Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak se biegam po forach

Najlepsi Ginekolodzy u Których Byliście

Polecane posty

aniunia18 ja jestem z czestochowy mam swoja ginekolog. nie wiem czy jest dobra czy nie, ale ja nie narzekam. krystyna witkowska przyjmuje na rakowie w przychodn na al. pokoju , wiem ze prywatnie tez przyjmuje ale nie wiem gdzie :)

Gość MAŁA Ewcia
dr RYSZARD DUTKOWIAK Z BRZEGU Bardzo dobry specjalista, rzeczowy i fachowy, a do tego tani. Naprawde serdecznie polecam, również na pierwszą wizyte, a w ciąży to obowiązkowo!!!! dla dobra swego i dziecka:) Pozdrawiam

Nie wiem czyrobić Mu reklamę, bo pacjentek ma od groma i trochę :]. Dr Tylnicki z Oświecimia to swietny lekarz, z powołania, życzliwy i bardzo pomocny. Kiedy byłam w ciąży mogłam do niego zadzwonić nawet w środku nocy z nabanalnieszym pytaniem. I nigdy się nie wściekł :). Polecam. Przyjmuje tez w Olkuszu i Nowym Sączu.

Dr Dudkowiak z Brzegu ( trochę wstydliwy ) ale wszystkie badania robi i ma super gabinet.

Gość _RYSZARD DUDKOWIAK_BRZEG OPOLS
Najlepszy ginekolog dla kobiet w ciąży naprawde gorąco polecam!!!

Gość Dudowiak- Brzeg opolski
fantastyczny ginekolog i bardzo dokładny w swoim zawodzie jesli naprawde zalezy Ci na fachowej opiece ginekologicznej to tylko do tego Pana.pozdrawiam.Ewelina

Gość gdsk
dr Iwona Lisiecka - przyjmuje również w Skierniewicach w przychodni na ul. Sobieskiego

Warszawa-doktor Głodziński (ginekolog, połoznik, seksuolog)-niestety na emeryturze i przyjmuje już tylko "stare" pacjentki :( Ciepły, wrażliwy, ma czas, zaciekawiony pacjentką i chyba zna się na rzeczy :) wyleczył mnie zawsze ze wszytkiego i zawsze skutecznie-nic mi się nigdy nie nawracało. Ponadto okazał się lepszym laryngologiem niż 3 lekarzy tej specjalności :D

Gość aga****
Polecam dr.Dysia-Biłgoraj ul.nadstawna 56B Bardzo miły,spokojny pan,delikatny:)))bezproblemowy kontakt tel.za wizytę liczy 70zł.ale gdyby nie on.... Natomiast odradzam dr.BULICZ-NIEWCZAS BIŁGORAJ.konserwatywna pani-nieprzepisze tabletek antykoncepcyjnych,niemówiąc o postinor-czekałam na wizytę 2,5godz.bo kazdą klientkę trzyma tak 30min.a to czekanie zniechęca po czym oznajmiła mi-"nic nie poradzę"a była godz.19.00...dodzwonić się do niej-trudno bardzo,a przyjmuje w pirwszek kolejnosci zapisanych w notesie,a za wizytę liczy 70-80zł.NIEPOLECAM!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mjmj
witam prosze info na temat dr.H.Brzózki o konkretnie chodzi mi o jego ręce czy ktoś wogóle zwrócił na to uwagę ja tak czekam

Gość Nannette
Dr Grażyna Kuciel - Bacia - CHORZóW cały Chorzów ją zna - młodzi i starsi pacjenci - jest świetnym ginekologiem i rewelacyjnym USGologiem (hihi chyba nie takiego słowa ale każdy wie o co chodzi)

Gość sensei
Dr.Tylnicki - Nowy Sącz, Oświęcim - potwierdzam, że ejst super lekarzem. Jest miły i rzeczowy. Młody, bardzo spokojny, przystojny facet. A do tego nie czuje się przy nim skrępowania. Bardzo polecam!

Gość ojej...-
Ciekawa tylko jestem ilu na tej liście lekarzy przyjęło was drogie panie na państwowej posadzie?;-) Ja narazie nie znalazłam 100% gina w Krakowie... chodzę do dr Drzewieckiego i nie narzekam za bardzo... tylko te terminy!!! normalnie z miesiąc trzeba czekać... a i wizyta zawsze jest krótka... z 10 razy dłużej się w poczekalni czeka...

Gość totalna bzdura.......
ten wątek,bo równie dobrze sami lekarze tutaj sami robia sobie reklamę.!!!!

Gość masop
Poznań - dr Paweł Rzymski, bardzo miły, delikatny, ma zawsze czas i mozna się do niego zwsze dodzwonić i umówić, nie jak u poprzednich przez nadętą rejestrację. Długo wcześniej leczyłam się na niepłodność, ale ze skutkiem dopiero u niego. poprowadził całą ciążę i robił mi cesarkę, teraz jestem bardzo wdzięczna, bo mam już zdrowego synka.

Gość szukam 999999
heh a jakiś naprawdę dobry ginekolog z czeladzi, dąbrowy górniczej czy sosnowca ? gdzie chodzicie? kogo polecacie? nigdy nie byłam i na pierwszą wizytę :) sprawdzić czy wszystko ok :); szukam jakiegoś kompetentnego dr

Gość sylwia36
Najlepszy na świecie :) Joanna Szymczak, Drawsko Pom., Złocieniec. Jest tak samo dobra prywatnie jak i w przychodni na kase chorych. Doktor jak z "Leśnej Góry" !

Gość ruda79
a może ktoś z Bydgoszczy bądź Torunia poleci kogoś?

Gość szukam 999999
ale z tych okolic? nie będę kto wie jak daleko jechała aby sprawdzić czy wszystko jest ok

Gość hajka32
ja osobiscie polecam dr henryka dyś z BIŁGORAJA. Swietny położnik prowadził moja ciaze z sukcesem,bardzo kompetentny i madry lekarz. Przyjmuje na ul. Nadstawnej nr nie pamietam ale w sieci znajdziecie namiary. Pozdrawiam

Gość ciastka z herbata
a propos dr dysia, to ja mam inne doswiadczenia... troche za bezposredni ten pan dr jak dla mnie... wyszlam po wizycie jak chandler z od krawca - czulam sie jak po gwalcie... a do dr niewczas wlasnie baaardzo chetnie sobie pomykam:) i wcale nie trudno sie do niej dodzwonic, bo kiedy nie krece, to odbiera, tylko z tym czekaniem to prawda:( a i wlasnie dlatego kaze sie zapisywac - zamiast przyjsc i sieeedziec dluuugo... no ale i tak zawsze jest obsuwa - mimo to uwazam, ze warto buziam*

Gość beauty7
Ja jestem pod opieką dr Dysia, mam do Biłgo 50 km i na pewno warto jechac, nawet w 8 miesiacu ciazy. Bardzo dokładny i cierpliwy lekarz, chetnie odpowiada na pytania. Nawet jak jest opoznienie, nie przyspiesza wizyty i nie zbywa. Ceny jak na ginekologa- super. Jak dla mnie nic dodać, nic ująć

Gość ciastobezlukru
anna kluz-kowal białystok ulica niedźwiedzia

Oświęcim Centrum Medyczne Medicome - tam się leczę u pana doktora który znalazł to czego nie znaleźli inni lekarze. Polecam.