Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BonTon

Kilka dni temu przekonalem sie jak bardzo NIE SMAKUJE seks z dopiero co poznaną

Polecane posty

to raczej prowokacja albo głupota ... jak może fiut nie stanąć jak kobieta chce sie z nim kochać ?? rozumiem . facet może niechcieć, ale żeby \"chester\" nie stanął na baczność , to tego nie potrafie zrozumieć :|

Gość Diego
Juleczka może zechciałabyś zająć sie moim interesem, będziesz miała co do roboty :D Nie pale, nie piję, jem dużo owoców, więc moja sperma jest pewnie bardzo smaczna ... :) to jak ??

Gość dziwoląg oryginał
AUTOR topiku wytłumaczył sobie swój brak erekcji tym że nie był uczuciowo związany z dziewczyną. Tymczasem nawet u facetów którzy sa związani uczuciowo takie incydenty sie zdarzają. W świetle wiedzy seksuologicznej moze to byc spowodowane np. zbytnio "zadaniowym" podejściem do seksu, gdy facet obawia się, że sie nie sprawdzi, gdy sytucja jest jakos stresująca. Tak mi sie wydaje ze było w jego przypadku, napisał : "wylądowalismy u mnie czego naprawdę nie spodziewałem sie nawet w najśmielszych wyobrażeniach." (była to sytuacja dla niego niecodzienna więc podświadoma chęć sprawdzenia się, do tego dziewczyna była atrakcyjna więc tym bardziej stres i pewnie troche wcześniej wypił) Po co dorabiać do tego konkretnego przypadku jakąś filozofię. Pozdrawiam

Gość Castanii
Najprawdopodobniej moi drodzy jesteści tak mało atrakcyjni, że możecie startować tylko do panien koszmarów a na widok takiej nikomu nie stanie. Zaprzestańcie więc do swojej tragicznej sytuacji dorabiać ideologię Zadbajcie o siebie a problem braku seksu w waszym życiu szybko zniknie