Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklep z odzieżą

Mój własny interes-BUTIK Z ODZIEŻĄ...

Polecane posty

Gość lenka0101
Witam wszystkie Panie - Panów również też Mam pytanko czy może wiecie czy jest jakaś hurtownia odzieży używanej dająca towar na zasadach komisu ? Dziękuję

Gość gość
hahah, odzież używana na zasadzie komisu. Boże to już ludzie zakładają biznesa nie mając najmniejszego kapitału.

Gość gość
Uzywka w komis??????????No tego jeszcze nie grali.)

Gość gość
Mądre głowy, faktycznie a kto Ci powiedział że kapitału nie ma ty .... zapytać się nawet nie można po prostu masakra tępe s....

Gość gość
a ja nie jestem hurtownikiem ale mogę sprzedać towar w bardzo niskich cenach. Mam starsze modele koszul polskiej firmy nife, bluzki dzianinowe firmy zaps i odzież firmy zaka. Mogę sprzedać owe ciuszki po 20- 25 zł + vat, Jeżeli jest ktoś zainteresowany to proszę na info na ajka @ onet. eu

Gość gość
Grali czy nie grali zapytać się można, trzeba sobie jakoś radzić w tych czasach ale zapomniałem że przecież nasze społeczeństwo to brak jakichkolwiek oznak ludzkości

Gość gość
dam ci oryginał odzież, a ty oddasz mi odpad hahaha, ale cimnota !!! lumpy w komis:D !!!

Gość gość
jak wiele zmienilo sie w handlu od poczatku watku

Gość Marcelenka
Hej! Jestem studentką i szukam drobnych zleceń żeby jakoś dorobić i nie głodować :P Napewno macie firmy, sklepy, zajmujecie się czymś gdzie potrzeba zadbać o Wasz wizerunek w internecie (logo, przejrzysty szablon strony czy aukcji, retusz zdjęć do internetu) czy też "offline" (wizytówki, papier firmowy itp). Nie skreślajcie mnie od razu że spamuję, ale jakoś muszę szukać potencjalnych klientów :( Jeśli znacie kogoś kto właśnie potrzebuje jakiegoś projektu to chętnie się tym zajmę :) Wykonam dla Ciebie: - loga, logotypy, - projekty wizytówek, plakatów, bannerów, kalendarzy, ulotek, t-shirtów, wlepek, - projekt strony www, bloga, szablon na aukcje, style na fora, - animacje we flashu, gify, - grafiki na facebooka / youtube'a, avatary, sygnatury, headery, - przerobię zdjęcia, wyretuszuję, usunę tło (na aukcje), dodam profesjonalnego look'u, zamienię na wektory (do druku), - i dużo dużo więcej, zapytaj. Kontakt na meffjuonet.pl

Gość gość
Hejka, a można u Ciebie zrobić tabliczkę na drzwi, coś tego typu? http://www.tabliczkiznamionowe.pl (nie te znamionowe, tylko te normalne z logiem firmy). A odnośni do wątku, to są już komisy z używaną odzieżą, np. dziecięcą. Fajny pomysł moim zdaniem :)

Gość gość
fajny ale dla kupujacych,dla prowadzacych tylko kłopot.

Gość zachodniopomorskie
Jak obroty w kwietniu? U mnie odpukać ogółem wyszło względnie.

Gość gość
spadek ok 30 %, moze maj ruszy?

Gość zachodniopomorskie
U mnie 13% więcej niż w tamtym roku. Podgoniłam trochę po świętach.

Gość gość
hej, zastanawiam sie czy majac wlasny sklep moge wychodzic sobie kiedy chce,czy musze byc w sklepie tak jak mam napisane od 8-17. a co jezeli musze jechac do lekarza rano i dopiero wrocila bym ok 13? bardzo prosze o odpowiedz:)

Gość zachodnopomorskie
Oczywiście, że możesz zamykać kiedy chcesz jeżeli masz sklep przy ulicy. Ale zastanów się czy warto. Po pewnym czasie klient przestanie zaglądać do Ciebie bo będzie myślał, że znowu zamknięte. Pozdrawiam

Gość Zuza87
Witam, Poszukuje odzieży marki lolali Ma ktoś może namiary ? albo wie gdzie na ptaku jest ich box

Gość gość
Witam. Nie ma tej firmy w Ptaku.

Gość gość
Z jakiego miasta Pani jest, szepnę słówko. kontakt : wiadomosc100@interia.pl

Gość gość
Postanowiłam jednak spróbować otworzyć sklep stacjonarny czy jest tu ktoś kto robił wyposażenie do sklepu dziecięcego / z zabawki szukam fajnych mebli na wyposażenie.

Gość gość
Mam jeszcze pytanie czy jeżeli na koncie bankowym mam komornika za zaległy US i ZUS to komornik może mi wejść na sklep stacjonarny jest takie ryzyko?

Gość gość
czy ktos orientuje sie czy moge sprzedzawac ubrania kupione np.w pepco,biedronce czy w lidlu oczywiscie kupione z fv, plus moja marza?

Gość gość
oczywiście, że możesz. To jest taki sam zakup jak np. na ptaku.

Gość gość
tak może wejść komornik na sklep, na pewno wejdzie. dostaniesz trochę czasu np: tydzień na spłatę długu w całości albo rozłożą dług na raty jeśli poprosisz. jak nie zaczniesz spłacać dobrowolnie przyjedzie komornik z policją opieczętuje ci sklep ze wszystkim co jest i sprzeda to w drodze licytacji. nawet z miesiąc temu widział u nas w centrum handlowym sklep opięczętowany przez komornika. podobno godzinę czasu trwało zajęcie sklepu, pracownicy zabrali tylko swoje rzeczy reszta wszystko zostało na stanie. nie ryzykuj ze sklepem dla dzieci, jeśli już to jedzenie czy coś innego. wszystkie zabawki kupuję przez internet, jest dużo taniej. sieciówki mają tanie i bardzo ładne ubranka dla dzieci. NA PEWNO zbankrutujesz!!! nie życzę ci tego ale takie są realia.

Gość gość
Witam, znalazłam na allegro fajne ciuszki firmy redial, tattoo. Czy jest moze ktos kto wie gdzie mozna kupic te ciuchy hurtowo?

Gość gość
Witam. Odzież Redial dostępna jest na PTAKU, u hurtowników z odzieżą z importu z Francji. Tattoo nie słyszałam.

Gość gość
Tattoo również jest w PTAKU.

Gość gość
Nie sprzedaje ubranek dla dzieci, właśnie przez internet słabo idzie, ceny na alegro są gorzej niż szokujące , oczywiśćie podróbek, bo nie wierzę że ktoś kto sprzedaje za 4 zł, i pisze że na licencji sprowadzna z Hiszpanii pisze prawdę, bo to nie realne, Mam towar, który leży na przeszło 80 tysięcy w towarze i dlatego pomyślałam o sklepie stacjonarnym , bo nie przebije podróbek za 4 zł z alegro, sprzedające oryginały hiszpańskie za 50 zł . A głupie ludzie i tak uwierząże za 4 zł ktoś im sprzedaje coś oryginalnego i tam pójdą. Ale jak ma wejść mi komornik to przeczekam ...

Gość gość
dużo masz tego długu?

Gość gość
24 tysiace zaleglego i 10 tysiecy nowego