Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklep z odzieżą

Mój własny interes-BUTIK Z ODZIEŻĄ...

Polecane posty

Gość xxyyy
Aaa nie doczytałam że masz sklep stacjonarny! Ja patrzę wg swoich standardów tj internetowych :D Ale w sprzedaży stacjonarnej też raczej zwrotów nie przyjmuję, ale to nie sklep tylko giełda... Więc tam to wygląda trochę inaczej. W sklepie jak najbardziej masz prawo takie coś powiesić i nawet powinnaś... Miałam w liceum takie znajome co kupowały kieckę, szły w niej na imprezę a na drugi dzień szły do sklepu dokonać zwrotu i odzyskać kasę, mówiąc że jednak im nie pasuje ta sukienka......

kobietki widziałyście co dzieje się od wczoraj na allegro? dziś to już koszmar...nic nie sprzedaję, nic nie obserwuję, brak jakichkolwiek aukcji :D masakra co się dzieje z tym serwisem.

Gość widziałam
Widziałam , ale aukcje które kończyły mi się wczoraj przedłużyli do dzisiaj, ale dzisiaj widzę ze tez maja problem a kasa ucieka;-(

Gość nikaaaaa5
aleksa.m zgadzam się z Tobą i też przyjęłam to żeby nie stracić klienta. Tylko trochę się tego bałam, bo mam stałą klientkę, której raz pozwoliłam coś zwrócić jakby się mężowi nie spodobało i do teraz strasznie to wykorzystuje, a jak zobaczyła u mnie ta kartkę "prosimy o przemyślane zakupy zwrotów nie przyjmujemy" to się zapytała "chyba nie przeze mnie Pani wywiesiła taką kartkę?", cóż mogłam odpowiedzieć;), musiałam robić dobrą minę do złej gry:)

Gość czraodziejka_mała
Już myślałam, że tylko u mnie allegro źle działa, a to ogólny problem...mam nadzieję, że szybko się z tym uporają, to już trwa drugi tydzień.

Gość xxyyy
No niestety, u mnie też żle działa. A mam masę aukcji do wystawienia...Nie dość że listopad cienko się zaczął to jeszcze teraz problemy..

Gość OutletArena
Została nam w ofercie ostatnia sztuka pięknego damskiego kompletu wieczorowego (Spódnica długa+gorset) możemy sprzedać go w atrakcyjnej cenie (cena na metce to 275 eur). Jak ktoś jest zainteresowany możemy przesłać zdjęcia na maila.

Gość proszę...
Proszę o ofertę OutletArena na email: syliana@op.pl

Gość sklepowa
czy ktoś był na dniach w Łodzi? Jeśli tak to proszę dać znać czy są już jakieś fajne sukienki wieczorowe/sylwestrowe/studniówkowe, tylko z tego sezonu nie jakieś resztki.

Gość nowa tu...
U mnie masakra jak caly listopad,narazie 50zl w kasie i nei zapowiada sie na wiecej:(Mam sklep od stycznia wiec mam nadzieje ze sprawdza sie Wasze przepowiednie:)i w grudniu sobie odbije... Powiedzcie mi jeszcze czy na poczatku grudnia oplaca sie jechac do Gluchowa po towar czy moze wczesniej lub pozniej pozdrawiam Ps:Jak tu milo bez pani E:)))

a ja już nie mogę doczekać się kiedy przeniosę się do mojego sklepiku jeszcze nie wiem jak go urządzę co myślicie o wrzosowym kolorze u mnie jakoś dzisiaj , ale szału nie ma

wrzosowy? a jaką będziesz miała podłogę i półki? tyle teraz jes odcieni i mozliwości na ściany, że trudno sie zdecydować ;) ja jedyne co wiem, to że kawałek jednej ściany pokryję cegłą, tzn takim kamieniem :p

Ja mam nie całe 200 zł ale ludzi malutko. Właśnie kiedy najlepiej jest jechac po towar poczatkiem grudnia czy moze w połowie ? Są już na hurtowni (PTAK) rzeczy sylwestrowe ? Jakies wystrzałowe bluzeczki nadajace sie na andrzejki czy sylwestra. Ja byłam po towar półtora tyg. temu ale szału nie ma za to ceny MASAKRA !!!

półki rudawe z chromowymi wykończeniami i chromowe wieszaki myślę też o jakimś kąciku z kanapą i stolikiem marzą mi się takie stojące lampy z papieru - widziałam kiedyś w Ikei na razie zrobię na szybko , bo chcę się od grudnia przenieść i mam nadzieję , że się rozkręci

Mam pytanko :) Dopiero dzisiaj znalazłam to forum :D Prowadzę sklep od 2 lat ... Jakoś się kręci raz jest lepiej raz gorzej. Różnie :) Chciałam się zaytać czy osoby mające swoje butiki w towar zaopatrują się tylko w Rzgowie Lub Tuszunie ? A może macie jakieś sprawdzone hurtownie. Ja cały czas jezdze ndo Ptaka w Tuszynie jeszcze nigdy nie byłam. Na poczatku jeżdziłam do Krakowa ale bardzo drogo tam jest. Staram sie jeździć raz na 3 tyg po towar. Niestety mam aż 400 km w jedną stronę i nie opłacałoby mi się jeździć 1 w tygodniu. Ostatnio jak byłam w Łodzi naprawdę cieżko było mi cokolwiek wybrać a to co mi się podobało to Masakra Ceny ogromne. A może macie w Patku swoje hurtwonie na których zawsze kupujecie ?

"myślę też o jakimś kąciku z kanapą i stolikiem marzą mi się takie stojące lampy z papieru - widziałam kiedyś w Ikei " Betina, to nie jest dobry pomysł na wystrój sklepu. Klienci mają ogladać towar, a nie siedzieć sobie na kanapie. Takie stojące lampy też będą tylko przeszkadzać, utrudniać komunikację w sklepie, a towaru dobrze nie doświetlą. Kanapa i stolik to u fryzjera czy kosmetyczki - jak najbardziej, ale nie w sklepie. Najlepiej wykorzystane miejsce w sklepie -to na ekspozycję towaru.

Zdecydowanie lepiej zainwestować w więcej manekinów - najlepiej całopostaciowych.

mam pięć manekinów marzy mi się taka cała lalka z rękami , ale to może potem może kanapa to rzeczywiście zły pomysł ale lampy stojące w rogach?

Gość nikaaaaa5
Ewelina_snk ja mogę Ci podać jakiś adres, ale musisz podać maila, nie chcę żeby później ktoś napisał, że robię reklamę;)

Gość nikaaaaa5
betina110 a skąd jesteś bo wiem gdzie można kupic manekina postać ludzka w dobrej cenie ok.170 zł maksymalnie chyba

takie kanapy i fotele to chyba wiecie dla kogo są - dla facetów oczywiście :D mój np. nie wchodzi chętnie ze mną do sklepów, gdzie nie ma na czym tyłka posadzić,a jak już jest gdzie siedzieć to czasem, aż to śmiesznie wygląda, bo siedzą tam sami faceci :P

ostatnio jak byłam na zakupach w ptaku podsłyszałam rozmowę 2 facetów " czy one zawsze muszą wchodzić do sklepów przed którymi nie ma ławki :D??"

Gość nikaaaaa5
betina no to pod nosem masz InterKomis w Siemianowicach Śląskich:) tam mozna kupić takiego manekina (używane) ale w dobrym stanie, nadaja się do sklepu:)

no rzeczywiście zapomniałam o tym byłam tam kiedyś dawno, ale ceny były kosmiczne ale warto zajrzeć dziękuję

Gość nikaaaaa5
a proszę bardzo :)

ale w takim kąciku mogą też poczekać dzieci albo babcia , jak cala rodzina jest na zakupach mój sklepik będzie dość spory 42 m a na razie nie mam tule towaru