Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklep z odzieżą

Mój własny interes-BUTIK Z ODZIEŻĄ...

Polecane posty

Gość eurolifestyle
samemu wybierać towar i jeszcze mieć pretensje, rozumiem,żebym komuś wciskała ,lol

pisałam do Pani czy są zimowe i Pani potwierdziła a ja nie pisałam tutaj do pani więc proszę nie wtrącać

Gość eurolifestyle
bo są , zimowe , wtrącam się bo towar każdy wybiera sam , i chyba wie co robi,

Gość betka-b
ciesze sie xxyyy ze jestes zadowolona nie twierdze ze dostalas zly towar skoro jestes zadowolona,zabawki zawsze sa na czasie ...ale pamietaj ze ty nic nie ryzykowalas bo bralas w komis...to euro...ryzykowala ale nie duzo bo mialaby twoje dane i wszechstronne uklady jak sama sie chwali wiec dobralaby ci sie do skory jakby co :P .... i chyba pamietasz co sie tu wyprawialo -jaka pyskowka do betiny(pokrzywdzonej) tez ci sie nie podobalo,prawda? postaraj sie tego nie zapomniec...... co do zarzekania sie ze to nie euro... proponuje ci zabawki w komis to jzu wogole bez komenatrza zostawie.....smiech na sali jak ta osoba kreci.... acha rada dla nastepnych chetnych od euro...brac w komis albo za pobraniem-ryzyko mniejsze :D

Gość eurolifestyle
nie ma u mnie opcji za pobraniem, zapomnij kupuje to sie płaci :P

Gość eurolifestyle
chyba ci się oosby pokrzywdzone mylą to ja zostałam zszargana za coś gdzie nie było mojej winy za grosz bo paczka przeleżała w firmie kurierskiej miesiąc, i nie zamierzam ponosić i czuć się winna za cudze błędy

Gość betka-b
dlatego nigdy nie skorzystam z twoich ofert ,nie zaryzykowalabym po tym wszystkim.....

Gość betka-b
interesujace..... :P

Gość eurolifestyle
powinnam jeszcze żażądać odszkodowania i sprostowania pomówień na moją niewinną osobę i firmę, bo wina była tylko i wyłacznie po stronie firmy kurierskiej , muszę się nad tym zastanowić, miesiac szarpania za nic , i obrazy

Gość zapytam tutajj
Mam tez pytanie dotyczace remanentu. Jestem na ryczalcie bez vatu, prowadze tylko ewidencje sprzedazy, jak w moim przypadku powinien wygladac remanent ?

Gość czarodziejka_mała
A macie pomysł co zrobić jeśli zaginął list zwykły? Napisać reklamację do poczty?

Gość eurolifestyle
zadzownić na pocztę gdzie miał dojść, albo przykleić uśmiech i iść do siebie na pocztę prosić o podanie numeru z książki bo każdy list nawet zwykły jest zapisany i szukać .. ale szanse mizerne

Gość xxyyy
Trzeba zgłosić reklamację- o ile ma się dowód nadania przesyłki. Jak się nie ma to można pocałować klamkę.

Gość eurolifestyle
nie no klaamkę bez przesady xxxy kazdy list nawet zwykły jest gdzieś zapisany tylko jedno ale czy Pani na poczcie bedzie sie chcialo to sprawdzic ;)

Gość czarodziejka_mała
Będę musiała zanieść pismo na pocztę jutro z prośbą o wyjaśnienie sytuacji. Nic w przyrodzie samo nie ginie.

Gość eurolifestyle
idź tylko jak będzie mało ludzi, najlepiej rano póki pani nie są zestresowane , to powiedzą, bo potem z założenia gryzą ;)

Gość czarodziejka_mała
Też mi się wydaje, że nawet zwykły list jest gdzieś ewidencjonowany. Dla pewności złożę pismo i u siebie i wyślę je do poczty miejsca przeznaczenia. Mój brat ma niesamowite szczęście do poczty 99% wysłanych przez niego przesyłek do domu, nawet poleconych zaginęło ... :-)

Gość eurolifestyle
każdy list zależnie od poczty jest ewidencjonowany albo w zeszyt albo w kompa, nawet zwykły bo muszą policzyć je jak do worów wsadzają i spisać ,

Gość eurolifestyle
nie ma szczescia tylko taka poczta, u moich rodzicow jest taka poczta ze potrafia kazdy list rozkleic i zakleic gubszy zeby wygrzebac , keidys polowa ginela zawartoci, a oficjalnie ładnie była zaklejona z powrotem

Gość xxyyy
Jeśli wrzuci się list ot tak do skrzynki i nie ma się potwierdzenia nadania to nic się nie zrobi potem. Oni w ogóle nie ewidencjonują takich listów.

Gość eurolifestyle
uslugi.pocztowe@poczta-polska.pl: 1. przesyłki listowe nierejestrowane (listy zwykłe, kartki pocztowe)

Gość czarodziejka_mała
Ja mam wpisywane listy polecone w książkę nadawczą, a pod spodem wpisują również wartość znaczków do listów zwykłych także niewielki ślad jest po tym, że zostało coś nadane. Jutro idziemy do notariusza :-) Będę miała o czym intensywnie myśleć przez najbliższy rok. Na giełdę w zimie już nie pojedziemy, jest takie przejmujące zimno... Brrr... Nie znam nikogo kto by się wybierał na andrzejki, po sklepach wszędzie wisi odzież andrzejkowo/sylwestrowa, ale raczej brak jest jako takiego zainteresowania. Powoli kupuję towar na wiosenną giełdę. Jeszcze zimy takiej prawdziwej nie ma, a ja już myślę o wiośnie. :-)

Wiosenne lub letnie ciuszki wyszukane o tej porze roku zawsze można kupić taniej - to zalezy jeszcze czego się szuka ...

Gość betka-b
fakt,ze teraz Andrzejki sa malo popularne a juz napewno nikt sie na nie nie stroi jakos szczegolnie

Gość Wpadka Allegro
Jak podał serwis niebezpiecznik.pl, wczoraj przez godzinę można było bez najmniejszych problemów poznać hasła dostępowe dowolnego użytkownika serwisu Allegro, który brał udział w aukcji w ciągu ostatnich 90 dni. W serwisie Allegro znaleziono lukę, która pozwalała na poznanie wszystkich danych kontaktowych użytkownika, ale także haseł dostępudo serwisu. Co gorsza, hasła nie były w żaden sposób zabezpieczone, czy zaszyfrowane. Allegro oświadczyło, że usunęło problem zaraz po otrzymaniu pierwszych zgłoszeń i rzeczywiście, reakcja firmy była bardzo szybka, co podkreśla serwis niebezpiecznik.pl. Patryk Tryzubiak - rzecznik Allegro - podkreśla, że w tym czasie dostęp do miejsca, w którym występowała luka miało jedynie kilkanaście osób. Uspokaja także, że żadna z poufnych informacji dotyczących użytkowników nie została ujawniona. Co prawda Allegro zaznacza, iż dostęp do ich WebAPI (w tym miejscu istniała luka) jest zabezpieczony hasłem, a ruch monitorowany, to na wszelki wypadek i tak radzimy zmienić swoje hasło. Dokładnie tak, jak powinniśmy to robić co jakiś czas, dla naszego własnego bezpieczeństwa. Być może hasła nie wyciekły lub ich ilość była znikoma, jednak warto zgodnie z przysłowiem "dmuchać na zimne". Źródło: Niebezpiecznik.pl http://tech.wp.pl/kat,1009785,title,Wpadka-Allegro-hasla-i-dane-dostepne-jak-na-dloni,wid,12885764,wiadomosc.html?ticaid=1b4f0

Gość xxyyy
Dzięki za info, zaraz zmienię hasło. Na wiosnę ja jeszcze nic nie kupuję bo nie wiem co będzie modne. Co do Andrzejek- ja chciałam iść, niestety narzeczony nie ma czasu :'( A taką super ofertę znalezliśmy ze znajomymi... Ale tak to lubię Andrzejki i się na nie stroję, to samo na Sylwka :) Teraz upatrzyłam sobie kieckę taką całą z cekinów.

witam Do Pani z Eurolifestylu Nie mogę się doprosić odpowiedzi na moje pytania na gg w sprawie dostawy klocków lego.nie ma z pana żadnego kontaktu .Przed wplata pieniędzy odpowiadała pani od razu na wszystkie pytania kontakt był bardzo dobry. Od tygodnia brak jakiegokolwiek kontaktu. Klocki ponoć były wysłane w poniedziałek a dziś jest czwartek a kuriera nie widać a mieszkamy w tym samym mieście. dziwne! na inne gg odpowiada pani od razu (rozmawiała pani z zona wczoraj). widzę ze nie tylko ja mam takie problemy z panią .Proszę o szybkie rozwiązanie sprawy. Czekam na gg

Gość czarodziejka_mała
Są kolczyki, które zejdą zawsze i w 99%, niezależnie od mody. To co teraz kupujemy to sprzedaje się od razu prawie wszystko. Na szczęście wiem co i jak sprzedawać. Od stycznie myślę, że wszystko podrożeje więc już teraz chcę trochę kupić zapasów.

Gość frogs wife
czarodziejka_mała a czy możesz mi podpowiedziec jakiego rodzaju biżuteria sztuczna jest pewna i sprzeda się właśnie w 90% ? Mam z tym straszny problem bo zazwyczaj to co przywiozę, to wisi później w nieskończonosc i właśnie od jakiegoś czasu się tym zamartwiam... bo ja nie noszę raczej biżuterii, jedynie jakąś srebrną przywieszkę na szyji, więc mam duży problem w wyborze kolczyków czy korali... pozdrawiam

Gość frogs wife
w przyszłym tygodniu jadę do Ptaka po towar i już jestem przerażona na myśl o moich zakupach dotyczących błyskotek ... ech