Pył na wietrze 111 Napisano 2 godziny temu Było nie kręcić afery o 1 post. Ja tematu nie rozwijałam tylko Ty doprowadzając mnie do irytacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Pa Mało tego, powiem jak Ty: jak coś miałeś o ten post, to trzeba było na priv z tym walić, a nie na publiku, ponoć mnie znasz to wiesz czym grozi wchodzenie w dyskusje tego typu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Nie będziesz mi wmawiał bzdur jak wiem lepiej co chciałam. Edytowano 2 godziny temu przez Pył na wietrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 1 godzinę temu Poranna kawa przy tym temacie będzie lepiej smakować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 49 Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Malowany napisał: Zagadaj z elką, to zniknie zanim kobylanka wstanie. 3 godziny temu, Smerfetek napisał: Spi elzbieta pos kredensem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 49 Napisano 1 godzinę temu O co się kłócicie tym razem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 1 godzinę temu Odpuszczę sobię streszczenie tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 49 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Malowany napisał: Odpuszczę sobię streszczenie tego Pzeczytalam trochę. O Ginę się kłócicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Nie ma spania!!! napisał: Pzeczytalam trochę. O Ginę się kłócicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 49 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Malowany napisał: W sensie podleś jej meila zeby ci foty wyslala, poważnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: W sensie podleś jej meila zeby ci foty wyslala, poważnie? Bardziej dziwne niż podanie nr? Chciała pokazać, ja chciałem zobaczyć, więc w czym problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 49 Napisano 59 minut temu 5 minut temu, Malowany napisał: Bardziej dziwne niż podanie nr? Chciała pokazać, ja chciałem zobaczyć, więc w czym problem. Ja nie mam problemu ale na miejscu iskry też bym się wkúrwila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 56 minut temu 3 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: Ja nie mam problemu ale na miejscu iskry też bym się wkúrwila. Ja problemu nie widzę. Z igły widły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big babofol 0 Napisano 56 minut temu 4 babofony milfice zazdrosne o gine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 54 minuty temu Myślę, że gina jest koniem trojański podesłanym przez Madzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 49 Napisano 49 minut temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Ja problemu nie widzę. Z igły widły. Słuchaj nie wiem jaka macie relacje z iskrą ale to było dziwne, jasne żaden facet problemu nie widzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 45 minut temu Jeszcze bym zrozumiał, jakbym skakał tutaj po privach i prosił laski o foty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 49 Napisano 43 minuty temu 7 minut temu, big babofol napisał: 4 babofony milfice zazdrosne o gine Jeżeli chodzi o mnie to nic z tych rzeczy. Mam z malowanym relacje czysto koleżeńskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 49 Napisano 25 minut temu 4 godziny temu, Malowany napisał: Nie. Dam ci spokój, ale też bym chciał, żebyś nie wsiadała np na elkę, gdy ona cię nie zaczepia. Lubić się nie musicie, ale możecie się tolerować i omijać. A za to dzięki, spoko z ciebie kolega. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 18 minut temu 6 minut temu, Nie ma spania!!! napisał: A za to dzięki, spoko z ciebie kolega. Nmzc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 49 Napisano 15 minut temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Nmzc Też Cię obronie jak ktoś Cię będzie obrażał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 8 minut temu 4 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: Też Cię obronie jak ktoś Cię będzie obrażał. Dzięki, ale nie trzeba. Bardziej mi zależy na tym, że jak mam z kimś dobre relacje, żeby nie stawał po drugiej stronie i tyle wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach