Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

primitiv

PENE - myslę o twoim tyłku i nie mogę spać...

Polecane posty

Gość a ty znowu podrywasz

Gość TuSi
prymityw

Gość ehh...
prymityw ...czy tak na prawdę jesteś prymitywny ?? jestem ostatnia osobą na ziemi która w to wierzy :D;):D

Gość srali muchy po kolędzie
dla odwrócenia uwagi bardzo prymitywne:D

Gość i jeszczeeeeeeeeeee
kto kazał skasować:D:D:D:D:D:D:D

Gość 45678
primitiv,widze twoje wypowiedzi od miesiecy(bo nie da sie ich nie zauwazyc,sa wszedzie)i widze,ze sie chlopie staczac.Szmata byle jaka da ci dupy to jestes gotow z nozem isc na tego co zaatakowal,aby tylko zasluzyc,zeby jeszcze raz chuja zamoczyc.Szanowalem cie z poczatku,ale jak widze teraz twoje wchodzenie w dupe,walezeliniarstwo nakierunkowane tylko na to ,zeby sie kurwom przypodobac i poruchac za free to zenada.Obetnij sobie koles jaja i dolacz do ciot.

hahahahaha ubawiłeś mnie kolo do łez.niestety twoja opinia jest błędna ale cóż - fajnie że chociaż śledzisz moje posty. i nie obrazaj kobiet z którymi się spotykam. zaręczam , że nie dają byle komu . nie dorastasz im do pięt.z harcerskim pozdrowieniem -ch... ci w dupę.

Gość ja123456789
mylisz sie ,bo znam coniektore,o czym ty nie wiesz:) stad moje przekonanie i wiedza oparta na doswiadczeniu:) macie teraz zagadke podczas walenia kimze on jest, nie dojdziecie ,bo za wiele ukladow.I drobna uwaga, nie sledzilem tylko napisalem,ze"widze(bo nie da innaczej)", nie pochlabiaj sobie, nie sledze cie.Wyszlo szydlo z worka, niby taki tolerancyjny,wyluzowany,ale za krytyczna uwage to by i chuja w dupe wlozyl.Ja tobie nie,wybacz, ale nie jestem ciota.

Gość ups upc ubs
kobieta ktora w tym samym czasie daje kilku facetom naraz (jak bys nie pojal primi wyjasnie ze nie chodzi o seks grupowy, tylko o pieprzenie sie dzis z jednym, jutro z drugim, wieczorem z trzecim) to nie jest kobieta tylko suka. i pocieszaj sie ze nie daje kazdemu, ale tobie latwo dala bedac z kims innym w zwiazku czy ukladzie. jelen jestes :)

nie mam zamiaru dochodzić niczego bo na pierwszy rzut oka widać z kim mam do czynienia - a układy... co ty wiesz o układach. co do ciot to chyba jakiś kompleks nie? dupsko zryte co?

Gość 45678
ups ups racja, a do prymitiva, koncze ,wyrazilem swoja opinie i to wszystko, nie mam zamiaru wdawac soe z toba w polemika,bo to bez sensu, zyj w swoim swiecie, w koncu jak ci dobrze why not?Dziwi mnie tylko twoj napastliwy ton,czyzbys mial jeszcze w srodku jakies obiekcje i moralniaka w samotny,alkoholowy wieczoe,ze tak musosz sie ponizac,zeby cos zaruchac? P.S. To by bylo na tyle. bluzgaj,chcesz ,czy nie ,ale juz nie wlaczam sie do dyskusji.

kobieta która to robi jest wyluzowaną , nowoczesną laską. to że robi to z wieloma facetami- to jej sprawa. facet który to robi z wieloma to się nazywa pies tak? (a może jeleń?) w końcu jesteśmy na forum erotycznym więc morały wsadź sobie w dupę.

Gość ups upc ubs
biedaku, jak kiedy bedziesz mial dorosla core ktora bedzie sie pieprzyc z 4 facetami to tez ja nazwij nowoczesna i wyluzowana laska :D P.S. gadasz jak gowniarz i na tym etapie rozwoju pewnie sie zatrzymales. zaklad, ze idac ulica spluwasz gesta flegma

Gość szrek
primitiv chyba jest sfrustrowany, jest piatek wieczor,on musi siedziec przed kompem bronic honoru kochanej,a jego wyzwolona kochana pierdoli sie w tym czasie z innym, wez se chlopie kielicha , wylacz kompa i zwal konia

Gość ladnie ujete to z corka
nowoczesny i wyluzowany tatus

Gość szrek
dobre kandydatki na zony i matki, powodzenia primitiv,hahaha