Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HIP HIP

SCHUDLAM 9 KG !! nareszcie

Polecane posty

Gość HIP HIP

...

Gość Morwa51
i kto cie wtedy obudzil?? ( :D ) ciesze sie.jak to zrobilas?

Gość na jakiej dietce i w jakim
czasie?

he he dziewczyny, wystarczy, że na miesiąc czy dwa odstawicie węglowodany i taki efekt murowany, ale nie jak ktos wazy 50 przy 170 cm rzecz jasna :)

Gość HIP HIP
przed wakacjami wazylam 64 kg (ogolnie od kilku lat probowalam sie odchudazic i nie moglam) nagle od wakacji zaczelam spadac na wadze, kazdy mi to mowil ale jakos nie dowierzalam, Nie wierzylam w to co widzialam! No i ... ;D ;) wczoraj weszlam na wage a tu 55 kg ;) nawet sobie nie wyobrazacie jaka jetsem szczesliwa!! wszystkie ciuchy na mnie wisza :P

Gość ani ania aniu
GRATULACJE jak tego dokonalas????

jasne cieszysz sie ze schudlas, bez odchudzania.. tylko zeby potem sie nie okazalo ze jestes na cos chora, bo troche takie tepo bez powodu to nie jest normalne

Gość HIP HIP
aloe dziwne jest ze ja nie odstawilam calkiem slodyczy , tylko po prostu jadl;am ich mniej

Gość HIP HIP
wlasnie to nie do konca bez powodu: w wakacje zaczelam mniej jesc(tak w wakacje chyba zwykle jets) no i widzac efekty strasznie mnie to nakrecilo! we wrzesniu powiedzialam sobie ze nie moge zaczac jesc wiecej, bo nie dopuszcze do tego zeby zepsuc taki fajny poczatek! no i ... ;)

Gość do autorki topiku
co jadłaś?A co zupelnie odstwiłaś?Ćwiczyłaś coś?

Gość HIP HIP
do maksimum ograniczylam tluste rzeczy (slodyczy nie potrafie odstawic bo za bardzo lubie) wyobrazalam sobie ze tluszcz np na mięsie bedzie po jego zjedzeniu na moim brzuszku! po jakims czasie juz mnie mdlilo na widok np smalca

Gość a ćwiczyłaś coś
?Czy tylko sama dietka?Ja tez muszę schudnać,z tłustych rzeczy mogę zrezygnować,ze slodyczy nigdy!:-PPoza tym nie lubię cwiczyc ale muszę zaczac przynajmniej jezdzic na rowerku stacjonarnym bo przyjdzie wiosna a ja.....:-o

Gość 9 kg w ciagu pol roku
jeju jak ja ci zazdroszcze ja od dawna chce svhudnac i nie moge;/

Gość madzialenaka
Mogłabyś podać swój przykładowy jadłospis?? Ćwiczyłaś??

Gość HIP HIP
cwiczylam ale tylko na nogi. no i od czasu do czasu brzuszki.... ogolnie najbardziej mi zalezalo na zrzuceniu tluszczyku z nog wiec na tym sie skupilam. oczywiscie, zeby bylo smiesznie, obecnie najwiekszy efekt jest w gornych partiach (brzuszek, ramiona itd) ale teraz zaczne intensywnie pracowac nad nozkami ;) :)

dużo błonnika ,błonnik tłumi głud .wypełniony błonnikiem żołądek wysyła do mózgu sygnał że zjadł już dość tym sposobem możemy mieć pełny brzuch i zero kalorii,w jelitach błonnik opóżnia trawienie,czyli rozkładanie i przyswajanie skrobi.Zaczęłam diete od tygodnia a już są efekty w tydzień 2 kg.tracę tłuszcz a nie mięśnie .no i tylko tluszcze nienasycone (olej rzepakowy czy z oliwek)Termogeniki-naturalne preparaty wspomagające które pobudzają układ nerwowy i dodają energii ,sprzyjają spalaniu tłuszczu a nie mięśni,podnoszą temperaturę - guarana,zielona herbata,forskolina,syneryna,oktopamina.

testosteron.Ważne słowo.Pozim testosteronu może spadać już od 25 roku życia a nawet wcześniej ,stanowiąc wielką przeszkodę w spalaniu tłuszczu i budowaniu mięśni.jednym z prostych sposobów na przywrócenie proporcji testosteronu jest kupienie w sklepie ze zdrową żywnością dehydroepiandrosteron(DHEA)naturalny hormon ludzkijeden ze składników testosteronu.Testosteron w małych dawkach jest całkowicie bezpieczny i działa cuda,wspomagając program dietetyczny .

też bym chciała schudnąć( waże 55 kg a chcę ważyć 50) ale nie umiem powstrzymać się z jedzeniem, ciągle bym coś jadłą i jadła i jadła...

Gość berf
to nie jedz TŁUŚCIOCHU :P

nie jestem tłuściochem!!:P a jakbym mogła nie jeść to już dawno bym nie jadła ;)

Gość gość
znowu wklejasz ten swój spam ? mózg sobie utnij