Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklep z odzieżą

Mój własny interes-BUTIK Z ODZIEŻĄ...

Polecane posty

Gość Blueberrya
Wczoraj na ptaku kupiłam resztkę tych butów http://allegro.pl/melissa-gumowe-baleriny-meliski-serca-5-5-czarne38-i1567364364.html i te http://allegro.pl/melissa-gumowe-baleriny-meliski-serca-5-5-khaki-38-i1567393644 resztkę dlatego że znalazłam je dosyć późno a ludzie wykupują je w ogromnych ilościach buty są jak na podróbki bardzo ładne ,miałam już okazję widziec inne w centrum chinskim i te zdecydowanie polecam. Może ty euro byś znalazła gdzieś takie w swoich chińskich hurtowniach tylko czas z tego co wiem u ciebie się dłużej czeka i jaka by była cena u ciebie za nie ??? A może ktoś je widział gdzieś indziej niż na ptaku

Gość eurolifestyle
jaka jest cena na ptaku musze zobacyzć czy to ma sens , dostawy z chin nie są tanie a francuzi chyba umarli bo nie odpisali jeszcze

Gość eurolifestyle
może się i rzucają ale tylko a polsce , w niemieckich hurtowniach ze świczką nie ma takich, są tylko kwiatowe, a w a Anglii kosztują drogo bo nie podroby maja widac

Gość Blueberrya
OD 35 ZL DO 40 ZL ALE WYADAJE MI SIE ZE CENY WCZORAJ BYLY BARDZO WYGÓROWANE

Gość eurolifestyle
nie da sie taniej srednia cena za granica to minimum 4 euro plus transport, chyba ze kontener z chin

Gość Blueberrya
NO ORGINALNE 259 ZL DETAL DEE ZEE WPROWADZILO Z MATERIALU ZBLIZONEGO DO MELISEK ODYCHAJACY ITD ZA 129 ZL DETAL

Gość eurolifestyle
zreszta w niemiejkich hurtowniach i tak dominuja glownie kwiatowe balerinki i balerinki, takich gumowych tylko u francuzow i anglikow

Gość Blueberrya
JAK TAKIE SAME I PELNA ROZMIAROWKA W TYCH KOLORACH TO MOGĘ NAWET JE ZA CENE OD 30 DO 40 ZL KUPIC ALE ILE CZASU OD ZAMOWIENIA DO REALIZACJI BO TO WAZNE BO ZA NIEDLUGO BEDZIE JUZ PO BALERINKACH A MAM NAMIAR DO PTAKA PO 1 MAJA MAJA MIEC PELNA ROZM

Gość eurolifestyle
poszukam póxniej, znaczy za chwile bo teraz musze sie obudzic i ubrac , dopiero oczy otwieram , tak kolo 14 tej jak zaczne myslec standardowo

Gość eurolifestyle
ze dwa lata temu widzialam je w jednej hurtowni ale nie polskie, ale zabij mnie nie pamietam takich rzeczy sprezd dwoch lat , a te pewnie u producenta , pewnie ta z alegro jet producentem i je sprzedaje patrzac na ceny

Gość szpieczkaaa123
Witam! Zastanawiam sie nad otwrciem sklepu z butkami mam na mysli szpilki damskie,sandalki,wszystko na wysokiej szpilce, ladnie,unikalnie zdobione, (na allegro nawet tych samych modeli nie ma), do tego moze jakies ladne ciuszki takie rowniez unikalne... ceny za szpilki to ok 200-250zl. Sklep bylby w miescie gdzie jest duzo turystow, ceny za lokal ok 4000-5000 tysiecy. Jedyna konkurencja to ccc, obuwniczy gdzie sa szpilki z wolki kosowskiej i jest ich juz wszedzie pelno.. zastanawia mnie tylko czy bedzie ten popyt na takie szpilki?? raczej dla takich kobiet z klasa wiek od 18-35 gora 40 lat... nie wiem czy polki lubia sie az tak stroic.. czy wola bardziej cos wygoddnego.... bardzo prosze o jakies rady... pozdrawiam

Gość szpieczkaaa123
no i jeszcze konkurencja to quazi, i inne drozsze buty typu escada itp...

Gość jaguarrr1967
szpilki noszę od święta i wkurza mnie to, że nigdzie nie mogę kupić fajnych pantofli na obcasie 4-6 cm, tak na co dzień i w dodatku rozm. 41

Gość OutletArena
**Wiosenna promocja** Zapraszamy na wiosenną promocję odzieży damskiej, z kolekcji wiosna/lato 2010 YZATIS (www.yzatis.be) oraz MORGAN W asortymencie: piękne, letnie długie sukienki, żakiety, koszule, eleganckie kostiumy, spodnie jeansowe oraz materiałowe, spódniczki, tuniki, ogromny wybór sukienek, tuniki, bluzeczki, t-shirty z nadrukami, kurteczki wiosenne oraz płaszczyki. Asortyment w pełnej rozmiarówce (S-XL) Przy zakupie min. 1000 szt w/w asortymentu cena za sztukę 8,40 EUR/netto Towar sprzedawany tylko na fakturę, faktura z nazwą imienną marki. Każdy klient jest przy pakowaniu towaru, również sam towar wybiera prosto z wieszaka. Wiem, że większość osób na tym forum, nie jest hurtownikiem,który kupuje jednorazowo takie ilości, ale warto zastanowić się i umówić się z kilkoma osobami na zakup takiej ilości. Przy zakupie mniejszych ilości cena uzależniona jest od asortymentu od 38-100 zł/szt, także powyższa oferta jest atrakcyjna. **Zapraszamy**

Gość eurolifestyle
ja marzę znaleźć normalny sklep z butami na szerokich obcasach i koturnach, szpilki to są wszędzie marzenia ściętej głowy, w życiu nie kupie sobie wiosennych butów, nic co jest na alegro nie jest w moim stylu, kompletny chłam

Gość eurolifestyle
jedyny co mi się podoba to buty angielskiego TUK ale nie upadlma na glowe wydac 300 sstow albo 500 na buty , nigdy w zyciu , przesada

Gość szpieczkaaa123
http://moda.allegro.pl/mega-sexi-nietuzinkowe-w-hafty-styl-gwiazd-r-38-i1557349951.html http://moda.allegro.pl/mega-sexy-unikalny-zamek-platformy-r-39-i1553306385.html narazie mam tylko takie modele bo ostatnio nic ciekawszego nie bylo.. ale w tamtym roku byly mega kozaczki sandalki licze ze jak teraz pojade to tez bedzie cosfajnego .myslicie ze takie buty sprzedawaly by sie czy raczej rzadko??

Gość eurolifestyle
nie wiem mnie się one w ogóle nie widza ale każdy ma swój styl

Gość eurolifestyle
wyglądają jak tandetne podroby markowych loubutina

Gość szpieczkaaa123
no mnie sie podobaja... kazdy ma swoj styl no a za louboutina trzeba dac troche kasy bo nawet te na allegro sprzedawane po 400 zl to nie chce m sie wierzyc ze sa orginalne.. poprostu chinczycy podrabiaja...

Gość eurolifestyle
tylko że to klientom się mają podobac nie Tobie ... nie koniecznie to co Tobie się podoba przelozy sie na innych

Gość eurolifestyle
że tez wcześnie na to nie wpadłam znaleźć hurtownie obuwia w angli no za ytle t.u.k to sobie mogę kupić , nawet trzy pary

te buty są brzydkie, moim zdaniem nie można patrzeć tylko na swój gust jeśli chce się zarobić, tylko kupować to co jest na czasie , i najlepiej uniwersalne modele i różne ,a nie tylko szpilki

Gość Blueberrya
Po 1 buty na tak wysokich obcasach sprzedaja sie bardzo rzadko bo : - kobiety do pracy kupuja buty na obcasie ale wygodne ( czyt niskie ( - na wesela to samo i inne imprezy czyt maly popyt na przeciwko mnie kobieta handluje drozszymi butami czulenka od 189 ,kozaki od 350 zl , sandaly od 150 zl ale handluje juz od 13 lat ma swoje klientki stare ,po 2 u nas w miescie sa juz teraz 2 sklepy obuwnicze porzadne reszta to ccc i altero gdzie ruch jest tak duzy jak reklamacje w tym sklepie ,a kobieta zarabia dobrze , ale po 4 ma wlozone ponad 200 tys w towar chcac kupic drogie buty musisz kupic od 35 do 41 najlepiej i to jeszcze jak sprzedaja firmy kartonami pelnymi gdzie masz 37 i 38 i 39 podwojne wiec samego jednego modelu i koloru kupujesz 10 par dajmy na to za 100 zl jedna bo porzadne skorzane buty czolenka tyle kosztuja w hurtowniach masz juz 1000 zl po 5 nigdy nie sprzedasz wszystkich butow do konca bo jak zostanie ci rozm 38 np to tylko przypadek czasami sprawi ze akurat ten kolor i ten fason spodoba sie osobie o tym rozm nogi wiem co mowie bo mam kilka zaleglych pojedynczych par u siebie a kobieta wspomniana ma w domu mnostwo pudel poj butow z minionej epoki szpicy itd co teraz nie schodzi i zalega jezeli chcesz jeszcze dodac to tego ubrania to zalezy od metrazu ale licz 1000zl / na metr kw i to jest minimum jezeli chcesz znalez unikaty i uwierz w co mowie bo tez probowalam z 15 tys na ciuchach zdzialac cuda przy czynszu za 2 tys malo towaru mala sprzedasz maly wybor brak rozmiaru itd sprzedawany towar przezeral czynsz az wkoncu kolo sie zamknelo mialam 100 rzeczy na sklepie 30 metrowym i moglam sobie krzyzowki rozwiazywac bo czasami cos tam sie sprzedalo teraz wzielam kredyt zatowarowalam pelna rozm i gama kolorow i sie ruszylo oby tak dalej a tak jak dziewczyny mowia mi np te buty sie tez nie podobaja po drugie gdybym miala za nie dac 200 zll przemyslalam bym gdzie bym w nich poszla bo mam juz kilka takich unikatow botkow na 11 cm w domu i dochodze do auta i mam dosyc gdzie na obcasie niskim chodze caly dzien but elegancki za takie pieniadze ma byc wygodny wtedy go moge kupic bez namyslu nawet jak kosztuje 300zl a takie unikaty idzie sie do ccc albo deichman i kupuje po 49 zl bo nie szkoda jak leza w szafie a quazi i inne firmy sa dla ciebie bardzo duza konkurencja po 1 maja bardzo fajne fasony bardzo trwale i wygodne buty i jest to sieciowka ma to swoja marke i mln wydawane na kampanie i kobiety chodza tam chyba ze bys im czyms sciagnela do siebie cena ,jakoscia , unikatami ja za to uwelbiam patrzec na buty firmy angielskiej http://www.irregularchoice.com/?stop=true i to dla mnie sa unikaty EURO JAK SCZAISZ W TEJ HUTROWNI TEZ TA FIRME DAJ ZNAC CZY NIZSZE CENY TO TYLE A MOZE AZ pozdrawiam i radze dobrze przemyslec bo mozna sie pograzyc w dluchach i wtopic bardzo szybko kase polacy kupuja chinskie rzeczy bo nie maja kasy i nie mysla ze buty za 39 zl mu sie rozpadna po mc nie ma w czym chodzic teraz i nie stac go na drozsze za mc znowu kupi a panie ktore maja kase maja swoje stare mc od ktorych trudno sie odzwyczaic ,a myslisz sie jak uwazasz ze 18 dadza ci 200zl za szpilki w sklepie bez marki i metki zarabia sie najlepiej na paniach +30 wzyż

Gość Blueberrya
sorki za malo czytelny ten tekst ale od pon spalam tylko 5 h

Gość Blueberrya
@ w-fashion bardzo wygodne buty na takim obcasie ma sagan , oleksy ,kaniowski , i wsxpomniane wczesniej quazi polecam bo warto ost tez kupilam super wygodne z flex oraz riker