Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BonTon

Kilka dni temu przekonalem sie jak bardzo NIE SMAKUJE seks z dopiero co poznaną

Polecane posty

dziewyczną. Poszedlem do pubu gdzie poznalem jakąś dziewczynę (22lata).Była naprawdę niebrzydka.Koniec końców wylądowalismy u mnie czego naprawdę nie spodziewałem sie nawet w najśmielszych wyobrażeniach.Cóż, sama zaczeła sie do mnie przytulać a potem...sami wiecie jak to jest. Kużwa , przyznaje bez bicia , pomimo całej jej atrakcyjności po prostu mi nie stanąl !!!!! Robiła \"wszytko\" a ja NIC !!!!Dopiero nastepnego dnia dotarło do mnie że stało sie tak dlatego że była mi obojętna emocjonalnie. Po prostu nie potrafię uprawiac seksu z dziewczyną do której nic nie czuję.Ale potrzeba było własnie takiej sytuacji abym to zrozumiał. Pozdrawiam

u mnie jest to samo, chociaz mialem jedna partnerke, wiem ze wogole nie poszedlbym do lozka z taka ktorej nie kocham, albo co do niej nic nie czuje.

Gość maverick
no to jest nas trzech .... jak to sie mówi - faceci teraz "kobiecieją", to laski coraz bardziej się puszczają na lewo i prawo

Gość juz jest 4
kurcze a ja myslalem ze jakis dziwny jestem :) dlatego w zyciu nie pozwalam lasce nowo spotkanej czy to na dyskotece czy gdziekowliek zeby mi dawala reke do majtek , calowanko i koniec :) dobrze ze ktos zalozyl taki temat przynajmniej wiem ze nie jestem sam , a to co Ty masz tez uswiadomilem sobie wlasnie przez podobny przypadek .pozdrawiam 🖐️ p.s jeszcze taki "nawyk " sobie wyrobilem ze nie ide z laska do lozka przed uplywem ok 3 miesiecy o ile zwiazek sie fajnie rozwija ... fakt czasem trace fajne laski ale jesli nie wytrzymuje z nimi 3 miesiace to znaczy ze cos bylo nie tak ... :)

Gość always in my head
To tacy faceci isnieja...?? czy moze to jakas, powiedzmy"prowokacja"..

Gość ja piernicze
a myślałam że tacy faceci wygineli.....

Gość olalalbebe
czy ja snie???????dziewczyny, wierzycie w to co tu jest napisane bo ja przecieram oczy:)

Gość juz jest 4
jesli ten temat to prowokacja no ot dalem sie wciagnac ale wyrazilem swoje zdanie przynajmniek , a tak abstrahujac od zachowania faceta to co to za dziewczyna ktora wklada facetowi reke w majtki na samym poczatku ? o kobieta trzeba sie troche "poscierac" jak mowi moj kolega wtedy to wszystko o wiele lepiej smakuje ;) a i dziewczyna rosnie w oczach faceta - przynajmniej tych ktorzy mysla mozgiem a nie ta czescia ciala ktora obiegowo przyjely kobiety ;)

Gość always in my head
Mimo wszystko trudno mi w to uwierzyc..:/, wg. mnie faceci pod tym wzgledem sa identyczni, moze sie myle, moze mam takie a nie inne doswiadczenia. ale jak to powiwdzial ostatnio moj znajomy, po tym jak po jakiejs imprezie kolezanka zaproponowala mu ze go przenocuje-taki kolezenski gest-gdyz nie mial jak wrocic do domu.. on powiedzial: wiesz... nic nie bylo, ale musialem przeciez sprobowac chociaz, przeciez jestem facetem:|

Gość keliiii
k\\urcze fajni jestescie.fakt ze teraz malolaty sa coraz bardziej puszczalskie.

Gość maverick
ja pierd..... dziewczyny co sie tak dziwicie? "normalni" faceci istnieja - to nie dinozaury.... ide spać

Gość ja jako ja
Ja spalem tylko z zona, ale mysle, ze moglby mi stanac przy innych laskach. Choc pewnie sa takie, przy ktorych bym sie nie podniecil na tyle. To tyle.

Ja myślę że to naturalny odruch organizmu ( u tych z nas którzy jeszcze mają jakieś instynkty nie zniszczone przez chemię z supermarketów ). Ciało lubi swoje wszystkie organy (nawet te najbardziej wystające), i widać nie życzy sobie żeby je umieszczać w jakimś nieznanym i podej- -rzanym miejscu ! Aha ! Koleżankę już przecież znał !

Ostatnio tych \"dinozaurów\" jest wiecej niż tych chamów he he A ostatnio na tańcach , przynajmniej u mnie w mieście, zauważyłam trend-panowie jakby się normalnie dogadali, twierdzą, iz na balety przychodzą sie napić i potańczyć, a nie ogladać za dziewczynami-a najsmieszniejsze jest to, że właśnie mnie, czy kolezankę zaczepiają...:) Jak to rozumieć he he

eee tam może smierdziała?? albo tapeta jej zeszła i cie juz nie podniecała?? :D kiedyś to facet był twardy,ruchał jak byk,rąbał drzewo i pił najmocniejszą wodke a dzisiaj miłośc,wrazliwośc i takie tam pozniej i tak panienki zostawiają takich \"frajerów\" jak to ich miedzy soba określają i wybierają bardziej męskich facetów,a frajer sie pozniej tnie albo wiesza :D

Gość do Bon Ton
BON Ton!A może jesteś kobietą i to prowokacja?... Może za dużo wypileś? Chciałabym aby było więcej takich mężczyzn jak Ty...jesli to prawda

To nie jest prowokacja !!! Po prostu myślę że gdyby była bardziej niedostepna,gdybym musiał ją zdobywać np 2 miesiące, gdyby wytworzyła sie między nami ta specyficzna więź (nie mam na myśli miłości),wtedy seks mógłby być doskonały. A tak...pozostał niesmak...

Kuźwa, ja też jestem zszokowana-też myślałam że jeśli facet już jakąś niunię załapie to nie ma oporów. Ale to miłe, że tacy faceci jeszcze są. Aczkolwiek obawiam się, że takich \"porządnych \" to jest raczej mniejszość. I jeszcze jedno-do autora topiku: a może to był po prostu strach , obawa? Może przed niechcianą ciążą albo żeby czegoś nie złapać. Pozdrawiam.

Gość mbn
Mój facet też jest taki.

Gość Angel Innocent
ok przyznaje sie bez bicia ja tez jestem troszeczke zdziwiona, ale okazuje się że ten swiat nie jest jeszcze tak zepsuty jakby sie wydawalo i mezczyzny sa zdolni do romantycznych porywow serca ( a nie czego innego) :D tyllko ciekawa jestem jaka byla reakcja tej...pani? musialo być jej głupio ;)

Gość Angel Innocent
mezczyzny = mezczyzni 🌻

Gość Iguazu
coś w tym jest...faktycznie brak więzi emocjonalnej osłabia bardzo moje libido. Myślałem już że mam jakiś problem, ale widzę że to chyba normalne.

Jej chyba zrobiło sie trochę przykro,twierdziła ze nie jest wystarczająco atrakcyjna skoro \"wychodzi z siebie\" a facet nic

Gość Pamparampam
No to jestem kolejny:). Też się przekonałem, że seks z nowo poznaną dziewczyną to nie to. Ciało woli znajome krągłości, wzgórki i szczeliny:). A poza tym liczy się jednak osobowość. To czyni atrakcyjniejszym i wzmaga ochotę na igraszki. A do tego trzeba czasu i wzajemnego zainteresowania.

Gość ehh nic specjalnego
ja mam tak samo. mam spore powodzenie u kobiet. zdaza mi sie "wyrwac" laske dla samego przetestowania czy nadal to umiem, ale do niczego wiecej nie dochodzi bo odmawiam. kobiety pod tym wzgledem sa coraz bardziej smiale i coraz bardziej natarczywe. mnie to odstrasza. jestem juz 6 lat z jedna kobieta. ona byla moja pierwsza i na 99% bedzie ostatnia. w tym roku planujemy slub. aha, dajcie sobie spokoj umoralniacze, odnosnie tego flirtowania;)

Gość seksuolog
chciałeś próbowałeś ale nie stanął?..zapraszam do gabinetu