Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaka21

9 mies. a krew

Polecane posty

Gość kaka21

czesc....w zasadzie nie wiem o co mam zapytac..czy ktoras z was tak miała...tzn. byłam rano siusiu i poczulam takie ukłucie jakby cos pekło i pojawiła sie krew i jeden maly skrzep krwi...teraz sie boje bo nie wiem czy to cos powaznego czy to od przewodu moczowego ostatnio mialam klopoty...choc juz od kilku dni jest duza poprawa...teraz krwawienia nie mam...nie wiem co robic...pomózcie...p.s. termin mam na 3-10 lutego z mozliwoscia szybszego rozwiazania...aha i jestem na tabletkach-fenoterol..

jeśli masz mozliwość to skontaktuj się może telefonicznie ze swoim ginem. Według mnie to nie jest nic groźnego , ale pewności nigdy za wiele.

moze to jest CZOP jak by ci to wytłumaczyc.Może być nieraz przezroczysty lu z domieszką krwi.Poprostu moze zbliża sie poród. Jeśłi chodzi o obiway porodu to nie są nmi tylko skórcze,czy odejście wód ale również czop -tak nas uczono w szkole rodzenia

Ja na Twoim miejscu skontaktowałabym się z ginem lub pojechała do szpitala, być może to sympton zbliżającego się porodu.

Gość kaka21
tak sie wlasnie zastanawiam moze to jednak bylo z przewodu moczowego fakt faktem ze jak bylam ponownie siusiu to juz nie bylo krwi...nie wiem...czop chyba tez to nie byl tego bylo naprawde niewiele..ale postanowilam ze jak sie to powtorzy albo bedzie sie cos dziac to jade dz szpitala, a poki co to odkładam termin na jutro tzn. jutro wybiore sie do gina...

Gość czy wiesz że
Twoj nick po hiszpansku znaczy "kupa"? :-)

Gość lalllka
to moze masz apalenie nerek czy cos...

kaka21- tego czopu może być naprawde mało nie musi lecieć dużo.Ty lepiiej nie zwlekaj,ubieraj się i leć do szpitala. Wiem co mówie bo ja już poród przeszłam