Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w roterkach

czy isc czy nie iść

Polecane posty

Gość w roterkach

Otóż mam 25 lat i kilka razy mialem dziewczyne ale tylko z otatnią raz sie kochałem, był to mój pierwszy raz jednak zwiazek rozpadł sie i w to smutne zdarzenie sie nie będę wgłębiał. Otóż kika prób kolejnych pare razy spotkałem sie z odrzuceniem badz były zajęte. Czuje sie samotny i smutny brakiem bliskości z kimkolwiek. Ostatnio mój wzrok przyciągnęła strona www.odloty.pl to strona gdzie dziewczyny hmmm "ogłaszają sie" proponując swoje usługi po rozsadnych cenach. Otóż pomijam ze niektórzy nazwali by je kurwami inni bardziej lub mniej wulgarnie są to na oko całkiem normalne dziewczyny zajmujące sie tym czym zajmujace( ale to czym sie zajmuja wcale nie znaczy ze nie nalezy sie do nich odnosic z brakiem szacunku- mam podejscie ze same sobie to wybrały i skoro to lubia albo chcą to robić ich sprawa nie mnie oceniać...) Ale zgubiłem meritum sprawy otóż nawiedza mnie chęć by skorzystać, 100-150 złotych wcale nie bedzie dla mnie wielkim uszczerbkiem a poprosiłbym taką by przez 1 godzine za którą sie taka pani by ceniła była...wcieliła sie w moją dziewczynę . Oczywiscie wyjasniłbym jej w czym rzecz i dlaczego by wiedziała co mną powoduje bo mogła by być zdziwiona i chyba by sie zgodziła na takie odgrywanie. Ona na tą godzine byłaby moją dziewczyną a ja jej chlopakiem, taką namiastka miłości i czułości i cieplła choć na ten krótki okres czasu i czułego seksu, odrobiny przyjemnosci, rozmowy, przytulenia, ciepła drugiej osoby, pocałunków coraz namietnych bardziej i seksu . Czy potepilibyście mnie za coś takiego(pisze będąc anonimowym). Czy uważalibyście taki postępek za naganny ze skorzystać mógłbym z takiej dziewczyny? Czy odradzilibyście mi to? Choć poudawac ze jest dobrze? A ja patrząc na taką dziewczyne która co prawda oddaje sie za pieniądzę widze człowieka ale także zasługującego na szacunek która to dziewczyna umożliwiłaby choć iluzje miłości komuś np takiemu jak ja któremu samotność i brak ciepła niszczy dusze.... Co myślicie.

Gość idź
idź, weź dzidę i walcz