Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowana_

Syfki na dekolcie i plecach-do kogo się zwrócićkosmetyczka, czy dermatolog?

Polecane posty

Gość zdolowana_

Do kogo zwrócić się z tym problemem. Czy dermatolog zajmie się tym problemem, a może wystarczy kosmetyczka? Chcę się wreszcie pozbyć tego problemu

Gość serioo
pomózcie!

Gość gulka79
też mam krostki na plecach, ale co mi pomoze deramtaolg? Da mi jakies tabletki? Masci?

Gość hej hej
sprobuj brevoxyl, najpierw maści potem kosmetyczka...

Gość ale jak to mam
stosowac? Na noc? przeciez pizame sobie wypapram.

wybierz sie do kosmetyczki zrbi ci oczyszczanie plecow a potem zastosuje odpowiednia maseczke:) wiem z wlasnego doswiadczenia bo sama jestem kosmetyczka i widze jak dziewczynyczasem same chca sobie pomoc i to rozdrapuja a potem maja wysyp na calych plecach

z kazda \"choroba\" skóry wybieramy sie zawsze najpierw do dermatologa.. nie wiem dlaczego przyjelo sie, że najpierw wszyscy ida do kosmetyczki. dermatolog przepisze Ci odpowiednie kremy.. czesto robione na zamowienie w aptece, albo antybiotyk.. kosmetyczka może co najwyżej usunac te syfki na krótki okres czasu. no i do tego dermatolog podpowie Ci jak sie odzywiac jeśli masz takie problemy bo to tez ma wpływ na wyglad naszej skóry.

kazda wykwalifikowana kosmetyczka zna sie na dermatologi i potrafi rozpoznac za co moze sie \'\'zabrac sama\'\' a z czym powinna wyslac klienta do deramtologa