompleksy albo sprawa go jeszcze nie dotyczy? Jakoś chyba nie jesteście w stanie pojąć , że każdy może mieć swoje własne zdanie i ono jest tak samo prawidłowe jak wasze zdanie

Gość Peppone
Zgadzam się z Ewaewa co do wesela. Często jest tak, że jednodniowa impreza kosztuje 20 - 30 tysięcy, pół rodziny obrażone bo to bo tamto, a potem młodzi nie mają na czynsz, no ale rytuał się odbył i to jest najważniejsze.

Gość foczka wypasiona999
alez ty jesteś zasadnicza, w kontaktach w życiu codziennym też? Bo mieć taką koleżankę, partnerkę, matkę to załamka. Wiesz co to zrozumienie dla cudzych i swoich ułomności. Zawsze z Ciebie taki chodzący ideał jest, ja nie lubię ludzi ideałow, słabości mile widziane, to czymni nas ludzkimi.