Onaaaa 2017 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, libedovski napisał: jakby tu bylo 120 to by sie smialo 118 pewnie moze napisz swoja wersje ile razy sie upominales o te 40zl ze az baba pytala w internetach czy to normalne ? Po co pisać swoją? Przecież tutaj i tak wiedzą lepiej z góry Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 1 godzinę temu Muszę se załatwić jakieś alimenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 41 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Po co pisać swoją? Przecież tutaj i tak wiedzą lepiej z góry A pokażesz stópki w skarpetkach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 1 godzinę temu to raczje moon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 41 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BożeJajo napisał: Muszę se załatwić jakieś alimenta Ja chciałbym rentę, ale się nie kwalifikuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 790 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BożeJajo napisał: Hermesy kosztujom nie miej mu za złe. Tylko koralgola stać od ręki na krokodyle Jedyne krokodyle, na jakie stać koralgola, to te gumowe do pływania. Przecież ta wariatka nawet nie wiedziała o czym pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 211 Napisano 1 godzinę temu Chyba że to Szynszyla płaciła alimenta i nie dopłaciła 40 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akcelerator 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, libedovski napisał: idz ogladaj dalej te pauline moze sie nauczysz jeszcze czegos tak takie dziady proszalne, a tacy dziadkowie Nadal cały konstrukt i sens zdania nie pasuje do dziadów, pseudo-miodku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BożeJajo napisał: Muszę se załatwić jakieś alimenta mnie tez zalatw bo widmok od 3 lat obiecuje rente i guzik z tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Sernikowski napisał: Ja chciałbym rentę, ale się nie kwalifikuje Ja od lat się staram na kafeterii zasłużyć na rentę psychiatrycznom ale nie jest mi pisane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, akcelerator napisał: Nadal cały konstrukt i sens zdania nie pasuje do dziadów, pseudo-miodku niech ci bedzie olewam stylistyke i gramatyke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2017 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: 12 osób na kafe to nie są internety pogodziłem się z tym, że to jest najgorsze co można na mój temat powiedzieć i jakoś z tym żyję Za 40 zł mielibyśmy loda dla ciebie 1 gałka i loda dla mnie 4 gałki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 381 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Po co pisać swoją? Przecież tutaj i tak wiedzą lepiej z góry dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 41 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BożeJajo napisał: Ja od lat się staram na kafeterii zasłużyć na rentę psychiatrycznom ale nie jest mi pisane Mi niestety też nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 706 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: 12 osób na kafe to nie są internety pogodziłem się z tym, że to jest najgorsze co można na mój temat powiedzieć i jakoś z tym żyję Nikt oprócz kafe nie powiedział Ci w twarz, że jesteś najgorszy Ty tutaj przyszedłeś mnie oceniać jak Cię zostawiła To nie mój problem, przyliśmy z nią najlepsze chwile i to się liczy nie dno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebać gienie 1 Napisano 1 godzinę temu Cwele W polskim więzieniu słowo „cwel” oznacza przynajmniej dwie role społeczne o podobnie żałosnym statusie, lecz różniące się pod pewnymi względami. Cwel aktywny seksualnie to więzień rutynowo przyjmujący rolę pasywną w stosunku homoseksualnym. Jest uważany po trosze za namiastkę kobiety, a po trosze za wygodne narzędzie masturbacyjne. Kod grypsowania bezwzględnie zabrania grypsującym przyjmować rolę pasywną podczas stosunku z cwelem, jednak zezwala na aktywność i używanie usług cwela dla własnego zaspokojenia. Tak więc seks z cwelem ma niewiele wspólnego z seksem homoseksualnym i jest bliższy prostytucji lub gwałtowi: Kto jeebie aktywnie, jest git, co by tam nie jeebał. Rura cwel i padluch jest wyłącznie ten, kto daje się jeebać. Proste jak jeebanie. Nas te kurrwy frajery także mają za pedałów. Chuuj im w serce” (ibid.: 167). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 211 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Za 40 zł mielibyśmy loda dla ciebie 1 gałka i loda dla mnie 4 gałki ale chyba słabo jest bo nie spodziewasz się jeszcze dziecka Edytowano 1 godzinę temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 1 godzinę temu Dotknięcie szynszyli to najlepsze chwilę życia. Tez bym jom chciała dotknac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: To nie mój problem, przyliśmy z nią najlepsze chwile i to się liczy nie dno tak dziwnie sie chyba w jednym temacie spotkac z typem z ktorym pukaliscie te sama babe ? nie czujecie cringu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 1 godzinę temu Może to jakiś budda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 41 Napisano 1 godzinę temu Ciekawe czy miała delikatne cycki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebać gienie 1 Napisano 1 godzinę temu Seks ma miejsce zazwyczaj w nocy, w łóżku grypsującego albo w kąciku. Wszelkim interakcjom z cwelami towarzyszy kalkulacja korzyści oraz kosztów związanych z dodatkowym wyrokiem za gwałt. Grypsujący są niezwykle pomysłowi, jeśli chodzi o minimalizowanie ryzyka i jednoczesne osiąganie swoich celów. Cwel może również być nieaktywny seksualnie. Taki cwel mógł być aktywny w przeszłości i zaprzestać świadczenia usług seksualnych lub zostać przecwelony za donoszenie. Jego stygma jest nieusuwalna, ale może zbudować reputację nieaktywności bez specjalnego heroizmu. Prostą strategią odstraszania seksualnego stosowaną przez niektórych cweli jest zaprzestawanie mycia się. Pozwala to nabrać zniechęcającego zapachu. Cwel nieaktywny jest pod celką persona non grata, szczególnie, jeśli jest potwierdzonym kapusiem. Niszczy zgranie celi bez wniesienia czegokolwiek w zamian. Jako parias między pariasami jest rutynowo traktowany bardzo ostro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 790 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, akcelerator napisał: Dodam jeszcze tylko, że szczerze współczuję ludziom, którzy muszą na co dzień obcować z takimi zrzędami o mentalności zmokłej kury pokroju Salix Ojej, czyżbym uraziła czyjeś delikatne uczucia? Moje otoczenie ma się bardzo dobrze dzięki za troskę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, libedovski napisał: tak dziwnie sie chyba w jednym temacie spotkac z typem z ktorym pukaliscie te sama babe ? nie czujecie cringu ? Cała sprawa się rozchodzi o nich 2 a Szynszyla to tylko ofiara tej chorej greckiej miłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 211 Napisano 1 godzinę temu Jeszcze cię nie chce wydûpczyc ani nie jesteś w ciazy straszne te związki na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BożeJajo napisał: Dotknięcie szynszyli to najlepsze chwilę życia. Tez bym jom chciała dotknac konwersowalyscie bylas na dobrej drodze bylo sie spotkac i zaszczycilaby cie swoim dotykiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebać gienie 1 Napisano 1 godzinę temu Grypsujący przestrzegają wszystkich podstawowych norm postępowania z cwelem niezależnie od typu cwela. Czytelnik być może pamięta, że normy takie ograniczają zakres poruszania się cwela do okolicy jaruzela, zabraniają siedzenia z nim przy jednym stole, podawania mu ręki i ogólnie nakazują utrzymywanie wyraźnego dystansu społecznego. Cwele rutynowo noszą też kobiece imiona, a mówi się o nich „one”. I tak Zdzisiek zostaje Zdzisią, Władek Władzią, a Maniek Manią. Podobnie jak z frajerami, traktowanie cweli bywa różne. Szykanowanego cwela czekają częste pobicia. Grypsujący usiłują go zmusić do spełniania wszelkich ich fantazji. Może zostać przebrany w ...enkę z koca, tańczyć kankana, uprawiać „striptis” i bluzgać sobie samemu. Kiedy grypsujący jarają, cwel ma za zadanie biegać z popielniczką dookoła celi. W przypływie fantazji mogą mu ją opróżnić do ust. Lubią się z nim droczyć: „Chcesz trochę masła?”, „No, szykuj masełko!” lub „Smaruj styję marychą, bo ułani jadą!”, co oznacza, że powinien przygotowywać siedzenie do usług seksualnych. Grypsujący, który karmi jaruzela, może go zawołać do podtarcia zadka. Cwel musi prosić o pozwolenie odezwania się, pójścia na trójkrokowy spacer, na karmienie jaruzela. Czasem wolno mu tylko szczekać. Za każdego kopniaka, blachę czy marchewę jest zobowiązany podziękować oprawcy. Jego listy są cenzurowane. Może dostać w prezencie od grypsujących kanapkę z kiełbasą. Zamiast margaryną jest ona posmarowana spermą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2017 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, szmul napisał: ale chyba słabo jest bo nie spodziewasz się jeszcze dziecka No nie spodziewam jeszcze nam nadzieję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 46 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BożeJajo napisał: Może to jakiś budda raczej krasnal, jak dotkniesz brzucha krasnala to tez podobno przynosi szczescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, libedovski napisał: konwersowalyscie bylas na dobrej drodze bylo sie spotkac i zaszczycilaby cie swoim dotykiem Może dziś bym była szczęśliwa i dotknięta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach