Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konwalijka 1976

domatorzy

Polecane posty

Gość konwalijka 1976
shantee i tu jest wlasnie nasz problem :)

Ja nie zauważyłam,by bycie domatorką odbijało się na moim intelekcie jak tu ktoś napisał.Mam w domu wszystko:obromną bibliotekę,filmotekę,płytotekę,internet,pracę zawodową.Ciągle jestem z ludżmi/praca/ i przyjaciółmi/uwielbiają mój dom/.No właśnie inni lubią domy domatorek,bo są ciepłe.Oczywiście zdarza mi się wychodzić czy wyjeżdżać/konieczne zagraniczne zawodowe wyjazdy /niestety zawsze robię to bardzo niechętnie.Mam koleżanki,które są moim przeciwieństwem,lubią odwiedzać innych,więc odwiedzają mnie.

Gość lubie swoj domek
czy to prawda, ze domatorzy to nudni ludzie ? :(

Gość to NIEPRWADA
wszystko zależy od tego czym sie czlowiek interesuje(ksiazki,filmy,muzyka itp.)a nie od tego jak czesto wychodzi z domu!!!Mozna spedzac cale dnie poza domem a być kompletnym nudziarzem:-o(znam wileu takich ludzi)

Gość to NIEPRWADA
wszystko zależy od tego czym sie czlowiek interesuje(ksiazki,filmy,muzyka itp.)a nie od tego jak czesto wychodzi z domu!!!Mozna spedzac cale dnie poza domem a być kompletnym nudziarzem:-o(znam wileu takich ludzi)

Gość konwalijka 1976
uwazam ze wcale nie jestesmy nudni! mamy swoje zainteresowania i poczucie chumoru!roznica jest taka ze nie lubimy wychodzic z domu a w nim czujemy sie jak w raju :)

Gość to NIEPRWADA
z tegow ynialoby,ze ludzie mieszkajacy pod mostem,na dworach,w parkach(czyli co dziennie w innym miejscu) sa superciekawi(no bo przecież całe dnie spędzja poza domem:-o)

Gość to jest pięknę
jestem straszną domatorką uwielbiam siedzieć w pokoju sluchać muzykę czytać ksiązkę pod kocem i wychodzić z miom ukochanym pupilem bardzo cenię sobie dom dom to mój azyl !

Gość konwalijka 1976
i jak kochani domatorzy na dzisiaj ? co dzis planujecie ? u mnie pada sniegi patrze przez okno i ciesze sie ze nie musze nigdzie isc! no wyjatek ide z coka na saneczki :)

Witajcie :) u mnie dziś też trochę pruszy śnieżek, ale jest go jeszcze ciut za mało na saneczki :( Za to wczoraj moja córcia wytarzała się w śniegu jak byłyśmy na spacerku... Jak to dobrze, że mamy swoją oazę w naszych domach. Lubię wracać do mojego gniazdka, chociaż chciałabym, aby było w jakiejś spokojniejszej okolicy. Mieszkam w centrum i mam non stop hałas. Ale ma to tez swoje dobre strony... wszędzie jest blisko ;) Pozdrawiam i życzę Ci konwalijko miłych chwil z córcią na saneczkach 🖐️

Gość konwalijka 1976
dziekuje serdecznie!u nas sniegu jest baaaardzo duzo wrecz nie idzie ciagnac saneczek!mieszkam na slasku cieszynskim!dzis znow bedziemy szalec ale dopiero popoludniu jak mala sie obudzi z popoudniowej drzemki :)

oj to macie super frajdę, ja mieszkam na drugim końcu Polski - na pomorzu zachodnim, a u nas śniegu to raczej jak na lekarstwo, dlatego cieszymy się nawet z tych kilku płatków co spadną ;P

Gość no ale za to masz morze
bliziutko;)Fajnie masz,zawsze chcialm mieszkac nad morzem albo gdzies niedaleko morza.Ja niestety mam nad Bałtyk ponad 500 km😭

Gość konwalijka 1976
super! ja tez zazdroszcze tego morza! ja mieszkam w gorach ale co lato wyjezdzam nad morze(przewaznie za granice)bo poprostu kocham morze to moja pasja:)

Gość ja takze uwielbiam morze
moglabym mieszkać na plaży;)Niesety do morza mam daaaaaaaaaaaleko bo mieszkam w woj.opolskim:-o

Gość wiesniak
i dlatego zakladasz potem takie tematy

Gość nie martw się Krzysiek
będzie dobrze!:-)

Krzysiek,ale Ty chyba nie zaliczasz się do domatorów?Ty po prostu nie chcesz kontaktów,zamykasz się,ale siedzenie w domu nie jest dla ciebie ulubione,doskwiera Ci to. My domatorzy jesteśmy szczęśliwi.

Ano widzisz.Polecam metodę małych kroczków.Najpierw do sklepu blisko domu.Po pewnym czasie troszkę dalej. Za trzecim razem uśmiechnij się do kogoś. Zobaczysz jak szybko uda się z tego wyjść.

Gość dobry doradca
Albo zrob od razu jeden duzy , idz do burdelu . Zartowalem ale musisz zaczac wychodzic.

Gość do Krzyśka
może jestes po prostu nieśmiały...

Gość konwalijka 1976
Ja dzis caly dzien siedzialam z domu bo na dworze jest za duzy mroz ale wcale mi to nie przeszkadzalo :) ale jutro msze wyjsc bo musze pojechac po meza (wraca po calym tygodziu ) a drogi takie sliskie! no coz jakos to musze przezyc :P

przeżyjesz konwalijka :) , pomyśl sobie, że wrócisz do swojego domku i będziesz się mogła nacieszyć jego ciepełkiem

Gość pozdrawiam ...
wszystkich domatorow :)

Gość konwalijka 1976
dziekujemy za pozdrowienia i wzajemnie !dobrze wiedziec ze jest wiecej takich osob na swiecie jak ja :)