Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklep z odzieżą

Mój własny interes-BUTIK Z ODZIEŻĄ...

Polecane posty

Gość gość
W sumie to nie wiem, bo nigdy nie miałam do czynienia z obsługą klienta stacjonarną, zobaczymy na początku to jakoś spróbuje to ogarnąć , właśnie dlatego chciałam sklep o niedużym metrażu żeby się lepiej czuć . Może to moje subiektywne odczucia, bo na przykład sporo klientów mi mówiło że wszystko bym sprzedała , potrafię zrobić że ktoś chce kupić coś za 20 zł a wychodzi z wydanymi 200-300 złotych . Na razie pojadę obejrzeć sklep, a potem ewentualnie ogarnąć formalności , chciałabym się wyrobić chociaż na tydzień przed dniem dziecka ze wszystkim, czyli maksymalnie do niedzieli bym musiała się spiąć.

Gość gość
Co do wykończenia własnego sklepu,został mi jeszcza zakup kasy oraz dodatki (typu reklamówki jednorazowe itp.) znalazłam nawet fajną firme na http://www.elzet-opakowania.pl/torby.html i uwazam ,ze fajnym detalem byłyby takie reklamówki firmowe ? – co myślicie ?

Gość gość
ja właśnie jestem w trakcie przygotowań do otwarcia sklepu odzieżowego, zastanawiam się jaki szyld wybrać, w jaką reklamę świetlną zainwestować, przeglądam ofertę http://www.balanda.pl/ u Was jak to wygląda?

Gość gość
nie masz na głowie komornika za działalność z zabawkami?

Gość gość
Czy jest ktoś zainteresowany towarem marki LOLALI ?

Gość Zuza87
Ja jestem zainteresowana odzieżą firmy lolali

Gość gość
Ja nie jestem zainteresowany odzieza firmy lolali

Gość gość
Do Pani Zuzy87. Bardzo proszę o kontakt na maila w sprawie LOLALI wiadomosc100@interia.pl Serdecznie pozdrawiam :)

Gość gość
Wiem, że to temat butików ale ktoś tu kiedyś pisał również o ciucholandach. Posiadam obecnie butik i planuje otworzyć kolejny punkt tylko tym razem z tanią odzieżą. Polecicie jakieś dobre hurtownie, tanie najlepiej.

Gość gość
z jakiego jestes wojewodztwa?

Gość gość
a opłaca się zakłada ciucholand? jaki metraz pomieszczenia musi być aby zarobić. prowadzi ktoś taki interes?

Gość gość
prowadze i sie opłaca

Gość gość
Chodzi mi o hurtownie w województwach świętokrzyskim, małopolski, lubelskim, podkarpackim. Jak będzie jakaś inna dobra hurtownia to również chętnie zobaczę co oferują.

Gość gość
Posiadam towar nowy z metką znanych marek np. Next, bershka, dziecięca piazza italia .... kolekcje z 2013 r. Cena od sztuki już od 10 zł netto. Wystawiam f-ry vat. Pakiety juz od 45 szt. Polecam, warto. Zdjęcia przykładowego pakietu mogę wysłać na emaila. Zainteresowane butiki lub lumpeksy zapraszam do kontaktu biuro@ofertyzarobku.pl

Sukienki to nasza pasja której oddajemy się z zaangażowaniem od ponad 15 lat www.vera-fashion.pl Zapraszamy do współpracy

Gość gość
szkoda ze tak sie zatraciliscie w tej pasji ze wasze sukienki przypominaja kiecki z siermieznego prl-u a nie modele z nowoczesnych kolekcji

Gość gość
szkoda ze to forum umiera bo dawniej mozna bylo uzyskac porade ,duzo ciekawych ludzi sie wypowiadało a teraz tylko reklamy i zawisc...bobesh gdzie jestes????wróc...

Gość gość
Witam szwalnia wchodzi z nową produkcją dla butików, towar z wyższej półki , w przypadku zainteresowania prosze dzwonić 604149497 włodek

Gość bobesh
A co ja tu mogę więcej napisać? Rzeczywistość jest jaka jest, każdy widzi :} Ptakowcom czy wólkowcom jest teraz szczególnie ciężko, aczkolwiek da się. Byle się nie zastokować, to już jakoś jest :}

Gość gość
mam pytanie,otwarlam 3miesiace temu sklep odziezowy,kreci sie na razie dobrze dzisiaj przyszla klientka i pyta czy przyjmujemy reklamacje bo bluzka ktora byla obszyta ekoskora zafarbowala i niczy nie da sie tego wyprac co ja mam w tej sytaucji zrobic oddac jej kase i zwrocic towar do chinczykow bo tam kupilam owa bluzke,uwzglednia mi oni reklamacje?

Gość gość
powiedz jej, że źle uprała

Gość gość
Sprzedam hurtowo bielizne i odzież. Tylko ilości, hurtowe, faktura vat Kostiumy kąpielowe polskie po 20 zł netto Leginsy damskie rozmiar uniwersalny w paczkach po 12 sztuk - po 8,5 zł netto Komplet gorset+ stringi 20 zł netto T-shirty damskie po 9 zł netto Topy po 7,5 zł netto Torebki kopertówki po 10 zł netto Paski damskie materiałowe i eko skóra po 2,5 zł netto (minimum zamówienia 100 sztuk przy tej cenie) kontakt w sprawie zamówień odzhur@wp.pl

Gość gość
Bobesh mysle ze każdy jest zastokowany ma maxa,każdy czekał na wyjscie z latem a tu zaskoczenie- zimno, ludziska nie kupuja,ogony rosna a perspektyw "na lepiej " nie widac...

Gość gość
Zimno to łagodnie powiedziane, nie schowałam jeszcze kurtki zimowej. W sobotę u nas było 8 stopni, dziś ze 12. Jutro idę szukać kurtki. Czerwiec, lipiec i koniec lata. Nawet nie opłaca się za wiele kupować na to lato, jak tego ciepła nie ma. I podobno klimat się ociepla, to chyba żart. Od tygodnia mam włączone codziennie od 16 godz ogrzewanie, tak zimno jest.

Gość gość
DLatego przy takiej pogodzie warto przenieść sprzedaż do internetu bo ludzie nie chodzą ,siedzą w domu i z nudów lążą po necie, ja nie wiem czemu mając sklepy stacjonarne żadna was nie łączy tego z działalnością internetową przecież zawsze to większa szansa i rozwój w takie zimne paskudne dni

Gość bobesh
Na maxa to może nie - ale faktem jest że zaczyna być duszno w towarze - choć są gwiazdy w towarze, gdzie raczej są braki niż nadmiar. Kupującym to pasuje - wstrzymują się do ostatniej chwili (pogoda) licząc, że się wstrzelą już w promocję albo wyprzedaż. Ale to taki biznes - niczym pensjonat nad morzem - albo pogoda jest i jest zajefajnie, albo nie ma i jest dupa. I teraz, albo czekamy na pogodę licząc, że nadrobimy, albo uciekamy z towarem już teraz. Decyzję niech każdy podejmuje sam :} Bo coby nie mówić - akcja "wszystko -40 czy -50%" odnosi skutek - mimo że zimno i leje. Marża poleci na pysk, ale przynajmniej nie zostaną stoki.

Gość gość
gość 02.06.2014 mam pytanie,otwarlam 3miesiace temu sklep odziezowy,kreci sie na razie dobrze dzisiaj przyszla klientka i pyta czy przyjmujemy reklamacje bo bluzka ktora byla obszyta ekoskora zafarbowala i niczy nie da sie tego wyprac co ja mam w tej sytaucji zrobic oddac jej kase i zwrocic towar do chinczykow bo tam kupilam owa bluzke,uwzglednia mi oni reklamacje? gość 02.06.2014 Jeśli nie chcesz żeby fama poszła że badziewiem handlujesz to jej pozwól wymienić na coś innego w tej samej cenie, bynajmniej ja tak robie . Kasy nigdy nie zwracam. A tą rzecz którą reklamuje daj do producenta, powinni ci bez problemu wymienić na nową bez wady albo dać coś innego albo kasa. Być elastyczna, a klient sie nie zrazi i wróci!!

Gość gość
Acha, i na rozpatrzenie reklamacji masz 14 dni roboczych nie licząc weekendów.

Gość Monia z Londynu
Na reklamację klient ma 21 dni nie liczą c wolnych dni od pracy, termin przekroczony trzeba kasę zwrócić.Tak jest w całej Uni.

Gość gość
Na reklamację klient ma nawet dwa lata, co do zasady powinien wnieść ją w ciągu 2 miesięcy, a czas na odpowiedź to 14 dni