Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hm..

połknięcie spermy

Polecane posty

Gość hm..

kiedy piesciłam ustami penisa partnera,połknełam jakis łyczek jego spermy... czy moze to jakos wplynac an organizm?jest to niebezpieczne??

Gość Tylko trochę....
Tylko jeszcze głupsza będziesz

Gość jak nic
umrzesz w ciągu 7 dni...

Gość gaaaazowiankaaaa
boszzee jak zwykleludzie umia fajnie odpowiedziec :/ hm.. wydaje mi sie ze to nie jest niebezpieczne :)nawet wrecz przeciwnie;) ...kiedys gdzies czytalam ale zapomnialam:(... wiem ze sperma cos zawiera w sobie;) moze ktos wie co to jest?:P

Gość no nie umia
gupie te ludzie nic nie umia, ani odpowiedziec dofcipnie ani kąkretnie, gupki do szkul byscie se poszli wszyscy ot co, a sperma zawiera w sobie mikroelementy powodujace wygladzanie zmarszczek lykaj wiadrami szerefe!

Gość jak to co się stanie
??? Za 9 miesięcy - becikowe! :D :D :D

Gość gaaaazowiankaaaa
heheee:P dowcipnisie:D hi no wlasnie ..to sa mikroelementy:D no nie umia hehehee dobre lykaj wiadrami:D:D hihihi ale to przeciez jest bleee:( ...ja sie jakos nie umie zblizyc do peniska mojego chlopaka bo mnie bierze obrzydzenie:( czy to normalne?:(

Gość gaaaazowiankaaaa
a gdzie tam dopiero lykanie:P:P:P

Gość wyrosna Ci
normalnie rogi na glowie i ogon taki jak u diabla strzez sie

Gość Annanastazja
Sperma to najczystsze białko - więc nie zabija, wręcz przeciwnie. A że smakuje bleeee cóż jak facet pali to już w ogóle jest okropne. Podobno jak zje ananasa przed to wówczas smakuje lepiej, ale tylko czytałam kiedyś o tym. A to że któraś z was ma wstręt do penisa, że obrzydzenie bierze - proponuję wywalić go przed seksem (sorry że tak prosto z mostu, ale nie będę owijać w bawełnę) pod prysznic (może nawet wspólny będzie przyjemniej) i niech się ładnie wymyje. Zobaczysz nie będzie źle. faceci bardziej się pocą, a tam to już szczególnie, do tego slipy zwykle opinające bardzo ich przyrodzenie - to wszystko powoduje nadmierne wydzielanie potu a pot wszyscy wiemy konwaliami nie pachnie. ja kiedyś kupiłam swojemu Płyn do higieny intymnej - powiedziałam jak chcesz 6na9 to używaj. Od tej pory nie narzekam. Pozdrówka

Gość To normalne
jesli masz wstret do wszytskiego co zwiazane z twoim partnerem to ejstes glupia i go nie kochasz. takie jest moja zdanie.

Gość Lola....
DO "TO NORMALNE" troche przesadne te slowa "glupia" moze nie kazdy to lubi ....troche szacunku dla kolezanek

Gość canabis
pragne sie wypowiedziec na temat skladu chem. spermy. nasienie czyli sperma sklada sie z plemnikow oraz osocza ktore jest wydzielina dodatkowych gruczolow plciowych to wlasnie w osoczu wystepuja te "mikroelementy" a sa to glownie fruktoza(cukier prosty) sorbitol(alkochol) kwas cytrynowy. kw.askorbinowt(wit.C) aminokwasy witaminy enzymy chlorki. z punkty widzenia faceta lykac ile wlezie

Cukier i alkohol mówisz?? Ale jak to się ma do diety?? Co z kalorycznością??

Gość canabis
mysle ze nie ma zbyt duzo kalori aczkolwiek mozesz to sprawdzic sprobuj caly dzien tylko tym sie odzywiac,fruktoza jest min. w owocach a od nich chyba sie nie tyje.pozatym kwestia milosci francuskiej to delikatny temat o ktorym trzeba porozmawiac z partnerem i najwazniejsze nic na sile

Gość anjaaaaa
Ja uważam że tutaj chodzi tylko o kwestie powiązania między partnerami... Jeśli kocha się swojego chłopaka to seks analny nie powinien być problemem dla dziewczyny! Na pewno to nic obrzydliwego. Pozdro!

Gość Vampiree
Ale kiedyś było coś tam, że gdzieś do picia jakiś koleś się spuścił i jakaś laska to wypiła i miała płukanie rzołądka...

Gość Panna M x3
sperma ma jakies 4 kalorie a a propo wstretu.. ja na poczatku sie brzydzilam wogole dotykac fiutka mojego chlopaka.. z czasem mi przeszkoo a lozika najlepiej w wannie xdd zawsze mozna oplukac facetowi przyrodzenie;] a on dokladnie nie wie dlaczego wanna i jest w 7 niebie;P hah

Gość easy
jestem niemal 30 latkiem i wiele juz w zyciu widzialem (mimo mlodego wieku). ostatnio sprobowalem wlasnej spermy z ust mojej kobiety, ktora swoja droga przewaznie ja polyka, i przyznam, nie jest to shake waniliowy;] nie jest to jednak tak obrzydliwe, by nie dalo sie tego przelknac. moja kobieta polyka dla wygody, bo tak szybciej i mniej klopotu. jej rada: polknac szybko, nie wachac i nie zlizywac z ciala. zapach gorszy jest od smaku. nie wymyslajcie sobie takich problemow. to tylko nasze ciala, ktore kochamy i naprawde nie ma sie czego brzydzic. nastepne w jadlospisie bycze jadra heh

Gość cola i po klopocie
Ja po polknienciu spermy zawsze pije cole dlatego potem nie czuje smaky spermy. wyprubojcie mojego sposobu

Gość Nunusia
ja nie mam problemow z lykaniem spermy mojego mezczyzny. jedynie potem boli mnie zaladek.. szczerze mowiac nie wiem dlaczego tak to na mnie wplywa. Dziwie sie tym dziewczyna ktore mowia ze brzydza sie. Jesli sie kogos kocha to nie powinno byc takiego obrzydzenia.

Gość Legalbrunette
To nie jest nic obrzydliwego, mozliwe ze to nie była sperma.Męzczyzni wydzielaja z siebie śluz w trakcie mega podnicenia tak jak kobieta :) wiec może to połknełaś.A sperma nie jest niebezpieczna nie bedziesz miala żadnych problemów :)

Gość Legalbrunette
Jeżeli aż tka Ci nie smaruje to niech Twój facet 12h przed seksem zje całego ananasa wtedy sperma bedzie posmaku słodkiego :) byle nie grajfruty bo wtedy na miejscu wymiotujesz :) Po grejfrucie sperma męzczyzny staje sie gorzka ...

Gość Akito
ja wiem ze Adrian liszewski jad na kolacje i na sniadanie sperme i nic mu sie nie stalo ale powiem ze adrian liszewski to gej wejc cie na facebook... i wyszukajcie go ...:)

Gość Praca dla wykwalikowanych
sperma zwiera plemniki info z Wikipedia.pl

Gość gość
Nic ci się nie stanie .

Gość gość
Ciąża u człowieka rozwija się wyłącznie w wyniku zapłodnienia komórki jajowej plemnikiem. Do zapłodnienia dochodzi w jajowodzie gdy obie komórki spotkają się. Do jajowodu plemniki dostają się przez pochwę. Z pochwy wędrują przez macice do jajowodów. Przewód pokarmowy nie ma żadnego połączenia z jajowodami poza tym wszystkie plemniki zginą w żołądku, nie lubią odczynu kwaśnego.

Gość gośćcygan
zlałem się tak że moja dziewczyna nie dała rady