Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buszko

RUMIEŃ jaki krem żeby pozbyć się tego świństwa?

Polecane posty

Gość buszko

Czy któraś z Was ma ten sam problem? Jeśli tak będę wdzięczna jeśli podzieli się swoimi osiągnięciami w procesie likwidacji tej niedoskonałości. Ja próbowałam stosować RUBORIL ale nic to mi nie pomogło. Pozdrawiam!!!!

Gość buszko
Bardzo Ci dziękuję. Czekam na wieści od innych osób którym udała się może walka z tą przypadłością. Pozdrawiam.

Gość no dobra
a o jaki rumien ci chodzi?

Gość buszko
Chodzi mi o rumień na twarzy innymi słowy mam na twarzy a dokładnie na policzkach i w okolicy nosa całą sieć (całą masę )drobniutkich rozszerzonych naczynek krwionośnych i chciałabym pozbyć się tego ustrojstwa. Czy ktoś zna jakiś cudowny specyfik na to paskuctwo? Pozdrawiam.

Gość buszko
Czy ktoś zechce podzielić się swoimi uwagami?

Ja tez bym chciala wiedziec co pomaga bo zawsze mam rozowe policzki, a jak jest bardzo goraco to az czerwone Na pewno jakis krem do cery naczynkowej trzeba uzywac Tylko ktory jest najskuteczniejszy????

buszko-----> czasami to moze tez byc zwiazane z cisnieniem, moze masz podwyzszone cisnienie?? Ja zazwyczaj mam albo za niskie albo w normie

Gość buszko
Czy może ktoś nam coś doradzi?

Flos-Lek. Mam krem poltlusty,krem nawilzajacy,zel do mycia i tonik. To jest seria do cery naczynkowej.Mam rumien i tradzik rozowaty.Po 2 tygodniach zniknely mi grudki na buzi,a po ok miesiacu zniknal pajaczek - taki brzydki czerwony mialam na nosku - kosmetyczka mi niechcacy udzkodzila skore przy oczyszczaniu...No i koloryt poprawiony. Polecam serdecznie Flos-Lek - polskie kosmetyki,slicznie pachna,gladka skora. Szybko daja efekty,a wcale nie sa drogie.Ja moje kupilam w Euro Aptece (taka siec aptek),moze sa w marketach czy Rossmanie.To dla mnie prawdziwe odkrycie,bo lubie polskie kosmetyki. Pozdrawiam!

Gość niebieskookaa22
myślę, ze nie da się go pozbyc.... ale zniwelowac jedynie, osłabic kolor czerwony.... no niestety..... ja używałam wielu preparatów: 1.Ruboril(krem w aptece) 2.DirosealAvene) 3.Krem +vit.K (Eris) 4.LPR taki zielony 5.Eris do rozszerz. naczynek 6.Wode termalną(Avene) 7.Maseczka do rozszerz. n. (Farmona) 8.Krem tłusty(Flos lek) 9.Peeling do r.n.(Eris) ale wypisałam WSZYSTKIE PREPARATY jakie do tej pory stosowałam... cere mam o ładniejszym kolorycie, ale jak się zmęczę, zdenerwuje, jest gorąco lub zimno, pije %... rumieńce są mocniejsze oczywiście można przyjmowac codziennie Rutinoscorbin(ja tego juz nei robie, bo biore drożdze, wypadają mi włosy) Ważny jest podkład, abyś mogła się czuc komfortowo. Ja stosuje Clinique Soft gold(10) podkład i troszkę pudru brązującego na kości policzkowe

Gość niebieskookaa22
i oczywiście ważne jest dbanie o skórę cały czas... słyszałam, ze skóra się przyzwyczaja do kosmetyków i co pare m-cy trzeba zmienic na inny, aby był efekt...

Gość elleelle
wpisz w google: erytrofobia

Gość buszko
Dziękuję bardzo Wam za odpowiedzi. Są dla mnie bardzo ważne. Czekam na inne. Pozdrawiam.

Gość buszko
odświeżam

Gość buszko
odświeżam

Gość buszko
A myślałam że jeszcze ktoś mi coś poradzi.

Gość buszko
odświeżam

Gość buszko
odświeżam

Gość buszko
odświeżam

Gość bleeeeeeeee
mi sie on tez robił od tego zimna bo uzywałam kremów nawilzajacych zamaist tłustych bo wydawałao misie ze nie trzeba jak mam cere tłusta a tu basz , i cała czerwona jestem :(

Gość buszko
Przykro mi. Pomyśl ja ztym walczę od 15 lat i nic. A może komuś się udało tego pozbyć???

Gość buszko
i nic?

Gość bikbikij
Trzeba się z tym pogodzić ot co.

Gość buszko
A czy ktoś może próbował kosmetykami Artistry to leczyć?

Gość buszko
odswieżam

Gość rumiankowa
tez sie z tym mecze,u mnie jest tak ze jesli nie mam wypiekow,kolor cery ma ladny bo jeszcze jakis puder i wogole jest ok.ostatnio przestalam uzywac dirosealu i smsruje twarz zwykklym nivea soft

Gość rumiankowa
tez sie z tym mecze,u mnie jest tak ze jesli nie mam wypiekow,kolor cery ma ladny bo jeszcze jakis puder i wogole jest ok.ostatnio przestalam uzywac dirosealu i smsruje twarz zwykklym nivea soft

Gość madzulinska
wiesz , ja kiedyś miałam podobny problem i moja lekarka akurat miała wolne i farmaceutka dała mi na to zwykły rutinoscorbin.... nie wiem czy od tego, ale w krótkim czasie mineło:)

Gość kalixa
mniej nerwów

Gość Helios
Więcej spokoju.................