Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robic

Jestem w ciazy , on kaze mi usunac.

Polecane posty

Gość nie wiem co robic
Wiedzialam co zrobic i zrobilam, Minelo juz troche czasu ale 11 wrzesnia urodzilam coreczke dalam jej na imie Julia :) Jest sliczna, wazyla 3520 i maial 56 cm. Ciaze przechodzilam strasznie, mialam wszystkie mozliwe dolegliwosc i w dodatku bylam 5 razy w szpitalu od ojca Juli nie otrzymalam zadnej pomocy ale nie poddalam sie, waklczylam i udalo sie . Jestem szczesliwa mama troski odeszly na drugi plan. Rodzice mi bardzo pomagaja , nie musze sie przejmowac ze nei mam pieniedzy bo zawsze cos sie znajdzie, a takze zawsze znajdzie sie zyczliwa osoba ktora mi pomoze, pozyczy, czy da. I tak ubranka, lozeczko, wozek, posciel- pozyczylam, troche tu , troche tam. Jesli kiedy kolwiek bedziecie wahaly sie i staly przed takim problemem, uwierzcie mi ze warto sluchac serca. Dziecko to skarb i mowie to z pelna swiadomoscia i mnostwem zawalonych nocy , braku chwili dla siebie, czy tez ogolnym wyczerpaniem i psychicznymi fizycznym. Jak ona sie do mnei usmiechnie , zaczyna powolutku jakies sylaby wymawiac to wszystko co zle pryska :) Powodzenia wszystkim zycze i ziekuje ze mnie wsparliscie 🌼

Gość no cóż...
My albo dziecko? a powiedz mu żeby usunął sobie genitalia.

Gość buauhahahahahaha
i czego ci zazdrościć ze masz nieślubnego bachora i ze żyjesz z pomocy rodziców? załosna ruro mogłas mysleć o tym zanim pozwalałas się w siebie spuszczac facetowi z którym byłas 2 miesiące :O

Gość doświadczona kobita
po dwóch miesiącach to trzeba dać za rękę potrzymać,a nie płakać,że jest się w niechcianej ciąży

Gość buhahahahahahha
nie chcieliby bo urodziłam się 2 lata po ich ślubie :classic_cool:

Gość nana3
GRATULACJE!!! SZCZĘŚCIA I ZDRÓWKA DLA CIEBIE I MALEŃSTWA

Gość oj...
Jesli sie wczytacie w tekst dziewczyny to pisała na samym poczataku ze barała tabl. anty. A gdy miałam problemy zdrowotne to brała antybiotyki i pewnie one zaklocily dzialanie tabl. anty.!!! Ja ci gratuluje z trafnie podjetej decyzji!

Gość przyszla mama
Do autorki topiku. Widzisz bardzo dobrze wybralas,ten czlowiek nie byl wart Ciebie. Moje gratulacje,ze nie zgodzilas sie usunac ciazy. Masz coreczke,wazne,ze ja masz,a co bedzie dalej to zycie pokaze. Zycze Tobie i Twojej coreczce wszystkiego najlepszego i powodzenia. Trzymaj sie. Dzieci to najwiekszy cud jaki moze sie nam przydazyc.

Witam! Autorko topiku - gratuluję narodzin maleństwa :-). Nie przejmuj się \"mądrymi\" opiniami kretynów, któzy wypowiadają się w temacie o którym nie mają najmniejszego pojęcia (jak np. buahaahaha). Ważne, ze jesteście zdrowe i szczęśliwe. Różne są ścieżki losu, a Twoja okazała się słuszna, mimo przeciwności. Skoro masz poczucie, ze dobrze wybrałaś, to tego się trzymaj!!!! Niech Ci maleństwo rośnie zdrowo, a Tobie zyczę, by Wasze zycie było pełne radości, szczęścia, miłości i dostatku :-))

ja tak mialam ale nie usunelam,bo chcialam tego dziecka.Ten twoj to kompletny kretyn!Jak usuniesz to zabijesz sama siebie,tak mysle,on jest ciebie nic nie wart,bo nieodpowiedzialny!

Gość nie wiem co robic
Figazmakiem i przyszła mamo, dziekuje , zreszta wszytkim bardzo dziekuje za swoje wypowiedzi, również tym co mnie potepiaja. Nie przejmuje sie tymi słowami krytyki bo mam kochana córke, która daje mi tyle szczescia i miłosci. Ojciec dziecka ma ograniczone prawa we współdecydowaniu i zasadzone alimenta. Moze i zle postapilam sypiajac z nim , uznacie ze sie nie szanowałam ani on mnie, ale czasami emocje i pragnienia biorą górę. Życie toczy sie dalej. Zycze wszystkim szczescia i aby Nowy Rok przyniósł wam wiecej zrozumienia i miłego słowa dla innych oraz wiecej miłosci.

Gość ellllllllllla
czesc ! wiem jaki masz problem i mam nazieje ze nie usuniesz takiego dziecka bo napewno bedziesz tego zalowac i niegdy sobie tego nie wybaczysz wiem taz ze bedzie ci cieszko. ale jesli twoj facet chce wybor to po prostu jest debilem ale nie jest gotowy na dziecko ale jak szedl z toba do lozka to chyba wiedzial czym sie to skonczy jesli nie to wedlug mnie ma 5 lat