Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos na cellulitis

KREM, ZEL na cellulitis- propozycje

Polecane posty

Gość cos na cellulitis

szukam dobrzego ale i niedrogiego (do 20 zl) zelu lub kremu wyszczuplajacego i dzialajacego na cellulitis. slyszalam ze dobry jest Kolastyna Special Body ale mowe wy polecicie mi cos innego i lepszego? 🌻

Gość ja używam
obecnie Eveline-serum na cellulit-fajny jest!Kosztuje ok.14 zł.

polecam z serii soraya- beauty creator body-krem wyszczuplająco -ujędrniający. Super pachnie i daje świetne efekty....no ale tylko w połączeniu z regularnymi cwiczeniami. Ja juz zapomniałam o cellulicie.........:-)

ostatnio ten z soraya kupiłam w promocji za.....10 zł!:-) a ten co poleca kolezanka tez jest super!!! miałam tego całą serie. I byłam zadowolona pozdrawiam serdecznie

Gość w drogeriach SUPER - PHARM
jest ten krem SORAYI za 10zł, ale chyba tylko do dzisiaj jest promocja

Jeśli możesz, odłóż sobie troszkę więcej pieniążków i kup (wg mnie świetny na cellulitis) --> wyszczuplający krem drenujący do pielęgnacji ciała: LIPOSYNE (Vichy). W połączeniu z przyjmowaniem doustnym kapsułek CELLASANE (Amis Medica) efekt wygładzenia skórki pomarańczowej -murowany! Musisz pamiętać jednak,że należy stosować preparaty przez minimum 3miesiące,żeby było widać efekty kuracji antycellulitowej ;-) Od siebie doradziłabym także ujędrnianie ciała przy pomocy gimnastyki przynajmniej 15-30min.dziennie + prysznic na przemian zimno-cieplny -> zawsze jednak kończyć strumieniem chłodnej wody ;-) Powodzenia! :-)