Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za zonk

moj facet ma konto w sympatii pl

Polecane posty

Gość co za zonk

i jestem na 99% pewna ze zalozyl go jak juz bylismy razem, zaznaczyl ze szuka milosci, seksu itd. a jednoczesnie mi mowi ze mnie kocha jestem ta jedyna i marzy o poslubieniu mnie. Rozmawialm z nim o tym powiedzialam mu ze mi bardzo przykro i to boli. Wiem ze pisze z innymi dziewczynami i wiem ze czasami sam je zaczepia. Zawiesil konto po naszej rozmowie.......na jeden dzien. I jeszcze mi powiedzial ze go zlikwidowal. Co za beznadzieja, juz nie wiem co myslec czy w ogole traktowac to jako zagrozenie dla zwiazku. Mam pustke w glowie i chce mi sie ryczec!!!!

Gość zagrozenie
dla zwiazku jak najbardziej...........ale mysle ze to dopiero ``faza``poczatkowa,wiec rob co sie da,zeby mu to wybic z głowy.Nie wiem,moze pouwodz go,jak na poczatku waszej znajomosci..........w kazdym razie nie zostawiaj tego tak sobie....

Gość co za zonk
jestesmy ze soba dopiero 7 miesiecy wiec to chyba mozna powiedziec poczatek. Ale co mam robic??/ Przeciez juz z nim rozmawialm, powiedzialam jak sie czuje, jak wchodze w historie to widze ze ciagle tam wchodzi przeglada strony z dziewczynami, zygac sie chce. Musze niestety teraz zwijac sie do pracy ale moze uda mi sie pogadac z kims wieczorkiem. Pa

jak juz teraz klamie i oszukuje to co bedzie pozniej?? Masz dostep do tego konta?? Tam sie placi za miesiac, 3 miesiace, za rok, cos takiego.. moglabys sprawdzic co i jak... no i rozmowa z nim... dlugo jestescie razem??

jak tylko przeglada strony to moze po prostu dla niego bodziec erotyczny i przy tym ogladaniu sie onanizuje, wtedy to jeszcze nie tragedia, pod warunkiem, ze sie kochacie czesto i nie ma z tym problemow... no aleto Ty wiesz lepiej...

Gość Postaw mu ultimatum
i bądź konsekwentna. Życie z kimś do kogo nie ma się zaufania, kto okłamuje jest bardzo, bardzo ciężkie i wg mnie niemożliwe, no ale to twoje zycie i twoja decyzja :-D

Gość Związek z kimś
kto kłamie nie ma perspektyw, szkoda twojego czasu, psychicznie się wykończysz, no ale to twoja sprawa co zrobisz, tylko szkoda twoich młodych lat :-D

Gość jak znalazłaś to konto
przejrzałaś wszystkie?

Gość Nie martw się .........
on ma wieeeeeeeeeeeeeellllkieeeeeeeeeeeee serce i wszystkie pomieści :-D Jak teraz ciebie okłamuje, to pewnie juz bedzie to robił, współczuję, no chyba, że mu bardzo na tobie zależy, ale wątpię :-D Robi

Gość jmhfxnfxnhb
Ale beznadziejny typ, rzuć go natychmiast!

Gość co za zonk
znalazlam bgo szukalam jakiegos "przyjaciela" dla siebie i tak przypadkiem trafilam na jego konto :(

hm.......? a on szukał przyjaciółki, tak?

Gość ten chłopak
nie liczy się z Twoim zdaniem i nie obchodzi go że sprawia Ci przykrość, co za dziad ja bym to traktowala jako zdradę (bo jak znajdzie lepszą od Ciebie to pójdziesz w odstawkę i zostaniesz sama) to Twoja decyzja ale ja bym zostawiła oszusta trzym sie :)

Gość ten chłopak
wiesz co jesteście siebie warci! "szukalam przyjaciela dla siebie" zastanów sie co ty robisz?! robisz to samo co on a masz do niego pretensje?? Jesteście siebie warci. Zmieniam zdanie. Moich opinii nie bierz pod uwagę.

Gość guma do zucia
zrób to samo i założ tam konto ,ciekawe jak na to zareaguje ten twój amant

Gość Gryka
Ja jestem z facetem juz ponad 4 lata, od 2 lat zareczona i wiem ze ma konto na SYMPATI, RANDKACH itp. Ale w innym celu niz myslicie, On zajmuje sie amatorsko fotografia i szuka modelek i modeli do fotografowania. Co prawda nie napisal na swiom koncie ze jest juz zajety (wtedy nikt by mu nie odpisal) ale nie ma tam mowy o szukaniu milości i seksu. poprostu pisze ze szuka wielu ciekawych twarzy i tyle. mam zaufanie, choc wiem ze stale z kims emailuje, gadu-gadu i smsuje. umawia sie z nimi na spotkania i potem tylko widze fotki z takich. coz na razie mam zaufanie.

Gość eloyorapziomale
Gryka--------> to jest prowokacja czy Ty naprawde jestes taka naiwna :)

Gość Gryka
Nie rozumiem?? On nie mialby czasu mnie zdradzac z nimi.

Gość eloyorapziomale
Gryka------> aha no to spoko to wszystko tlumaczy ... sesje zdjeciowe pewnie tez robi im przez internet :-o ... mialem stycznosc z fotografem i wiem co nieco na ten temat ale ok Twoj chlopak moze byc inny . na zdrade przy dobrych wiatrach starczy pol godziny ... wiec argument z czasem nigdy nie jest argumentem dobrym

Gość Gryka
Z reszta cala rodzina wie ze On ma tam konto. I 90% ludzi mysli tak jak wy. ale jak ja czasami widze te sesje i te brzydkie, grube modelki (on by sie za takimi w zyciu nawet nie obejrzal) A robi im mase zdjec i wszystkie poznal na portalach randkowych

Gość frutella
Jeśli traktowałby cię poważnie nie robiłby tego.Nie ma tu o czym dyskutować.Po prostu oszukuję cię,poza tym igra twoimi uczuciami.Nawet jeśli się z tobą zwiąże to mozesz mieć z nim problemy typu zdrady itp.acet szuka przygód.Moim zdaniem to nie jest miłość,jeśli tak by było nie mógłby cię ranić.

Gość frutella
Ultimatum to głupota,to nic nie da.Kolejny raz zostaniesz oszukana...

Gość Gryka
A konta pozakładal nie w tajemnicy. o wszystkim wiedzialam, chyba od jakis 2 lat tam jest. ja wiem ze go tlumacze, ze to moze wszystko bez sensu, ale wierzyc trzeba w ludzi nie? Zaufanie to podstawa kazdego zwiazku.

Gość frutella
O Gryko zaufanie trzeba mieć ale nie do końca.Trzeba trzymać rękę na pulsie...Mój były facet wmawiał mi rózne rzeczy,też otwarcie,oficjalnie, jego rodzice o wszystkim wiedzieli i zdradzał mnie...Zaufanie kontrolowane...

Gość Gryka
trzymam reke na pulsie. Ale zycie mnie nauczylo ze mamy czasami zbyt wybujala wyobraznie i przez to mozna wiele zepsuc. Ale oczywiscie, ze tak do konca to nie daje mu wolnej furtki.

Gość no pięknie...
"znalazlam bgo szukalam jakiegos "przyjaciela" dla siebie i tak przypadkiem trafilam na jego konto" Faktycznie, jesteście siebie warci :P Jak możesz mieć do niego pretensje skoro sama zachowujesz się dokładnie tak jak on?? Dla mnie to głupota :O

Gość frutella
Może to podszywacz napisał a nie założycielka topiku???

Gość Gryka
Ale dobra nie rozmawiajmy o mnie, ja chcialam tylko podac na swoim przykladzie ze i tak zyc mozna Ja+On+Konto w Sympatii. . . pomózcie lepiej podjąc dziewczynie decyzje co ma robic?? moje zdanie jest takie, ze chyba jednak tamten Gosciu jest nie w porzadku wobec niej. puki jeszcze sie bardzo nie zaangazowala nie go rzuci w cholere. i szybcie tym lepiej , wiem z własnego doswiadczenia ze za każdy rok bycia z kims zapomina sie 2 lata

no jeśli nie autorka...to ja ciągle się pytam- jak ona mogła znaleźć to konto?!?!