Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HappySad

Wewnętrzny aparat na zęby?

Polecane posty

Czy istnieje w ogóle coś takiego? gdzieś tu na kafeterii o takim czymś wspomniał, ale nic więcej nie powiedział. Wiecie coś na ten temat?

Gość 48503-4860-38
Tak Istnieje ale ta metoda jest bardzo mało popularna w Polsce9 na dodatek droga. Rozumiem ze chcesz sobie sprawić taki aparat? ;) Pewnie dlatego że jest niewidoczny. Ja mam normalny aparat po zewnętrznej stronie i jest OK polecam ;)

a co dokładnie pytasz? ja mam aparat założony \"od wewnątrz\", czyli jest on niewidoczny :)

No bo to by było bardzo fajne, mieć aparat na zębach, nikt by o tym nie wiedział, a zęby by się prostowały :) Zastanawiam się tylko jak go się zakłada na górne zęby, przecież one nachodzą na dolne. I nie chodzi tu o aparat retencyjny na dolne zęby, tylko o taki na stałe. Jak on wygląda, ile to mniejwięcej kosztuje?

Gość uuuppp
upppp

Gość lolgrdgd
kosztuje ok 14 tys

zgadza się, ok. 7 tys. za jeden łuk. podobno może ranić język i można seplenić, przynajmniej na początku. ponoć tylko w 2 miastach w Polsce go zakładają, w Warszawie i Szczecinie. jak poszukasz w googlach, to znajdziesz szczegóły.

Gość cls
hej hej, ja bede miala zakladny taki aparat juz za 3 tygodnie: na gorna i dolna szczeke. NIe mieszkam w POlsce, wiec cena nie jest adekwatna: ok 30 tys za calosc leczenia..nie wiem na razie jak sie go bedzie noscic, ale slyszlalam ze moge seplenic na pocztku. :(