Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jorii

prosze odpowiedzcie to wazne

Polecane posty

Gość jorii

dla mnie to bardzo wazne juz pare razy mialam sutyacje ze moglam byc w ciazy i teraz jak biore tabsy to i tak nie jestem pewna czy nie zajde mimo iz nie ma wytrysku we mnie

Jorii po to bierzesz tabletki, żeby sie nie bać. Zajście w ciążę jest baaaardzo mało prawdopodobne przy pełnym stosunku a co dopiero jeśli nie ma wytrysku :) Myslę, że dopadło Cie to, co mnie. Ja też własnie walczę ze swoją wyobraźnia i próbuję zrozumieć, że w ciążę nie jest wcale tak łatwo zajść :) pozdrawiam

Gość jorii
dziekuje bardzo takie slowa bybly mi naprawde potrzebne bo moja wyobraznia na ten temat nie zna granic jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam

Gość kinga20
hej ja też tak miałam na początku jak zazywałam tablety wiec do końca im nie ufałam ale mozesz mu pozwolić na wiecej tablety sa ok i działają jak je dobrze zazywasz.nie martw sie tylko sie kohaj powodzenia buziakki

Gość kinga20
jednym słowem idz na całość jak sie trujemy to musimy cos z ego mieć ....

Doprawdy przykre,na ten temat bylo juz mowione wiele razy na tym forum- jest ich mnostwo, a wy ciagle zakladacie nowe. Nie lepiej poczytac to co juz jest? Tez mialam wiele watpliwosci i dowiedzialam sie doslownie wszystkiego nie zakladajac ani jedengo tematu. Chodzi o to ze jest milion topikow a w kazdym to samo - bez sensu