Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam przyklapa na głowie

WAWa- fryzjer- GDZIE?????macie dobrego????

Polecane posty

Gość mam przyklapa na głowie

Dziewczyny może znacie jakiegos dobrego fryzjera w Warszawie albo na trasie w kierunku Otwocka ?? Moja fryzjerka oszalała chce za cięcie juz 130 zł - może macie kogoś kto ma jakieś rozsądne ceny i nie robi na głowie p.Marysi z mięsnego ??? prosze o namiary z gory dzieki

Gość /././././/././

Gość i nikt mi nie pomoże

Gość agataaaaaa
Wybierz sie na Bemowo...moja kolezanka poszla do dobrego salonu kosmetycznego...ladnie ja ostrzygla i zaplacila tylko 35 zl :) nie pamietam ulicy...jak sobie przypomne to napisze :)

Gość agataaaaaa
a wiec mozna tam dojechac linia 122 w kierunku STRE BEMOWO---> SPARTAŃSKA jest to przystanek na ulicy Wrocławskiej.... przechodzi sie przez ulice...sa tam takie rozne sklepiki...i jest fryzjer :) polecam :)

Gość Piilorka
Bemowo to duża dzielnica, Wrocławska to długa ulica. Szybciej jechać z centrum np. Placu Bankowego E2. Przystanki na ulicy Wrocławskiej to: Radiowa, Orlich Gniazd, Widawska, Wrocławska. Jedzie też 171, 406, 310, 106, 523 - wysiaść na Radiowej, 507, 167, 112, 184. Tramwaje 2, 13, 23, 24 sprawdź najlepsze połączenia www.ztm.waw.pl

Gość ojejeujuju
a chodzi o samo ścięcię bo na tarchominie tez jest dobry fryzjer i w miare tani strzyzenie damskie 35 zł

Gość agataaaaaaaaaa
nie chodzilo mi o przystanki na ulicy Wrocławskiej, tylko o przystanek Wrocławska... w sumie Piilorka masz racje...ja raczej przedstawilam, jak sie tam jedzie od mojej strony (czyli przeciwna od centrum)...pozdrawiam

Gość tressska28
tez szukam , nistety ze swej strony nie moge nikogo polecić. Nawet z równym podcięciem grzywki i koncówek mają problemy. O inwencji w sprawie doboru fryzury nie wspomnę, zauważyłyście, od większości fryzjerów dziewczyny wychodza jak sppod sztancy, zna taki dwie trzy fryzury i koniec. Załamka.

Ja znam świetnego fryzjera prywatnie, ale nie wiem konkretnie, w którym salonie pracuje. Wiem, że na Kabatach i że jest to dosyć eksluzywny salon, ale na pewno 130 zł za ścięcie nie bierze. Jest naprawdę świetny, zawsze wychodzę od niego zadowolona, tylko do niego chodzę i ufam mu bezgranicznie. Wspomnę tylko, że nigdy nie mam żadnego konkretnego pomysłu na fryzurę. Mówię tylko np. że ma mi zostać taka czy inna długość i on już ma swoją koncepcję. I zawsze wychodzę od niego baaaaaaaardzo zadowolona!